Юли 2006-100 юбилейна тема

• 68 776
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Иси,Ронка да ви питам за хлябът-Всеки ден ли печете и какъв грамаж хляб?
Аз  мисля към 1кг да се ориентирам  Thinking
моите не са любители на хляба максимум два хляба на седмица. Повече се налага ,когато искат някакви филийки ,в смисъл принцеси,пържени и т.н. Слагам го в хладилника и нямам проблеми. Аз грамажа не сменям ,карам на макс.
Някой давал ли е бронхо ваксом  Thinking
на Марти като малък и не съм доволна. На Валери не съм и не мисля. А вируса е такъв два дена с Т . Моя мъж също го кара ,но той има някои последствия от вируса. Марти и той взе да кашля ,но той онзи ден беше с мокри чорапи ,къде е газил не знам и колко време е стоял  ooooh! Whistling
За момиченце любимото ми е Мила Simple Smile
 Grinning интересно и на мен много ми харесва и реално Марти ,ако беше момиче точно така щеше да се казва. Моя свекър има необичайното име за мъж Мило . Peace
Ели , защо не и вариш семки от дюли

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 11:46 от isikam

# 556
Привет ви. Отдавна не съм се разписвала:) Моите деца са леко хремави,но нищо сериозно, успях да ги пресека с капки и хомеопатия. То и ние с баща им сме така, не ни подмина, за няколко часа и ние се заразихме.
Ели аз за кашлица давам това: http://apteka.framar.bg/22001857/%D1%85%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BE% … B0%D0%B1%D0%BB-60 и това: http://apteka.framar.bg/30001570/%D1%85%D0%B5%D0%BF%D0%B0%D1%80- … BC-9-%D1%81%D0%BD

За хрема: http://apteka.framar.bg/11004315/%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B7% … F-%D0%B4%D1%80-40 и това: http://apteka.framar.bg/30001599/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%83% … BC-9-%D1%81%D0%BD.
Давам в началото на болеста, понякога успявам да пресека, зависи и  от вируса. Ако не минаваме на сиропи, антибиотици... Иначе вече 3 год есента давам на Зоя Респивакс и съм доволна. Сега започнах и на Лора да давам.
Ронка: съжалявам за зъбките на Ема, аз мисля като другите, намерете вариант да ги лекувате, а не да ги вадите. Да чукна, пупу, Зоя нама ни един кариес и предполагам така ще е докато ги смени. В тази връзка да ви попитам какви пасти без флуор използвате? Аз само на Чико взимах до сега, но се оказа че вече са я спряли от производство и не мога да я намеря никъде:( Събирам идеи какво да им купя.
Ние във всекидневната сме с еднин климатик на Елит, който вече 6 години си работи без проблем и е доста икономичен. В големите студове като беше станало -20--25 градуса нито замръзна, нито спря да разботи. Много сме доволни, отдавна си изби парите. Струваше 400лв +100лв монтаж тогава. Мисля по-натам да вземем и за детската и спалнята по едни, но повече от 400-500лв не давам. И без това ги използваме за кратко, когато не е за парно още или лятото, като стане голяма жега. 2000лв за климатик никога не бих дала:) В стаята на Зоя имаме такава печка подобна на финланските, преносима я взехме обаче и съм доволна и тя е икономична. Може би ще взема още една за нашата спалня, докато съберем пари за климатици. НАН, кажи дали сте доволни от печките и дай снимки:)  Радвам се за теб, че сте добре с бебето. Почивай си повече и стой на топло Hug

# 557
Eli вашата кашлица е някаква алергична май...Нали даваше някакво Хом лек?
С джинджифил пробва ли? Аз също съм против даването на противоалергични сиропи.
Джинджифилът също действа отбъбващо.

Бронховаксом съм давала заради гнойните ангини ни го бяха предписали.Нямаше резултат при нас.Пак си правихме ангини.Пробвай де,всяко дете различно.

Диди пробвай този на Ели,мисля че ще ти стане.  Hug
Аз пак го пека,че мъжа ми мн го хареса.

