Юли 2006-100 юбилейна тема

• 68 814
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Ха познайте кой дошъъъъъъъъъъъъъъъъл Mr. Green
Голямата Друнда с двете малки Друнделчета Crazy

Едни мили хора ми напомниха,че отдавна не съм се мяркала.Гледам и на Иси съм и липсвала Hug

Бог знае от кога не съм писала и чела нищо тук, защо така,не знам.

Ние сме добре.Дити беше цяло лято в къщи,повече такъв кошмар не си причинявам Naughty.Ще го спирам по малко от градина и толкоз.сега два месеца и половина,ми се разката фамилията.добре че Свеки го вземаше от време на време  Peace
Сега е на градина,таткото вече приключва сезона.скоро го чакам да затвори и да се прибира,то неговото все едно е на рейс :roll:5 месеца,му забравям очите.
Рали я кръстихме онзи ден,на 17ти.Много хубаво беше,тук във Варна в най-старата църква.1602г е строена.и аз там съм кръщавана Peace.После в един  битов ресторант,но е като ранчо много красиво,в едно село много близо до Варна,хапнахме ,пийнахме за здравето на децата и така.Ще кача снимки във Фейса,в нашата група Simple Smile

И така,това е около нас.Аз от утре смятам да захранвам Рали.6 месеца само на кърма беше,много съм доволна-Успях Party   да видим как ще се представя по-натам Wink
Дити е станал още по див-Освен на плуване,на което ходи,смятам и на някакъв боен спорт да го запиша или на Лека атлетика.и без това бяга и все иска да го гонят. Mr. Green

Не съм чела нищо,ще се постарая да прочета последните страници,за да съм в час какво става с вас Hug  bouquet

# 436
Ohoo, сем. Друнделчета се появиха.  Joy Време беше. Naughty
Честито ви християнче и успех със захранването!

Ще разглеждам снимчиците после, че ние пак хващаме гората за почивните дни.

Ети, временцето изглежда ще е с вас, успех на Венцито в турнира. Peace

До скоро! Hug

# 437
  • Варна
Ехоооооооооооооооооооо

То е аз не съм редовна,ама и вие хич не пишете. ooooh!

Бързо се разписвайте,кой как е,как са децата,мъжете,училището...Хайдеееееееее народе

Аз започвам Mr. Green

Дити беше на село.добре,обаче намерили свекитата една костенурка,сложили я в двора,и след два дена игра с нея,Дити си е в къщи с повръщане и Температура TiredМоже ли да я е пипал и после с тези ръце да си е пипал устата или да е ял...без да го видят.Ох да минава.Хомеопата ни е в чужбина,както знам,така се оправям Peace

Захранването на Ралица не върви,ама хич.лошо и става като и сложа лъжицата в устата.цедя кърма,бъркам.с Картоф започнах Rolling Eyes

# 438
  • През девет земи в десета
..

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 19:01 от ☼Apple☼

# 439
Пиги, правихме проект, който се състоеше в 5 есета, беше нещо като наше портфолио, на определени теми, които преподавателя даде и ги четохме пред всички и обсъждахме,пазя ги в компа- някои, ще ти пратя  Peace Само кажи темите и дали ще е есе или ще е друг проекта ?

Гледате ли в Катуница какво става  ooooh!

Предложиха ми работа в занималня  Whistling но още не се чувствам  достатъчно подготвена ,мислите ли  ,то аз щом не съм убедена,но може да пробвам да погледам,да навлезна в нещата и да се пробвам.Много е сложно всичко  ooooh!

Последна редакция: нд, 25 сеп 2011, 15:22 от Eli83

# 440
..

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 19:01 от ☼Apple☼

# 441
Банята е готова,най-сетне.Остана само огледало да поръчам.  Rolling Eyes

Деси,много неприятно наистина.Толкова труд сега пак заради някакви клошари.  ooooh!

Миме ако не и харесва това пробвай с ориз с кърма или пък някоя безмлечна каша на Хип..

Галко ходи на село почивните дни с баба си и дядо си и племенничките.Много непослушен е станал и само бели прави.Денис също.Абе или викам по единият,или по другият...не ми е скучно.  Crazy

Денис за първи път пие АБ заради спукана тъпънчкова мембрана.Така трябвало,за да няма усложнения .  Thinking Ами щом е задължително, купихме го-Амоксиклав.
На Галко пък вече 2 пъти му се разминава с Кола кола гъргара и мазане с Гранофурин.Деси хиляди благодарности.Като ми свърши пак ще те притесня.  Embarassed

# 442
..

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 19:00 от ☼Apple☼

# 443
Деси пускай я,аз съм за ,ще и е интересно Simple Smile Peace
 Сега прегледах технологиите ще ти снимам от учебника каквото имам и от лекции,а есетата ги пращам но незнам дали имат нещо общо:) Навсякъде различни изисквания  ooooh!

