Пожелавам на вас и вашите семейства здраве, любов и дано Бог благославя всичките ви начинания!
Надявам се болничките да са по-добре

Весело изкарване на празника!

естествено от петък през нощта прокашля веднъж,в събота вече почнах Хустагил,но свърши,в неделя почна по начесто да кашля и й взех Инфлуцид,тази нощ вдигна Т
засега не е вдигала,но кашля и тръгнаха сополите -давам й Тусавит сиропче,дано да е ефикасно....толкова съм бясна,че не знам на къде да хвана....гората ли
от понеделник се развива грипа и имаше кащлящи деца,съответно от вечерта дружка на Р е болен и го гледкат,във вторник още деца....защо чакат едно -две да заразят цялата група не мога да си го обясня.Дано да ни се размине по лекичко 

То голямо готвене и голямо ядене беше тия дни.
Симона снощи ме пита какво ще вечеряме, аз й казвам супа и сърми, а тя : "Е, само две ли?!" 

С пожелания за много здраве, радост, любов, късмет, успехи и изобщо всичко най-добро! 

С моята нова работа нищо не стана, сега има някаква друга възможност и се чудя дали да се пробвам или не, че вече ми писна да се чудя откъде да намеря време да преговарям, да направя най-добрия тест, а накрая нищо да не излезе...