Отговори
# 390
Добър вечер мили майчета  Hug Ние днес цял ден бяхме на село,на басейна и се завърнахме преди малко. Оказахме се леко поизгорели... Crazy ама карай...
Снежи, чела съм го това и преди.Много е силно и вярно.
Миленка, Огнена Hug
Евридика приятно ергенлуване.  Laughing
И аз съм ергенка- мъжо излезе на събиране на класа, а пък аз няма на кой да оставя децата и
ще си ергенлувам сама вкъщи... Sunglasses
Миме, голям сладур е Мъро  Heart Eyes

# 391
Само набързо да се разпиша. Аз от петък рано-рано съм при мама.
Хепи, самономинирам се за най-ентусиазиран карък за срещи. Бях се спретнала, даже в четвъртък се обадих на Евилчето да сберем количките в колата и да дойдем заедно, но тя се сети че в петък ще куфее  Simple Smile. И изведнъж се наложи да стягам рано багажа. Даже мъжът местейки количката от единия багажник в другия се скъса да ме бъзика, че от прекален мерак нищо не става Crossing Arms Но аз не губя надежда, ще се видим ,аз все така съм готова и навита за всяка среща...
мария_м, да си спретнем и среща Младост заедно с Евилчето, Мимозка и май Тинитам е в квартала  newsm78
Ох, видях и една ухилена кукла на Бенджи, сладуранка  Heart Eyes
 Последните две страници не съм чела,сега ще наваксвам  Blush
  Усвиних се от ядене Blush, мъжлето отсече, че тук няма да ме оставя за седмица, че не знаел как после ще ме прибере  hahaha

# 392
  • Русе/Germany
Лори, къде си newsm78 Hug

# 393
Хепи, ние сме тук от две години,иначе сме в Испания-мъжа ми 11 години е бил там преди да се запознаем.Аз стоях там 2 години и си дойдохме,тъй като той беше съкратен.Сега му свършва борсата и си се прибираме пак там.

# 394
Тази вечер прегреших с бира и цаца! Аз преди не че съм обичала цаца, ама от младежките години ми е останало едно такова носталгично, и ... прегреших! Горката Елиза, каква кърма ще и поднеса!

Днес успях да отида на фризьор! Моят е много готин и ми е много приятно да ходя там. Смених прическата и при първа възможност ще ви се покажа. После направих лееек шопинг. Абе готино.. Crazy

Огнена, лошо ти се е получило. За съжаление, а може би не, не можем да изберем важните за нас хора - родители, деца. И всъщност това е най- голямото предизвикателство в живота на човека- да обича, въпреки грешки, недостатъци, големи и малки прегрешения. Моята майка също не е идеалната и често се посдърпваме( то аз съм предимно дуднещата Twisted Evil). Но четох, че децата избират родителите си, за да научат важни житейски уроци. И аз продължавам да ги уча с моята майка. Всеки път като сме разделени ми е мила, знам колко е добра и е една мнооого чиста душа, рядко се срещат такива хора. И като се видим започвам да подскачам за глупости. Това е всеки път. Знам че ще преодолея това препядствие на его- то, но е много трудно.
Така че добри или лоши, до нас или вече далече от нас, ние сме ги избрали и  е добре за нас да премаме нещата като уроци. Е, малко по-философско за събота вечер и затова спирам до тук.

Лорито, къде изчезна бе човек? Обади се да не те мислим! ooooh!

Пожелавам ви прятно прохладна юлска нощ с кротки бебоци!
Цунки гунки от мен и Лизито!

# 395
  • Mostly in my mind

Така че добри или лоши, до нас или вече далече от нас, ние сме ги избрали и  е добре за нас да премаме нещата като уроци.

сигурно искаше да кажеш, че добри или лоши, родители са, но НЕ сме ги избрали, понеже никой не си избира родителите  Simple Smile

# 396
Всъщност приемам теорията, че душата на детето избира майката, за да може и чрез нея да научи житейските си уроци. Някак си ми пасна на мирогледа тази теория и затова казх, че всъщност на духовно ниво ние сме си избрали родителите. Може и да не е ясно... Абе накратко и прост съзнателно не ги избираме, но подсъзнателно, духовно или на енергийно ниво - ние сме си ги избрали.

# 397
Нашето ергенлуване приключи много бързо. Тъкмо бяхме поръчали винце и мезе и звъни баща ми- Лорис се разревал и не могат да го успокоят. Чувам го аз по телефона как се дере, добре че бяхме на близо и аз почти на бегом се прибрах. Майка ми била в банята и излезнала мокра, насапунисана с хавлията и го гушка, а той реве, не може да спре. Гушнах го аз и той за няма и 2 минути спря и започна да се смее. Полюшках го и той си заспа Shocked Беше за точно 5 мин, а сестра ми стои в кръчмето и ме чака Mr. Green Отидох аз, но то не ме свърта и решихме да се приберем. Сега си спинка сладко и на мен ми е спокойно, че съм си вкъщи. Направо не искам повече да го оставям, баба му и дядо му не могат да се оправят с него. Най-вероятно е сънувал нещо и се е стреснал, обикновено очаква да види мен, но сега е бил баща ми и се е уплашил още повече.
Май ще стане мамин глезльо, но какво да правя...не мога да си го оставям и така да стои изплашен и аз да не съм до него да го гушна Sad
Лека на всички  Hug

