Голямата Друнда с двете малки Друнделчета

Едни мили хора ми напомниха,че отдавна не съм се мяркала.Гледам и на Иси съм и липсвала

Бог знае от кога не съм писала и чела нищо тук, защо така,не знам.
Ние сме добре.Дити беше цяло лято в къщи,повече такъв кошмар не си причинявам
.Ще го спирам по малко от градина и толкоз.сега два месеца и половина,ми се разката фамилията.добре че Свеки го вземаше от време на време 
Сега е на градина,таткото вече приключва сезона.скоро го чакам да затвори и да се прибира,то неговото все едно е на рейс :roll:5 месеца,му забравям очите.
Рали я кръстихме онзи ден,на 17ти.Много хубаво беше,тук във Варна в най-старата църква.1602г е строена.и аз там съм кръщавана
.После в един битов ресторант,но е като ранчо много красиво,в едно село много близо до Варна,хапнахме ,пийнахме за здравето на децата и така.Ще кача снимки във Фейса,в нашата група 
И така,това е около нас.Аз от утре смятам да захранвам Рали.6 месеца само на кърма беше,много съм доволна-Успях
да видим как ще се представя по-натам 
Дити е станал още по див-Освен на плуване,на което ходи,смятам и на някакъв боен спорт да го запиша или на Лека атлетика.и без това бяга и все иска да го гонят.
Не съм чела нищо,ще се постарая да прочета последните страници,за да съм в час какво става с вас
Време беше. 
Може ли да я е пипал и после с тези ръце да си е пипал устата или да е ял...без да го видят.Ох да минава.Хомеопата ни е в чужбина,както знам,така се оправям
но още не се чувствам достатъчно подготвена ,мислите ли ,то аз щом не съм убедена,но може да пробвам да погледам,да навлезна в нещата и да се пробвам.Много е сложно всичко
Ами щом е задължително, купихме го-Амоксиклав.
.Само игри му дай,цял ден може да си играе с играчките.Сега баща му купи така желаната пирамида с човечета вътре и все едно нямам дете

А и живот и здраве ще станем 4-ма, трябва място, няма как. Добре, че с брат ми се споразумяхме лесно.