Отговори
# 435
  • София
Благодаря ви много  Hug за отговорите за комарите и гелчето за зъбки!   bouquet

Булка Марулка  Hug възхищавам се на детенцето, как добре се справя!!! Ние въпреки, че сме по-големи, не иска и не иска да пълзи...  Party ама и аз и татко й и сестра ми не сме пълзели, може и Никол да е така  newsm78

И аз се старая да давам много течности покрай кашата и пюрето, за сега си ака... ама вода много много не й харесва да пие, предпочита чайчетата на Хип.

Аааа и честити месечинки на всички сладурковци!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 436
Ехоооооооооо..........

Баси жегата е..........

Булче, не се сърди дееее.....  bouquet Hug   И аз прочетох и много се изкефих, дори си го представих образно как се полюшва  Laughing

Лори, що бе си сърдита? аз явно съм изпуснала нещо между редовете... newsm78

То и мен сигурно никой не ме чете, като знам коло пъти съм питала нещо и е оставало без отговор, но пак си пиша.....и досаждам.....

Аз си оставам с детската мечта... Cry

# 437
Въпросче  newsm78
Два дни, непоредни, давах оризова безмлечна каша. 30 мл Аптамил с 3-4 гр. оризова безмлечна каша на Милупа и 1-2 лъжички плодове пюре Ябълка. Как да продължа с увеличаването на количеството  newsm78 Страх ме е да не му затормозя стомахчето, а пък дребния плаче за още  Shocked

Мария_М пожелавам ти, някой ден, все пак, да си осъществиш мечтата  Hug Може пък да ти дойдат на крака ... в София де  Mr. Green

Аз с предишния пост поздравих месечинките, но чак сега включих, че Йоанна на Мим прави днес половин годинка  Party Party Party Ехеееее .... колко е порастнала   bouquet Мим къде си  newsm78 Чакаме и от теб почерпка  Naughty

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 16:09 от dayzi83

# 438
MIme sorry...

Ама кой е сърдит и за какво?

айде недейте сладки  Hug

Ужасно е навън Shocked....

# 439
Не съм сърдита бе мацки, разочаровах се малко, защото и в къщи ми е тегава атмосферата тези дни та на вашата положителна емоция се надявах, ама случва се. Знам, че и аз не винаги съм реагирала за всички  Hug Благодаря на всички ви!

Миме М, съжалявам, че ще се разминеш с мечтата си  Hug

Няколко пъти пиша, ама никой не се хваща - вашите пипат ли? В смисъл сядате с тях на масата и се почва оборка и събаряне на всичко на пода? Сега е "седнал" в мен и вършее и е изключително възмутен ако не му позволя да пусне нещо на земята.

Кой изпуснах сега пък аз?  newsm78

Дейзи, просто увеличаваш дозата. Дай следващият път 8 гр.. после 16, и т. н. Може и по-смело, но както си прецениш.

# 440
Няколко пъти пиша, ама никой не се хваща - вашите пипат ли? В смисъл сядате с тях на масата и се почва оборка и събаряне на всичко на пода? Сега е "седнал" в мен и вършее и е изключително възмутен ако не му позволя да пусне нещо на земята.

Моя сладур, пък, обича да си бие играчките  Mr. Green Хваща нещо и започва едно лудо ръкомахане и опити да удари нещо или някой  Laughing Обича да му закачам на гимнастиката различни пластмасови играчки и удрайки ги да се разнася пукотевица ... направо си умира от кеф  Heart Eyes

# 441
пипа пипа де що имаааа,ам, целта е да го хване и изядееееее Mr. Green

# 442
Снежи, на теб една голяма прегръдка с целувка, че все те забравям в постовете си  Hug
Снежи, Мими, не съм сърдита  Thinking, че за какво. Щях ли да черпя с тез сладкиши, ако бях  Hug
Да не засегна някой ей, всеки си чете квото си поиска  Hug
ииии Мими, не се ослушвай, ами почерпи  Wink
целувки от нас с кресливото, сърдито човече!

