Кюретаж и забременяване след това - 20

• 23 988
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
Дами, Hug Hug
един технически въпрос Mr. Green Mr. