Аз мисля към 1кг да се ориентирам

интересно и на мен много ми харесва и реално Марти ,ако беше момиче точно така щеше да се казва. Моя свекър има необичайното име за мъж Мило . 
Ели , защо не и вариш семки от дюли

интересно и на мен много ми харесва и реално Марти ,ако беше момиче точно така щеше да се казва. Моя свекър има необичайното име за мъж Мило . 

бррррр ще полудея
,дано се пооправи та утре да отскоча 

май го спрях и се почна,но лекаря каза да си го пия аз на нея не помагало.А миналия ни визит в спешното беше след апис-не помогна и направи страшен ларингитен пристъп,от тогава не смея

срам срам
Повече занимавка е, но си струва.
Не че си питала де, но да си кажа. 

И каквато е сладка и дава да я гушкат редовно си я подмятат да я мачкат
, аз не го харесвам особено. Но аз не харесвам кратки имена, за това - трябва минимум пет-буквено. И Мартин не - хубаво е и може би за това стана така разпространено. Не знам при вас, но в Сопот всяко второ /буквално/ дете е Марти. Но пък сякаш модата взе да отминава и само 2 бебета Мартин познавам. Така или иначе не го усещам детето като Мартин, не съм в хармония с това име. Бе едно от трите, които казах ще е. Иначе мъжки ми допадат още Михаел и Мануел.

искае още снимки 

Мен ми стана любимо преди много години, когато прочетох Време разделно. Иначе познавам само един Манол, тук в село живее.