Сега за рождения ден й подариха тъкачен стан. Аз много м усе изкефих, но тя не му обърна внимание, така че явно е малка за това.
Подариха й и едно барби, редостта беше 5 мин. докато не го отворихме и не разпиля всички принадлежности, съблече го голо (всички кукли са й голи) и го заряза някъде.

Получи и един пъзел, който в събота наредихме за сефте, но нещо й е минал периода на пъзелите, за момента. Така че всички са прибрани на високо, да не им се пречкат и въобще не се сеща за тях.
Подариха й обаче един микрофон, който обра точките. Пее ужасно, но много му се радват и двамата.

Опитвам се да измисля с какво си играе, но никаква играчка не ми излиза в съзнанието, най-вероятно не си играе с нищо
Аз бих избрала някакви по-практични неща като спален комплект, обувки, някакви дрешки, примерно някакъв детски комплект за хранене, или готини детски чашки, купички ... Просто сме затрупани с играчки, с които не си играят. Имаме вече четири влакчета, и то получени за последните 3 месеца, и все от една и съща баба.
Имаме 6 барбита, като съм й оставила само 3, с които също не си играе. Имаме два конструктура, с които обаче рядко играе, на Йоси са му по-интересни. Имаме една торба с кухненски пособия, с които започна да си играе по-често напоследък, откакто ги закопчах в една торба и знае къде й се намират, иначе бяха вечно разпиляни из стаята и иаз различните кутии, в които прибираме играчките. Всъщност това, с което най-често се занимава сама, са книжките. Редовно си вземак нижка, сяда си на ляглото и започва да "чете" на детето си. Понякога откарва така и половин час бърборейки. Също съм й оставила една кутия с разни нечупливи евтини бижута и си играе и с тях, но не толкова кичейки се, а по-скоро готвейки ги
Наистина с тези реклами по детските канали Андреа всичко иска, ама всичко. В писмото до Дядо Коледа, което носи в градината, писахме, че иска кукла Лалалупси. После пък на списъка на дъската в градината е записана, като очакваща кученце със слушалка (Rescue Pals от рекламите).
а от нея ужасна кашлица......Утре вече ще искам направление за секрет.
. Днес я водих на лекар и каза че ще има температура докато продължават да излизат пъпките и нищо не може да се направи. Ако някой знае нещо хомеопатично да сподели.
Милото Али.Не знам за нищо хомеопатино, но мисля, че не е хубаво да се дава нещо, което да подтиска шарката.

от филмчетата гледат (и двамата, Мая като чуе, че ще пускам филм и си носи столче и сяда мирно пред компа) : Колите, Мики Маус - сериите на български и много обичат Симсала Грим - пак сериите, има ги във ви-бокс. 

. И започва да ми вика, че искал тити (дребното и то вече си казва "тити" и само си вади), оная вечер му казвам "няма, голям си, мама ще се разболее, ако постоянно цокате", той отговаря "ама аз обичам тити, аз съм на 2, не съм на три"...