Кюретаж и забременяване след това - 20

• 23 993
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Льони77, вероятността хормоните да не са в час както и цикъла след кюретажа е голяма, така че спокойно, ще видиш че всичко е наред, просто трябва малко повече време да се оправят нещата Hug

Поли, все пак имаш някакви резултати...колкото и неприятни да са те...да те питам- ако има повече от един бацил излиза в мб неустановено така ли newsm78

Дони, стискам стискам, много стискам мила Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig казах ти аз че няма смисъл от изследвания.... Hug

# 511
Льони, силно стискам палчета, ама много, много силно! И няма да се шашкаш, ей  Hug

Поли, все пак имаш някакви резултати...колкото и неприятни да са те...да те питам- ако има повече от един бацил излиза в мб неустановено така ли newsm78

Тед, не знам мила. Доки каза, че не го знае хламидия ли е не е ли, за папиломата съмнения били нищо не разбирам. Ако си наясно с термините мога да пусна какво ми пише на листчето от влагалищния  Rolling Eyes  bouquet

# 512
Doni миличка силно стискам палци, а за аватара ти нямам думи, много е готин Mr. Green
Поли кураж и спокойствие, ще откриете лошите и ще ги заличите, а след това напред към бебо Heart Eyes
Мечкони вие как сте с бебо в топлото Flutter

# 513
  • София
Кати, какво стана с папилома? Hug

# 514

Нали имало значение дали бацила е аеробен или анаеробен. Май не се хващат всичките гадове на една обикновена микробиология. Поне това четох някъде, кохгато рових за моето въпросно възпаление след кюретажа, дето обаче никакво го нямаше.

# 515
  • Пловдив
Много ме обнадеждавате, момичета! Просто е толкова хубаво, че ви има  Hug Hug Hug

# 516
Здравейте момичета, цяла тема изпуснах, надявам се, че има повече добри новини Hug
Връщам се да ви чета.

# 517
Дано да сте прави момичета и всичко да е просто от разбърканите хормони, утре ще видим какво ще каже чичо доктор.
Присъединявам се към мнението на Дони добре е че ви има, но да не се задържате тук много ей! никой не е добре дошъл! Wink По- скоро всички да прескочим препятствията както беше казала Зузи и напред към отчетните Heart Eyes

# 518
Здравейте   bouquet
Вчера нямах нет и не можах да се отчета Rolling Eyes Микробиологоята ми не е чиста Sad Ходих при док и сега ще се лекуваме. Имам staphylococcus haemolyticus и e-coli. Просто съм ужасена. Как така става от чиста микро преди опитите сега стафилококи !!!  #2gunfire Незнам  Close Док каза, че от всичко може да се лепне дори и ако примерно са ме преглеждали със заразена ръкавица. И сега ще се лекувам с глобулки  Praynig Дано да се оправят нещата Simple Smile Сега се връщам да ви чета, че гледам много сте изписали  Wink
Целувки  Heart Eyes

# 519
Уф, Вярче, много гадно това, мила! Но както са си дошли гадовете, така и ще си отидат. Спокойно! Наистина от всичко може да се лепнат тези красоти и са често срещани.  Hug Hug Hug

# 520
E-coli да, но стафилококи! Направо съм бясна #2gunfire

# 521
E-coli да, но стафилококи! Направо съм бясна #2gunfire

Един антибиотик и ги няма стафилококите. Не си троши нервите.

# 522
Миличка аз винаги казвам, че е по добре, че сме разбрали какво не е наред и с правилното лечение всичко се оправя, не се ядосвай, Зу много правилно те е посъветвала.
Прегръщам ви Hug

# 523
Fireche, на твоето мнение съм, като питах док дали да пускам наново мб за псевдомоните, тя вика няма смисъл, аб-то е достатъчно силно Mr. Green сигурно след плажния сезон ще пусна пак...за всеки случай

Вяра, спокойно, всичко се лекува /принципно/ имам предвид тези бацили просто идват от въздуха..бях гледала един лекар навремето по темата...та разговора беше че често се появяват и редовно всички пациентки питали- е как, откъде???????? Shocked та отговора му беше- ми нямат визитна картичка hahaha та...такива ми ти работи, с един аб курс всичко ще е наред и напред към опитите Hug Hug Hug

Льони, аз съм подписала договор за дългосрочен наем с темата Mr. Green тъй че дълго ще посрещам и изпращам... Mr. Green

# 524
  • Варна
Оф, гледам, за бацилчета си говорите, че и аз си имам едни - ентерококи. След лечение с АБ пуснах нов секрет, който пак не е чист и ПАК има изолирани бактерии. Незная какви са, утре ще разбера, че трябвало да повторят изследването...Дано само не са някои по - гадни baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт