НОЕМВРИйската дружина върви към третата си година!

• 71 035
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Добро утрооо, сладуркии!  Hug
Да ви похваля - вчера си взех сватбената рокля  Simple Smile, много е хубава.
Относно лягането на дребните - моя заспива към 10 - 10.30. Ритуалът е вечеря, къпане, приказка или детско в зависимост от това дали имам работа. Но сутрин се започва - не искам да ставам, искам да спинкам и да се гушкаме, друг път ще ходя на детскаа, не мога да се облека, защото съм малък и т.н. Поне вече минахме "суетния" му период - искааам дънки, ама не с тази блуза, и чорапите не тези. Искам сивите чорапи и други панталони и така докато полудееш  Laughing Но вече отмина и почти няма драми с обличането.

# 616
 Hot_Lady, сигурна съм че ще си много красива булка! Пожелавам ти весела сватба, вечна любов и дълъг и щастлив семеен живот!

# 617
Здравейте!
Хот Лейди честито за роклята, ех че хубави вълнения Simple Smile
Мадам какво стана с кашлицата на Андреа, купихте ли инхалатор???
Утро наистина доста време я тормози този вирус, скорошно оздравяване.
И Елле не се е разписвала, какво стана със задната хрема???
Тези дни не ми беше до писане бяхме болни вкъщи. Първо Марти в петък със сополи, после кашлица. След това аз и Камен. Слава богу леко се разминахме пак. Марти малко му се разсвириха гърдите и дишаше тежко една нощ, но се справихме за ден два, дето се вика на крак го изкара.

# 618
Утро да се оправя бързо каката.Много неприятно това

Хотлейди честита рокля.И аз съм сигурна,че ще си страхотна булка.И да не забравиш снимчици да ни покажеш.Така обичам да гледам сватби  Heart Eyes

Моето Анити има имен ден днес, свеки пък рожден ден и имен ден.Да са ни живи и здрави.

Честит имен ден на всички, които празнуват днес. Мама Ана, Анутев  newsm78 Сигурно има и още.Живи и здрави и много щастливи  Hug

# 619
Честит имен ден на Анитка и останалите именници!   bouquet

Ели, ти погледна ли линковете, които ти постнах на предната страничка относно бебето Шрек? Амазон не те ли устройва?!

# 620
Мерси Утро
Погледнах линковете ама са от американския амазон.Аз бях пробвала веднъж да поръчвам от там един калъф за Киндъла ама не стана, не доставяли до Англия.Пък нямам познати в Щатите.Иначе гледах и из английския амазон ама са само плюшки.Пък ми се щеше нещо по-различно.Продължавам да ръшкам и другите сайтове, вярвам, че ще излезе нещо.
Мерси все пак  Hug

# 621
Ели, честит имен ден на Анита! Да е здрава и послушна! Погледна ли в май тойс, там има какво ли не...

# 622
  • София
И Елле не се е разписвала, какво стана със задната хрема???
Ох, много мило ми стана, че ни мислиш  Embarassed Hugю
Никол си е все така "хъркаща"..... незнам от какво е - дали от климатиците, дали от много топло в помещението , където е   Tired
Но тези дни и моя нос е в ужасна състояние, все е запушен....при мен е от многото топло. Днес в офиса се побърках, пуснали климатика на 27градуса. Егати, пенсиите значи  #2gunfire

Честито на всички празнуващи   bouquet

И бързо оздравяване на всички болнички  Peace

# 623
Уф, Алито е с ужасна хрема и температура. Чудя се вирус ли е или шарка?  newsm78

Днес напълних чувала на Дядо Коледа. За Алито-количка за кукли (не зная коя поред, много ги чупи, но и е любимата играчка), едно много сладко бебе което пее и се смее като го стиснеш за ръчичката и един комплект "Чичо доктор" с докторска чанта и инструменти които светят и издават разни звуци. За Любо една игра Монополи, той ми е много сложен, защото играчките от които се вълнува-Блейд (ако ви говори нещо) вече ги има във всички варианти.

п.п Шарка е. Тукощо дойде захилена да ми покаже пъпките.

