Отговори
# 405
Добро утро,
Poliii, добре дошла. Включвай се по-често  Hug
снуки, до сега сме се срещали в Борисовата градина и в Южния парк. Ще ни бъде приятно да се видим и с теб.

Ето по едно кафе:

Хубав ден на всички

# 406
Приспахме се и ето ме тук:),
Малкия много обича пюре от моркови и тиква,картофа не иска да го види,а вчера дадох за първи път каша от банан,много му хареса,само че ми направи впечетление,че след нея го боля коремчето (чувала съм че кашите надуват и личната каза да му давам само 2 пъти седмично)свива крачетата и плаче.
Само да вмъкна,че той ака много трудно ,няма запек ,но ходи на 3 дни.От 2 месец сме на дуфалак,даваме чайчете за разхлабване ,пюрета за разхлабване ,но пак същата работа,ако някой знае нещо друго моля да каже.
За сега толкова от мен ,радвам се ,че успях да се включаи ще ви следя.А има ли мами от Бургас??

# 407
Добро утро  Simple Smile  Много празничко днес ...

Евридика взимам си от кафенцето.. Hug

Poliii Аз съм от Бургас , ще се радвам да се видим  Simple Smile

снуки   За комарите ползвам на Чико гела - доволна съм  Peace

И гелче за венците ползвам, дентинокс и едно друго испанско ( primeros dientes) 

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 09:25 от primavera85

# 408
Здравейте момичета и вече пораснали бебета Grinning
От доста време не съм се включвала,но не ми остава почти никакво време/все пак не съм спирала да работя Sad/ Надявам се да не сте ни забравили Wink
Ние сме добре,ходихме на море даже.Беше голяма забава бебе и кака Grinning На Марти определено на морето и хареса.Още не съм захранила с нищо,живот и здраве това ще стане към средата на август месец.Гласувах в анкетата прави всичко без да си лапа краката и да пълзи,но чесно казано изобщо не бързам с пълзенето.Много се радвам че се организирате и се виждате в парка,дано за следващата среща в Южния парк може и ние да се включем:)

За сега това е от нас,хубав ден на всички Heart Eyes

# 409
  • София
Ето една плодова закусчица от мен
Когато пътувахме ползвах ултразвукова електрическа машинка против комари (избрах я защото няма химия).
Захващам се с гладене, с тайната надежда, че е още хладничко.

# 410
ехооо
не мога да гледам-спи ми сееееее  Tired
Мерси за кафета-закуспи...всичко вземам

аз не гладя вече Crossing Arms...само за естетика ако е нужно

Хайде хубав неделен ден -ние заминаваме днес

ДОСКОРОООО Hug

# 411
Добро утро  Simple Smile  Много празничко днес ...

Евридика взимам си от кафенцето.. Hug

Poliii Аз съм от Бургас , ще се радвам да се видим  Simple Smile

снуки   За комарите ползвам на Чико гела - доволна съм  Peace

И гелче за венците ползвам, дентинокс и едно друго испанско ( primeros dientes) 
Здравей и аз ще се радвам да се видим:)ние сме постоянно по разходки ,че вкъщи малкия не спи и гледам все навън

# 412

Хриспито, къде в Испания. Аз все си мечтая за едно пътешествие из Андалусия, защото е по - диво и интересно.   

В едно малко градче (ние даже го наричаме селцето ни) Сан Хавиер се казва.Това е Област Мурсия,близо да Аликанте.Но понеже апартамента ни е даден под наем мислим да сменим мястото.Искаме да отидем в Бенидорм,но ще видим има време.

Колкото до Андалусия....обожавам музиката която правят андалусийците-типичната андалусийска музика-страхотна е.Последно ходихме в Гранада на екскурзия и беше невероятно...Еххх спомени...

