Кюретаж и забременяване след това - 20

• 23 974
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Изобщо няма за какво да ми се извиняваш Hug
А и "Статус" е толкова близко до вкъщи, че даже и не успя да ме разходиш надалеч Laughing
Току що ми пратиха SMS - точния адрес е МК Младост, бул. Република 15, ет. 6, каб. 601 и 602 с раб. време 14.00-18.00 ч /пон - петък/
П.С. Изместили са се от 18.07 Simple Smile

# 691
Изобщо няма за какво да ми се извиняваш Hug
А и "Статус" е толкова близко до вкъщи, че даже и не успя да ме разходиш надалеч Laughing
Току що ми пратиха SMS - точния адрес е МК Младост, бул. Република 15, ет. 6, каб. 601 и 602 с раб. време 14.00-18.00 ч /пон - петък/
П.С. Изместили са се от 18.07 Simple Smile

Ами то пак е Статус там  newsm78 Аз си я знам отдавна тази лаборатория, защото там съм си правила изследвания.

# 692
  • Варна
Може да е променено вече, защото и в СМС-а, който получих пише, че "Геника" филиал Варна от 18.07 се е изместила на този адрес. Кааакто и да е. Другия месец съм там, понеже тези дни чакам втория МЦ след аборта, после провеждам 1 курс промивки с "Розалгин изи" май беше и "Лактажин" и съм там за вагинален и цервикален секрет.

# 693
Пожелавам ти всичко да си е чисто, като момина сълзица  Mr. Green Hug Hug Hug

# 694
# 695
Здравейте
Имам един леко-глуповат въпрос
Поради 30-днвен кръвоизлив  на 6.07 ми направиха кюретаж и доктора ми каза веднага да започна опитите за бебе тъй като се установи и друг проблем.
Въпроса ми е следния-кога трябва да усетя първите симптоми на бременност при усовие че 1 ден на цикъла се счита деня на интервенцията?

# 696
Здравейте, мацки. Много ви моля стиснете по едни палчета. След 2 спонтанни аборта, най-накрая предстои да ми се роди първа братовчедка. Секцио ще е и всичко беше наред до последния преглед, но съм малко притеснена.
Моя цикъл дойде и е леко тревожен, чакам последна седмица и отивам за резултати от биопсията...пък после ще видим.
Много ви прегръщам всички

# 697
Здравейте
Поради 30-днвен кръвоизлив  на 6.07 ми направиха кюретаж и доктора ми каза веднага да започна опитите за бебе тъй като се установи и друг проблем.
Въпроса ми е следния-кога трябва да усетя първите симптоми на бременност при усовие че 1 ден на цикъла се счита деня на интервенцията?

Аз честно казано недоумявам как може да ти дадат зелена светлина веднага след кюретажа?  Shocked Тя лигавицат ати е остъргана, къде ще се имплантира това бебе? А тези хормони, кога ще се възстановят? Поне един цикъл спонтанен трябва да има, а това ти кървене след кюретажа не е цикъл.
Извинявай, ако аз нещо не съм разбрала, но от написаното това установих. Дай, ако трябва повече инфо. Hug

# 698
  • Sofia
Здравейте,
чета различните теми от доста време, но не съм писала досега.
Накратко след доста лекари, лекарства и изследвания очаквано (но и донякъде изненадващо) забременях през декември. Бях адски щастлива, но и някакси си имах едно наум. Всеки месец ходех на ЖК, гинеколог, ендокринолог и хематолог (заради Таласимия минор), пиех си хапчетата, изследвания, правилно хранене и всичко зависещо от мен. Резултатите от изследването за тромбофилии не бяха добри - добавих и Фраксипарин и фолиева Мета; в 4 м хемоглобина ми падна на 79, но и това оправихме. Като цяло бих казала доста безпроблемна бременност.
Уви в петък 13.05 при редовния преглед в 24 г.с. гинеколожката видя проблем със сърцето. След кошмарен уикенд, в НКБ д-р Маринов и Велковски го потвърдиха - транспозиция на големите артерии. Всички те ме посъветваха да го махна - млада си, първа спонтанна бременност... Трябваше да решаваме бързо, по-точно решението го бяхме осъзнали още през уикенда... Насочиха ме към Шейново, близо 2 дни го мъчихме със системи, хапчета, водорасли и т.н. - не й се излизаше (а по ирония на съдбата в стаята бях с 3 бременни за задържане Sad ) Най-накрая в петък вечерта свърши - не поисках да я видя(не си представях такъв спомен), д-ра каза, че е вдишала само 1-2 пъти...
След 2-3 дена по-силно кървене постепенно намаляваше и към средата на юни съвсем спря. На 30 и някой ден беше и първия ми цикъл - по-обилен от преди. Сега чакам следващия, както и да минат 6те месеца. На прегледа 30 дни след аборта ми казаха, че матката изглежда добре, но пък не добро "движение" в едната артерия (но аспирина и фраксипарина си свършат работата за това).
Една седмица след аборта бях на срещи с приятелки с бебоци (даже и по2) и с кореми. Така да се каже не се оставих, въпреки че както беше казала една приятелка - не се забравя никога. Но пък и нищо повече не може да се направи. Сега чакам да минат 6те месеца, имам толкова неща да свърша през това време, за да съм още по-готова за новите опити.
Успех на всички Simple Smile