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 20:24 от vita

# 624
  • На топло...
Вита, голяма прегръдка Hug и дано леко да я изкара Praynig.

# 625
Вита, дано по-леко и бързо да минава  Hug

Ние сме на АБ и двете  Tired Нея мислех да я пропусна ама с тия сополи по 2 месеца дето ги влачим реших да го минем курса.
Още се чудя и се мая за подаръци-бабите им измислих какво да купуват, ще измисля и за нас.

# 626
Здрасти, банда!
Ели, уж е добре, ходи 2 седмици на градина ... не смея да се похваля обаче, че вечно се скапва нещо. Днес ми направи такъв безумен скандал преди градината, че очаквам като нищо да вдигне Т от многото рев и тръшкане...дано пропусне де.
Диданка, наисина странно звучи това ваше боледуване но каквото и да е да минава по-леко и да си стъпва на краката малкото човече, че и майка му.
Вита, дано леко премине.
Ели, как се скопосахте пък вие?...
Хайде бързо оздравяване на всички болнички, че празниците чукат Simple Smile трябва здрави и с усмивка да ги посрещнем. Simple Smile
Илка, ако записваш за лагера....да ти пратя и моя келеш, че не се трае в последно време с претенциите си....
аз ли нещо съм изнервена....той ли от новата градина....ама яко си лазим по нервите. Днес щом и до шамар стигнах....още ми е криво за което...ама като се разтропа и разблъска...и се надува да реве, че да повръща чак...е не го издържах. И искал "друга мама" моля ви се....
Хайде лек ден и успешна седмица!

# 627
  • София
И ние сме все още от болните..., но аз се замислям за подаръците вече и ви следя с интерес... Надявам се да открадна някоя идейка... За сега си мисля за: кукла с функции, спален комплект с Маккуин, Туистър, Игра за баланс, Пералня с вода, мислех за елементарно Лего - не й страст, но ми се иска да я зарибя по някоя самостоятелна игра.... Чудя се за кола с дистанционно - хем и баща й ще се кефи  Mr. Green . И се чудя и се мая подходящи ли са тези играчки или не са... Ооо - чудех се дали да не й взема детско дърво да си реже и кове..., а и дървени плодове и зеленчуци и храни за рязане (с велкро залепени). Много са играчките, но ще ги разпределя за Коледа, Нова година и между бабите и дядовците и лелите...

Чакам вашите покупки, за да копирам съвсем без срам...

# 628
Сиске, бая играчки, голямо чудене ще е при вас  Hug
За Момо - бяхме взели Лего с Маккуин, Мак и Шерифа - трябваше да е за рождения му ден, но то пристигна по-късно, а и той получи доста неща. оставихме го за Коледа.
вчера в Хиполенд намерих едни маратонки бенетон, намалени от 60 на 18лв и му ги взех и тях - е, имат малко лилавко, ама айде сега  Embarassed Въобще в Хиполенд имат голямо намаление на обувки Бенетон и то на момичешките модели с Барби и т.н., до минус 55% е. те ще са от леля и чичо, че хората не знаеха какво да му вземат.
От Продавалника взех карнавален костюм на Джери  - не знам за какво ще му е, но струваше 10лв и беше чисто нов. ако не той, Мая ще го носи.
ииии, на последно място, хвърлила съм око на този страОтен влак, но това няма шанс да дойде тази година, така че остава за РД на таткото ни  Mr. Green да си играе с децата, докато мама е на кръчма (примерно).

# 629
  • София
Диде, наистина при нас ще е голяма драма с подаръците. Тя иска и кукла Лалалупси, но аз нещо не й схващам смисъла. Тя и с куклите у нас от този тип не играе... Иска и преса за сандвичи - дето ги изрязва в някаква форма..., но ми се струва малка за нея... Изобщо 50% от нещата дето се рекламират по Дисни ги иска... На мен обаче ми се иска да има смисъл от покупката... Още борим бактерия в носа и до сега не ми беше до Коледни приготовления, но то не остана време просто... Благодаря, че сподели за играчките за Момо - невероятни неща си му избрала...

Общи условия

Активация на акаунт