Рени щом са спукали тъпанчето и са назначили АБ го допиите  Thinking на нас  също така пукаха за един месец на два пъти и с АБ след това ooooh!

Хубав ден  Hug Hug и седмица:)

# 444
  • София
Здравейте момичета,
Друнда, честито християнче   bouquet Не правете чудеса от храброст, ако има кой да гледа някое дете за малко, давайте. И ние сме хора, ей  Wink
Ренка, какво му е на малчо?
Ох, Пиги, много неприятно това с вилата, тръпки ме побиха, като прочетох  Tired
Ели, започни работа, ако не се справяш, ще се махнеш, какво си го зачудила, то практиката също учи  Peace

Цецо и той подсмърча нещо. Снощи го загрявах, давах енгистол, вит.Ц, как не се сетих за лука. Довечера ще изтискам да изпие няколко лъжици преди лягане.
Дано не се разболее, че аз трябва и на панаира да ходя поне за 2 дни.

Ние вчера сглобявахме мебели за детската стая. Не можем да съберем на Цеци играчките. Купихме 2 ракли, един шкаф с чекмеджета, останаха още играчки неприбрани. Но пък доста прибрано и подредено стана. От Икеа ги взехме, но само нас ни нямаше там в събота, много хора още има. Ще чакам да се поопразни и ще ида тогава, да разглеждам, че сега влязохме, купихме и беж да ни няма  Laughing

# 445
Деси не се е ударил.От възпаление се е спукала явно.А му нямаше нищо уж..едната вечер излязохме,вдигнал 37,2.После нищо.На др ден плака много през деня,около 2 часа.Нямаше Т.Само крив и мислех че е коремче или е настинал.Като го заведох на лекар УНГ каза че е спукана,секрети имал,но се стичали назад в гърлото  Rolling Eyes

Снимки ще сложа,но нямаме огледало още..

За Цвети незнам какво да те посъветвам.Аз Галко ще го пускам на 7г.Преди това ще е в предучилищна в градината.Засега така го мисля,ще видим..

Аз се записах в темата за детските стаи сега  Embarassed

# 446
  • София
Деси, ние бяхме изправени пред дилемата, да пуснем Цеци сега на предучилищна, а догодина на училище, но се отказахме. И аз и госпожата и тати мислихме и умувахме и накрая решихме, че няма да го пуснем сега. Госпожата каза, че дъщеря и е била ученичка на 6 и е била отличник, но и е било трудно, уморително. При Цеци забелязвам същото.

# 447
  • София
И ние се чудихме за Влади,но него още вятър го вей на бял кон Grinning.Само игри му дай,цял ден може да си играе с играчките.Сега баща му купи така желаната пирамида с човечета вътре и все едно нямам дете Mr. Green.Иначе да,Пиги-записах Влади в нова частна градина при наша близка семейна приятелка.В Редута е-"Доверие",ако я знаеш-в близост до парка"Гео Милев"е и всеки ден ги извеждат там преди обяд и привечер.Имат и занимания по програмата на МОН и английски.Всички дечица са на неговата възраст и вече има много приятели-16деца са в групата.

Много съжалявам за вилата,чак мен ме хвана яд!Верно толкова усилия да си направиш нещо и да ти го разрушат за няма и нищо.

Рени-милото детенце,дано не го боли и бързо се оправи.

Ели
-ти не искаше ли това да работиш?Защо се чудиш?

# 448
  • somewhere over the rainbow
Ох, Деси, ужасно е. Чувството е отвратително, не толкова заради материалните загуби, а заради усещането, че са ти навлезли в личното пространство. Чукам на дърво 1000 пъти Praynig

Ние пак сме в ... промени. Ще се връщаме на горния етаж, а майка ми и брат ми ще идват тук. Правим външна изолация, че горе е ужасен студ зимата. Ще се запасим с климатици и печки, да изкараме зимата, а напролет - интериорни ремонти. С Дая вече избираме детска стая, искам някакъв шантав хол, но зимъска ще събирам идеи. Иначе, колкото и хубаво да стана тук, горе е 3 пъти по-широко. Тук и да имаш възможност, няма какво да направиш. А горе как ще се развихряяя smile3508 А и живот и здраве ще станем 4-ма, трябва място, няма как. Добре, че с брат ми се споразумяхме лесно.
Та така, из цялата къща щъкат майстори, но пък работят много бързо - 3ти ден, а са вече на мазилка.
Другата седмица ще идем да видим бебето, което вече шава много, особено сутрин - от 6 ч. е на игра Laughing

# 449
..

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 19:00 от ☼Apple☼

Общи условия

Активация на акаунт