За феновете на тениса - тема 2

• 28 609
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Айде, дорогие друзья, пожелавам ви приятни емоции в следващите 2 седмици! Sunglasses Аз за съжаление няма да мога да следя всичко, нямам ТВ +  ... онлайн каквото имам възможност ще позяпвам, но се надявам важните мачове и които повече ме интересуват да гледам.
Успех на Гришо и Цвети!  Hug
И на Рафа, разбира се! Един от тях двамата дано спечели турнира  Laughing Laughing

# 466
Ние сме на Булсат и ги имаме програмите, по които дават спорта Whistling Whistling Whistling......

Маме, изселвам се у вас тогава  Joy Joy Joy Мисля, че само аз ти липсвам!!! Таман да видя какво е весела къща  Hug

Много ми е трудно да гледам на компютъра и от там ми е проблема. Благодаря обаче за сайтовете, надявам се да мога да се възползвам пълноценно  Hug

# 467
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз на линия, ще гледам основно Рафа и Бердих Whistling

# 468
Ние сме на Булсат и ги имаме програмите, по които дават спорта Whistling Whistling Whistling......

Маме, изселвам се у вас тогава  Joy Joy Joy Мисля, че само аз ти липсвам!!! Таман да видя какво е весела къща  Hug

Немаш грижи.....Чете ли за жената, която от 16г. живее без пари. Живее тук-там при приятели, като в замяна чисти, мие прозорци, готви и пр. Та.....ей ти бартер - от мен ТВ, компания, пък от теб - примерно последното в подписа ми да го вземеш под крилото си........

Вярно ли Винънс е отпаднала?

Цвети да не се отпуска.....1:1 за сега и 3:2 за нея....

http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/index.html

# 469
Венера отплува зад Веснина

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 18:18 от Бумър

# 470
Венера отплува зад Веснина

Обича тя 1 кръг......След него следва почивка за нея......

Цвети победи....докато не си ме изпреварила........Успя в 3-я сет да направи пробив, а с това и мача да спечели...

# 471
Браво на Цвети Simple Smile

# 472
Догледах Маша Wink
Родионова точно взе да вдява какво трябва да прави и Маша се измъкна по терлички.
Дано Цвети си направи изводите

Браво на Цвети! Късмет срещу Маша!

# 473

Въййййййй.....тя Маша била следващата.......Що така??? Пфууу.....радостта ми бе кратка от победата.........

Във втори кръг Цвети ще се изправи срещу световната №1 и шампионка от 2004 г. на Уимбълдън Мария Шарапова, а мачът ще се играе в сряда и със сигурност ще бъде на един от главните кортове на "Ол Ингланд Клъб" т.е. ще може да се гледа на живо както по Филм+, така и в интернет.

В сряда пред екраните......

# 474
Гледате ли, Гулбис и Томаш правят уникален мач Simple Smile

# 475
Поглеждам и Томашек е назад с два сета.
Аз гледам как Ким мачка Янкович нищо изненадващо де,
но все пак и е последната отбивка към SW19.

# 476
Нищо не може да ме накара да гледам женски лигни на фона на такъв здрав мъжки мач (Бум, нищо против мацките, женският тенис просто не ме кефи Simple Smile)

# 477
Нищо лично Джо, но просто драмата е несравнима. Докато едната не спечели никога не е ясно.
Ако беше женски мач щях да ти кажа, че е напълно възможно Томас да обърне, но в този случай нещо не ми се вярва, Ърни изигра много добър втори тайбрек.

# 478
Точно това не ми харесва, малко тенис, много нерви при женките. ПМС в  тенис-вариант Laughing

# 479
Не съм съгласна впечатленията ти са отпреди 4-5 години.
От топ 10 в момента единствените връщачки са Радванска и Кербер/Ерани/Вожначки, която там е 10-та, всички останали играят много позитивен доминантен тенис. И това е тенденция от няколко години насам.
Маша, Викито, Петра, Серена, Сами - всички си играят своята игра без да се интересуват кой е отсреща.
При мъжете все по-често напоследък се печели с грешки на противника отколкото със собствени уинъри

Общи условия

Активация на акаунт