Юли 2006-100 юбилейна тема

• 68 786
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
За кекса моля за помощ!

Преди си ми ставаше екстра и кекс и негърче и т.п.Обаче на тази фурна не ми стават.Мисля че е мн силна.Пека на 180-190 градуса в предварително загрята фурна,обаче май ще взема да пробвам на 120 градуса.Незнам вече.Изпича се отдолу,отгоре,а отвътре остава тестян.

Деси,Ронка и останалите помагайте.Да взема да пробвам на по-нисък градус,щото явно фурната ми е силна.Пица,баница и яденетата ми се изпичат добре  Thinking

# 541
  • somewhere over the rainbow
Нани, овен трябва да е, стига да си дойде с времето. Имена не сме обсъждали, но и няма смисъл, аз съм ги решила Mr. Green Със сигурност ще е с "М", на майка ми.
Диди, пол не знаем. В края на месеца, като ходим, ще питам, ама се съмнявам да се види на 2Д в началото на 5ти месец.

За кексове-мексове нищо не знам, аз съм само консуматор.

# 542
  • През девет земи в десета
..

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 18:55 от ☼Apple☼

# 543
  • София
Ох,потекога ми лигите от толкова обяснения за кексове и крем.Отивам да правя рецептата на Ронка   chef.
НАН-как се казва майчето?И нашето второ мислихме и още мислим де,дай Боже да е с М/на любимата ми свекърва,която се държи с мен като майка/,но за момчета няма много избор.За момиченце любимото ми е Мила Simple Smile.

Пепи-по-късно се загледах в клипчето,и аз нося такъв чорап за вени.Много ми е  полезно да знам,че не трябва да давам още 40лв. за нов,ако го скъсам.Беше ми полезно,мерси.Звънчето ти е обяснила къде е ,ако трябва да се ходи на място,пиши.

# 544
Диди, Маргарита е. Да, за момче изборът е ограничен, но сякаш най-ми допада Мариян, а и Даяна и Мариян ми звучи добре. За момиче се колебая между Маргарита и Магдалина - все Маги Laughing.
Но има време.

След дълго чудене, четене и събиране на инфо с какво да ще топлим голямата къща тази зима /че на мен топлото ми е с приоритет, пред храната дори Crazy/ се спряхме на конвекторни радиатори. Поръчахме два онлайн от Технополис и днес трябва да дойдат, та очите са ми все към пътя.

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 13:51 от N_A_N™

# 545
  • София
И мама е Маргарита  Peace
И аз харесвам много Мила  Hug
На шефа сина се казва Маргарит, казват му Маро.

# 546
Нан и ние се чудим за такъв за на Юл стаята, не изсушавали въздуха Thinking но много ток гълтали бре ooooh!

Ние сме болни ,а като сме болни в нас е траур, малко меко казано,незнам ако има няква сериозна болест кво ще правим ще се изпобием,за един ларингит аз съм виновна незнам ако е бронхит,почваме от утре бронховаксом,а ериус ще пие до свети кирил и методи,Пиги  да не чува ooooh! и проспан капки ooooh!  иначе въздуха е нажежен от към стрес и нерви навсякъде около мен ще се гръмна вече,ако чуете в новините аз съм Mr. Green

Аз правя винаги този кекс става страхотен http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=235415.0 Peace

# 547
Нан и ние се чудим за такъв за на Юл стаята, не изсушавали въздуха Thinking но много ток гълтали бре ooooh!

Mного е само спрямо хубавите климатици /1500лв.+/, но разликата в цената е такава, че ще я избиеш за около 5 год /при 5-месечно, 24-часово отопление, при по-малко топлене, годините са повече/, та едва след тях ще почнеш да имаш файда от климатика. Ми аз след 5 год. не знам на кой свят ще съм, пък климатиците ще са морално остарели, ако още работят. Та който ти казва, че горят много ток, се топли с климатик. Всъщност има си цифри, всеки може да посмята. Не обичам някой да ми каже "много" и "малко", а да се говори с числа.
Бтв двата конвектора са ни общо 258 лв с доставката /Теси и Дипломат/. Къде са 250, къде 2500лв за 2 климатика?! За 2250 лв. има да си горим ток, ехеееее... Grinning

Ивка, аз знам много Маргарит-овци. Не е лошо, но на П. няма да му допадне.

# 548
..

# 549
Пиги, конвекторът също не се спира. Не, че е забранено де, но не е хубаво. През нощта или когато няма никого вкъщи се настройва на икономичен режим или режим против замръзване. Не изсушава въздуха, защото топлината му е лъчиста - каквато е на огъня - най-естествената и, както всички знаем, най-приятната топлина. А това също е много важно за мен. Не духа, не пари, не бръмчи - заради това е предпочитан за детски стаи. Абе само уж икономичността при климатика беше негов плюс, която се компенсира от цената му и ежегодната поддръжка.

Миналата зима бяхме с маслен радиатор - и той топли хубаво и не сме имали някакви безумни сметки за ток. А конвекторът би трябвало да е и по-икономичен. Хубавото е, че и да не е, просто го сваляш от стената и изобщо не те е яд, че си дал 200 лв. А климатика ако не ми хареса, после ще ядем климатици Laughing

# 550
..

# 551
Ели  smile3501   love001  Страхотна рецепта.Получи ми се страхотно! Пекох на 170 градуса.

Иси,Ронка да ви питам за хлябът-Всеки ден ли печете и какъв грамаж хляб?
Аз  мисля към 1кг да се ориентирам  Thinking

# 552
  • някъде
Пиги,правих кекса и пак не излезна хубав. Надигна се,пекох 30мин на 175градуса ,не полепна по клечката ,изкарах го и го държах 15мин във формата и после като го нарязах той отвътре тестав  Confusedписна ми и няма да прая вече Crossing Arms

# 553
Някой давал ли е бронхо ваксом  Thinking

Прескочихме  Whistling май трапа, 2 дни с Т днес е добре и се надявам да не купувам АБ удържахме май Whistling Whistling Whistling ама такава кашлица снощиииии  не сме спали ooooh!

# 554
.

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 18:54 от ☼Apple☼

Общи условия

Активация на акаунт