# 558
Ами момичета и аз четох уж за бронховаксома и - и КЪДЕ МИ Е ПЛЮСА НЕЗНАМ, ама човек като не опита,всеки от собствен опит се учи и да ми говорят не става,ще пробваме тази година да видим пък и вече съм го почнала незнам дали мога да го спирам така днес е 2ри ден Rolling Eyes. Поне няма Т днес ,а вчера на 3-и пъти бяхме на косъм да купим АБ, вече даже снощи към 2ч  щях да ходя, но удържахме и днес е добре,най- вече защото ларингит с АБ незнам дали се лекува ,наблегнах на инхалации, чайове,плодове ,витамини на ДМ мечетата,дано мине така ooooh! бррррр ще полудея

Утре ще изнасям урок във 2ри клас,най- лесно щеше да ми е от петъка да си и почна АБ и да си свиря с уста, ама 3 дни аз си знам какво преживях #Crazy,дано се пооправи та утре да отскоча Mr. Green да си проведа урока #Crazy

Нанни я си спомни как стои въпроса с дипломните работи,аз питам колеги не знаят,казаха че нашия курс нямал право на дипломни щото сме имали много 6-ци и неможело всички с дипломни,нямало толкова ръководители....аз си седя  и си мисля че ще дойде някой и ще каже по списък кой има право и да ни дадат теми,а то трябвало ние да ходим да си търсим ръководител, който да е съгласен и евентуално молби щуротии, не е лесна работа,и кой да търся сега всички отказвали ooooh!

Вчера бяхме до мола да гледаме състава дето танцуваме в него , имаха изява,връщаме се- мъжа разхврълил хола,маха паркета,отдолу мокета,вчера не стига че лекувах детето по всевъзможни начини ами и хола разтурен съм бърсала,мела до нощите,всичко се пречисти,сега сме на замазка-модерна еко настилка,смеем се така да седи  Mr. Green Laughing,та ще слагаме нов паркет де,отдолу мокета беше мухлясъл,един тон пепел съм измела,елиминирахме това да не е от него алергията и #Crazy

Пиги отивам да чета този линк Thinking

Арлина,аз бях почнала инфлуцид,но не  помогна #Crazy май го спрях и се почна,но лекаря каза да си го пия аз на нея не помагало.А миналия ни визит в спешното беше след апис-не помогна и направи страшен ларингитен пристъп,от тогава не смея Thinking

# 559
Пиги звучи страшно като го прочетеш,всичко е една световна конспирация на която не може да се опълчиш,незнам сега деца без ваксини дали има Thinking

И какво сега  Rolling Eyes да спирам ли бронховаксома  newsm78 #Cussing out

Едно време нашите баби и дядовци са живели до 100 год без толкова ваксини newsm78

# 560
  • През девет земи в десета
..

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 18:54 от ☼Apple☼

# 561
http://hdbox.bg/uclip.php?id=3237&set_accept=1 гледахте ли това newsm78

Пиги тази ли беше твоята http://www.technomarket.bg/products/09024535/neo-vc-3500wf ще взема да я взема вече,а утре ще поръчвам чистене с рейнбоу,че диваните са ни на 3о години и като тупнеш се стели дим ooooh! ooooh! ooooh! срам срам  ooooh!

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 13:18 от Eli83

# 562
Рени, аз правя много рядко хляб, защото мекичък, топличък .... нали се сещаш какво става/иначе, когато правя е на макс-1,5кг!!!/. Яко хапване. Предимно правя едни питчици, които ги замесвам в машината, вадя и пека отделно във фурната. Peace Повече занимавка е, но си струва.

Диди, явно трябва на по-голям градус да печеш, или ако е на малък да го оставиш повече време. Rolling Eyes Аз не знам граусите на които пека, защото фурната ми е от 1 до 9. нямам представа кое на колко отговаря, но бързо й свикнах. Като не се получи няколко пъти, после става.
Не се отказвай, проба-грашка и ще го налучкаш. Аз съм така с козунаците- пустите кога станат, кога не... ooooh!