# 413
Само да вмъкна,че той ака много трудно ,няма запек ,но ходи на 3 дни.От 2 месец сме на дуфалак,даваме чайчете за разхлабване ,пюрета за разхлабване ,но пак същата работа,ако някой знае нещо друго моля да каже.
За сега толкова от мен ,радвам се ,че успях да се включаи ще ви следя.А има ли мами от Бургас??
Поли, пробвай с Лактулоза МИП, действа за около 2-4 часа, но е ефикасна, не води до привикване и лениви черва. Боби като имаше проблем с изхождането това му давах, и има един друг метод с домашен сапун - изостряш малко едно парченце домашен сапун да стане като моливче (ама не съвсем остро ами леко заоблено) мокриш във вода върха и с него правиш кръгчета около дупето, да направи пяна и повтаряш няколко пъти докато се изака, действа като клизма, хубавото е, че не се налага да се бърка в дупето Peace
Момичета, нямате изчитане, още съм на 5 страница. Няма да ми се сърдите, че не чета, ама все миткосваме (изключае вчера и днес в жегите). На месечинковците, честито! На всики, които  имат нужда стискам палци.
Да се включа по темите днес:
Гел за зъбки ползвам на Бочко, засега ми се е налагало само веднъж, но имаше ефект.
Против комари ползвам едно устройство 2 в 1 Лампа и анти комар, купих я от Джъмбо за 5 лв и съм много доволна, хем евтина, ефективна, а и много дискретна нощем ако се налага да стана да мога да си видя детето.
Не гладя вече от два месеца, ама то и в тия жеги си е нашраво нечовешко, още повече, че се е "захранил" с микроби от играчки и т.н. и не смятам, че е нужно да гладя дрехите, за да не се набиват с бацили Grinning

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 12:13 от Fantasy_Girl

# 414
Поли, пробвай с Лактулоза МИП, действа за около 2-4 часа, но е ефикасна, не води до привикване и лениви черва. Боби като имаше проблем с изхождането това му давах, и има един друг метод с домашен сапун - изостряш малко едно парченце домашен сапун да стане като моливче (ама не съвсем остро ами леко заоблено) мокриш във вода върха и с него правиш кръгчета около дупето, да направи пяна и повтаряш няколко пъти докато се изака, действа като клизма, хубавото е, че не се налага да се бърка в дупето Peace
Момичета, нямате изчитане, още съм на 5 страница. Няма да ми се сърдите, че не чета, ама все миткосваме (изключае вчера и днес в жегите). На месечинковците, честито! На всики, които  имат нужда стискам палци.
Да се включа по темите днес:
Гел за зъбки ползвам на Бочко, засега ми се е налагало само веднъж, но имаше ефект.
Против комари ползвам едно устройство 2 в 1 Лампа и анти комар, купих я от Джъмбо за 5 лв и съм много доволна, хем евтина, ефективна, а и много дискретна нощем ако се налага да стана да мога да си видя детето.
Здравей,от няколко дни сме на Лактулоза,но ефект няма,със сапун и термометър става само ,когато има напани ,а когато няма какво и да правя не става,за това питам защото съм опитала всичко ,и не се сещам за друго.А нали се сещаш ,какво се случва с коремчето му като ака на 3 дни....

# 415
Здравейтеее  Simple Smile Дойде ми музата пак да се включа.Голям съм темерут,признавам  Embarassed .Иначе най-редовно ви чета,но или нямам време да пиша или искам да кажа толкова много неща,че едва ли някой ще изчете всичко.Сега пак искам по толкова теми да пиша...ама ще гледам по-накратко,че да не ставам досадна.
Иначе...моят малък мъж си расте и слушка общо взето.Все още сме само на кърма и ако му стига смятам до 6м да е така.Чета всичко,което споделяте за захранването,струва ми се супер сложно и най-вероятно като започнем ще има да питам неща,които вече сте обсъждали...
От анкетата правим всичко без пълзенето.Искам да попитам нещо мъжките мами.На вашите бебоци "стават" ли им пишоните  Rolling Eyes .Моят дребчо почти на всяка смяна на памперса,като го мажа и му щръква нагоре,ама направо човека си е готов  Crazy Чета ви редовно,но никоя май не е споделяла нещо такова?Да се притеснявам ли?Четох,че бебешката ерекция е нормална,ама толкова често  newsm78
Това е за сега.Искам толкова още да кажа,ама никой няма да изтрае да чете сигурно  Grinning

Последно да кажа  Mr. Green Всички бебоци са тооолкова готини!!!Да са ни живи и здрави!