# 398
  • София, България
 Едно късно включване набързо и от мен   Hug

Едва успях да ви изчета, признавам си почти не запомних нищо от коментираните теми  Embarassed Embarassed

Тази седмица ми се стори дълга като година ooooh! Нали мъжо заработва навън и се оказа, че аз трябва да се справя с ремонта и обзавеждането на новия ни апартамент, щото него не го пускат отпуска  #Cussing out #Cussing out Е такова търчане не бях правила никога през живота си #Crazy Направо съм скапана от майстори, магазини и т.н   Горкичкото ми дете го виждам само сутрин и вечер   Rolling Eyes Rolling Eyes Дали ще доживея края на ремонта не знам  Tired Tired

Жегата и нас много ни мори, в момента термометърът до мен показва 29.9  Crazy Crazy
Излизахме днес само сутринта и дребната спа 2 часа, а аз изгорях на слънцето, нищо че беше 11 часа.
 Вики отскоро се върти от корем на гръб, обратното все още не го умеем baby_neutral Смее се на глас понякога, а краката са й късички и все още са далече от устата  Party Яде си ръцете, плези се, а от 3-ия месец се сгъва и иска да сяда  hahaha

И аз като Хриспито ще стягам след 2-3 месеца багажа за Баку. Ввече мисля да направя списък с нещата, които татито трябва да купи. Много ще ми е мъчно за мама и роднините, но се надявам да не сме там дълго време.

Захранването ни е до никъде  Confused Confused Плюе всичко без ябълката, тиквата и кашата на ХИП. Днес успях а пробутам 3-4 лъжички картоф, тиквичка и морков ooooh! ooooh! Не знам как ще я караме така Tired Tired  Ще се борим за приза най-злоядо бебе май  newsm78

За Младостка среща съм ЗА Mr. Green Ще гледам да не търча никъде и да съм на линия    Hug Hug

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 23:20 от tinitam

# 399
Ох, милото сладурче Лорис! Евридика, аз също забелязах, че всъщност най си ми е добре да съм си с бебето където и да ходя.

Тинитам,  Hug

Ади, надявам се все пак да се видим скоро!

Хриспито, къде в Испания. Аз все си мечтая за едно пътешествие из Андалусия, защото е по - диво и интересно.   

# 400
  • Mostly in my mind
Всъщност приемам теорията, че душата на детето избира майката, за да може и чрез нея да научи житейските си уроци. Някак си ми пасна на мирогледа тази теория и затова казх, че всъщност на духовно ниво ние сме си избрали родителите. Може и да не е ясно... Абе накратко и прост съзнателно не ги избираме, но подсъзнателно, духовно или на енергийно ниво - ние сме си ги избрали.

aхааа, ясно.  Simple Smile благодаря за обяснението. интересна теория наистина.  Simple Smile макар че тогава възниква въпросът: какво бихме казали за лошите родители?  и те ли така са избрани?  newsm78 ще кажете "няма лоши родители". според мен има, не всеки става за родител. както и да е де  Simple Smile
хепи мама, така както си "говорим" с тебе се сетих да те питам какво стана с поръчката на дрешките ? дойдоха ли?
и да се похваля, днес Мила е изпила 150 мл вода , а пък утре започваме захранването. нямам търпение  Grinning
лека нощ  Hug

# 401
  • София
Хепи, признавам те... Hug винаги много хубаво пишеш и много уютно става в темата. С една моя бивша колежка бяхме нищели преди тази тема... и сега като прочетох си припомних доброто старо време  Hug разговори heart to heart.

# 402
  • София
Хепи,  cheers  Mr. Green.

Евридика, несериозни ергенки сте и туй то!

За среща в Младост съм ок, но до сряда, после няма да мога около седмица.

# 403
  • София
Амидала  Hug Heart Eyes
огнена стихия  Hug  Heart Eyes

Момичета, искам да ви кажа, че са ви много сладки и мили първите постове  Hug Също така бебчетата на всички ви са страхотни, прекрасни аватари сте си сложили!!!

Никол от 3 дни яде и картоф, аз й го правя и става много добре. За сега си го хапва с удоволствие. Преди това е яла само оризова каша.

Мили мамита, ползвате ли или ще ползвате нещо против комари за бебетата? Имам предвид и за локално приложение(спрейове, кремове) и за помещенията? Сигурно ще оътуваме, а там където отиваме със сигурност има комари - миналата година ме изпоядоха...  Rolling Eyes

А ползвате ли гелче за венците и какво е то?

Къде си правите срещите обикновено? Много ми се иска някой път да дойдем и ние  Hug

# 404
Здравейте на всички,чета ви от както бях бременна ,сега ви чета когато ми остане време -по принцип след 12 часа,когато малкия е заспал...та да се представя и да се надявам да мога и аз понягога са се включвам Grinning
Мама съм на две прекрасни дечица,каката на 5 г и 10 м,бебчо е роден на 22.02.2011г.

Ние вече се захранихме,но тъкмо започнах да пиша и ето някой реве много ,сега ставам и после ще довърша Naughty

Общи условия

Активация на акаунт