# 699
Здравейте
Поради 30-днвен кръвоизлив  на 6.07 ми направиха кюретаж и доктора ми каза веднага да започна опитите за бебе тъй като се установи и друг проблем.Въпроса ми е следния-кога трябва да усетя първите симптоми на бременност при усовие че 1 ден на цикъла се счита деня на интервенцията?

и аз не доумявам..пишеш,че има и др проблем-просто не става достатъчно ясно....ако искаш сподели повече инфо иначе на 10ден от ову може да се пусне кръвен,за по-голяма достоворност Peace

Крис-направо ми се скъса сърцето Cry Cry Cry

# 700
Крис, първо искам да започна с това, че ми харесва усмивката, която си сложила накрая!!! Поздравления, това е голям напредък!  Hug Hug Hug
Тъжно е това, което ти се е случило. Мога да те потупам по рамото и да ти кажа да продължиш напред, но няма да го направя, защото ти вече си вдигнала глава. Силно момиче си! Не спирай да мечтаеш и да вървиш с вдигната глава! С толкова позитивизъм няма как да не се получи и чудото!

Прегръщам те много силно и те поздравявам за силата ти!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 701
  • Sofia
Благодаря ви и стискам палци за всички Simple Smile
Някак си не ми се отдаде да страдам дълго. Не че докато чета или гледам нещо в тази връзка не ми се насълзяват очите... но и не мога да си представя да изпусна и малкото развлечения, които се случват в еднообразното ежедневие работа-вкъщи-работа-вкъщи... Срещи с приятели, концерти, пътувания - каквто и да се появи, тичам с 200та, така да се каже...
Пък и след тази случка сбъднах една друга мечта - посетих концерт на група от тинейджърските ми години. Билетите бях взела още декември (по същото време когато е станала бебка), после ми казаха да не си и помислям в 32 седмица такива приключения, но ...
Не ми се иска (поради различни причини) да приема, но явно не е трябвало да е сега... Simple Smile

# 702
  • Варна
Крис, много съжалявам за това, през което си преминала. И аз загубих моето момченце в по - напреднала бременност - 23 г.с. Важното е, че продължаваш напред, а и така трябва. Не бива да се затваряме в себе си, а да водим доколкото е възможно нормален живот, поддържайки социалните си контакти!

# 703
Благодаря ви и стискам палци за всички Simple Smile
Някак си не ми се отдаде да страдам дълго. Не че докато чета или гледам нещо в тази връзка не ми се насълзяват очите... но и не мога да си представя да изпусна и малкото развлечения, които се случват в еднообразното ежедневие работа-вкъщи-работа-вкъщи... Срещи с приятели, концерти, пътувания - каквто и да се появи, тичам с 200та, така да се каже...
Пък и след тази случка сбъднах една друга мечта - посетих концерт на група от тинейджърските ми години. Билетите бях взела още декември (по същото време когато е станала бебка), после ми казаха да не си и помислям в 32 седмица такива приключения, но ...
Не ми се иска (поради различни причини) да приема, но явно не е трябвало да е сега... Simple Smile

Страшна си! (в добрия смисъл на думата  Mr. Green) Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 704
  • Варна
Крис, съжалявам за това, през което си преминала. Sad Hug

Общи условия

Активация на акаунт