# 416
Добро утро...  newsm46 И на мен така ми се спиии  smile3507 Мъжо снощи се прибра по никое време и що да не реши,че не ми се спи... Mr. Green
Поли, добре дошла  wavey А за акането, дали е възможно просто да не му достига храната и понеж я усвоява напълно,затова да ака на 3дни?
Снуки, за комарите - не ползвам нищо. Баткото като беше бебе,колкото и комари да е имало,не е бил хапан.Едва миналата година,започнха да хапят и него. Засега и с беб е така, ще мисля,ако стане иначе.
Гел за зъбките не ползвам.  Peace
И аз вече не гладя.Ми не мога да смогна и това да правя. Crazy Тя свеки си идва, ще я върши таз работа  Mr. Green
Джуджинка, нормално е и няма от какво да се притесняваш

Честито на месечинковците
Йоанна, Николай, Боби в бобена шушулка, Карина, Мъро, Ивайло и Симеон. Расте здрави и безгрижни,мили деца.

# 417
Hug Минаваме да почерпим-Днес Бобчето става на пет месеца  Party
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА АСТРАЛНИТЕ БЛИЗНАЧЕТА МЪРО, МОНИ, КАРИ И ИВО, КАКТО И ПРЕКРАСНАТА СНАХА И НИКИ! ДА СА НИ ВСЕ ТАКА ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ПОСЛУШНИ!
Хепи, тук съм, но не ми се пише...по всички теми съм писала  Hug
Приятелки и приятелчета, хубав ден от нас с Боби от Бобената Шушулка

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 11:57 от loryn

# 418
Изпратих таткото и каката на басейн. Щяхме да ходим всички, ама докато се излюпи татито ни,че бебето не ни остави да спим пак цяла нощ и станало обяд,а малката вече не издържаше за сън и си останахме у нас да спи.
Колкото до майките-нищо не чувствам, споделих просто, за да знаете,че има и лоши майки, както и родители като цяло, всеки си мисли, че лоша майка няма, ама има. И не само циганки. Mr. Green Колкото до философски погледнатото-да, много хубаво и позитивно звучи, Хепи мама  Hug...но аз не съм от тия,дето мислят така. Иска ми се,ама не съм.
Честити месечинки на всички днес - Йоанна, Николай, Боби, Карина, Мъро, Ивайло и Симеон! Да растат умни, добри и най-вече здрави!

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 11:47 от огнена стихия

# 419
Поли  wavey , а твърдо ли му е акото? Проблемно ли е за него това неизхождане? Защото аз големият си син го мъчих около 6-7 месеца и накрая го оставих. Просто си ака веднъж на няколко дни.
Джуджинка, преди няколко дни те видях на балкона и щях да те призова за разпис  Laughing Става му  Laughing Мисля, че няма за какво да се притесняваш.
Снуки, не ползвам нищо за комари още. За сега не е имало нападения. Гелчето за зъбки - Бочко.
Огнена, съжалявам, че си попаднала на лоша майка!  Hug
Хепи, интересна теория!
Интересно ми е в историята изречението "Ти и се отблагодари ...", особено когато си бил на 2-3-4 ... и прочее дребни години. Да ви питам колко пъти бебето ви ръчкаше и молеше аман заман направи ме, че да се родя, пък аз после ще ти се отблагодарявам, ако вземеш че и да се грижиш за мене? Когато навлезеш вече в една зряла възраст ОК, тогава да и то ако не е някоя звезда като на Огнена. Жалко за загубените майки, като на Амидалка  Cry
За какво ли пък пиша, след като явно не ме и четете ... но благодаря за похвалата за Кристиян! Вярвам, че ако бяхте прочели поне една щеше да го похвали.

Общи условия

Активация на акаунт