# 443
Благодаря на всички за отговорите,освен тези глицеринови свещички всичко останало съм пробвала ,не знаех ,че кашата спича-така ,че ще гледам да я огранича поне за в момента.Пюре от сини сливи давам,вода сега не пие много защото уж наблягам на чая за разхлабване,но и от него ефект никакъв,така че го спирам и започвам с водата.

За коммарите аз ползвам мазило на chicco от 0 месеца иначе в количката с комарник,искам да ви кажа ,че в Бургас комарите са като врабчета.

За зъбките,нищо че ги нямаме:) Дентинокс,но едвали има ефект,само дето покрай него се научи поне малко да засмуква биберона иначе голям зор.

А сега да питам как заспиват вашите деца,и къде спинкат?
Ние от 2 месец се приспиваме и спим само в количката,направо кошмар,сега когато минем на летния вариант не знам какво ще правим.Много трудно заспива в къщи и спи по-много малко,нищо не мога да свърша

# 444
  • София
Здравейте мамчета ,
Да се отчетем и ние от вчерашния преглед 7100, 66 см . Биха му и двете ваксини за четвърти месец и с доки ще се видим чак Септември .
Ще пиша утре по- подробно .
Целувки

# 445
Аз да попитам мамите, които ползват Ораджел, има ли ефект?
И продава ли се в Бг или само отвън се поръчва?

# 446
Привет и от мен!

Първо честито на сладките месечинковци- Боби, Мъро и зя другите( моля простете за неизброяването на всички! Praynig)! Пожелавам на всички слдурчета да са здрави, весели и игриви! Цунки за всички!

Булче, прочетох ти всичко, помня и за зълвището, и за рибата на терасата и похвалих младежа на Елиза! Дано скоро да си тръгнат " любимите" гости, защото не искам да те измъчват!

Добре дошла на Поли!

Браво на Виктор за мерките!

За зъбки още нищо не ползвам. Акането- беше като за световно, сега се нормализира с пюретата.

Много ми харесаха басейнните снимки на Бендж и Ади!

Ние бяхме на Витоша и да ви кажа скоро няма да стъпя там - станало е бира- скара с яко чалга и всичко останало. Една върволица хора през гората. Елиза нещо се изнерви и както бях предвидила да яде след три часа, хапна на горската пътека час и половина след последното хранене. Та вечд официално съм в отбора на кърмещите на открито. Само че аз кърмих пред туристическа върволица и вече мога да го направя и посред някой площад. Абе много ми беше тегаво, ама какео да правя като детето се разрева неистово. Добре че предвидливо си бях взела шалче да се позякривам. И така после коконата се усмири, поразходихме се и се възползвахме и от бира- скарата.

Огнена, напълно те разбирам за майка ти! Hug  И на мен ми се случва трудно да прощавам прегрешения. Много положително е, че си признаваш гнева, защото по- лошо е да имаш вътрешен проблем, а да говориш, че приемаш нещата. Тогава е много по- зле работата. Така че си все пак голяма стъпка напред! Hug

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 18:18 от happy-mamma

# 447
Я да питам мамите на момиченца :  Ще им слагате ли обици ? И ако да кога?

# 448
  • София
Я да питам мамите на момиченца :  Ще им слагате ли обици ? И ако да кога?

Aз не съм майка на момиче, ама нали съм на всяка манджа мерудия... Някога моите уши са ги пробили като малка, а аз цял живот ненавиждам обици, изкарват ме извън нерви и не нося, откакто успявах да се наложа на родителите си. Та..ако някога имам момиченце... ще го оставя само да реши в по-късна възраст.

Сега на ушите имам грозни дупки като маймуна или пигмей  #2gunfire #2gunfire #2gunfire!

# 449
Little Evil Точно поради тази причина и аз мразя обици и не нося. Имам много лоши спомени като малка надути уши, мазане с някви спиртове , после пак пробиване ужас и ужас....
Опитвам се да убедя и ММ в това , като порасне Вики сама да си решава ... НО скоро свеки постави въпроса за обеците и като и казах за решението си  Shocked остана изумена..
Как можело момиче без обеци? 

Общи условия

Активация на акаунт