Нан, Мила е много хубаво име. На мен и Миа ми харесва. За момче Мартин. Peace Не че си питала де, но да си кажа. Embarassed

Ели, бързо да се оправя малката, че голяма мъка с тези болести! Докъде стигнахте с къщата?

Арлина, много са ти сладки ученичките! Това малкото Лори е голяма скица, физиономия малка. Heart Eyes

# 563
А, Ронка мерси Heart Eyes
Да, забравих да спомена, че пуснах Лора на градина. Първата седмица не плака, но на втората се усети и плаче като се разделяме. Но като ги води баща им само подсмърча, явно при мен повече минават номерата:). Иначе много и харесва, спи яде, слуша. Лелките и госпожите я гледат много добре, занимават се с нея, още повече че само тя е българче в малката група, другите 15 броя са циганета Mr. Green Но се слива с пейзажа де, каквато е черна Wink И каквато е сладка и дава да я гушкат редовно си я подмятат да я мачкат Mr. Green Първия ден извикали Зоя в нейната група да я нахрани за закуска, после я звели при Зоя малко да поседи, пък и тогава беше топло и излизаха по 2 пъти на двора и с кака си се засичаше и там. Като качат всички циганета на микробуса за махалата следобед и тя остава сама и айде в групата на Зоя докато ги взема двете. Crazy

# 564
  • През девет земи в десета
..

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 18:54 от ☼Apple☼

# 565
  • somewhere over the rainbow
Ронка, Мила е за Дидито Praynig, аз не го харесвам особено. Но аз не харесвам кратки имена, за това - трябва минимум пет-буквено. И Мартин не - хубаво е и може би за това стана така разпространено. Не знам при вас, но в Сопот всяко второ /буквално/ дете е Марти. Но пък сякаш модата взе да отминава и само 2 бебета Мартин познавам. Така или иначе не го усещам детето като Мартин, не съм в хармония с това име. Бе едно от трите, които казах ще е. Иначе мъжки ми допадат още Михаел и Мануел.

Арлина, от вчера сме с радиатора - еми топли си пущината. Пак нагласяш градусите като климатик, почти същите екстри има. Приятно е. Пък сметката ще я видим, като дойде Mr. Green
И аз така - повече от 400-500 лв. за каквато и да е печка не бих дала. Сега има такъв голям избор от уреди и методи за отопление, че е грехота да се дават четирицифрени суми.

# 566
  • някъде
Ще се пробва пак кекса, но по-натам Mr. Green
Ели, аз миналата и по-миналата година давах бронховаксом, даже и тази година купих 10 прахчета, но после реших да давам имунобор кидс Peace
Ще ме навиете и мен за тази прахосмукачка, но проблема е какво да правя с досегашната Thinking
Ренка станало ви е супер Peace искае още снимки Wink
НАН честити придобивки Peace
Аз пък искам съдомиялна Crossing Arms
Най-накрая си купих пердета за кухнята /година и половина след ремонта/ Mr. Green, но ще видя кога ще се шият Crazy
Арлина много са сладки двечките Hug
Алекс днес ми вика- имаш дебела пупа, значи чакаш бебе Mr. Green казвам му- нчма бебе, това е заради теб, а той- аааа, не, не, има бебе щом ти е голяма пупата Laughing
На едно момиченце от неговата група майката е бременна и може би затова ги говори, а като става въпрос за имена това момиченце се казва Мирела и майка му му вика Мира /близо до Мила/

# 567
Аз пък харесвам предимно кратки имена, личи си Mr. Green
Михаела ми харсва доста, Мила и Мария. За момче: Манол Wink

# 568
  • somewhere over the rainbow
А, да, и Манол харесвам. Едно такова тежко ми звучи.

# 569
А, да, и Манол харесвам. Едно такова тежко ми звучи.
Точно Peace Мен ми стана любимо преди много години, когато прочетох Време разделно. Иначе познавам само един Манол, тук в село живее. Wink

Общи условия

Активация на акаунт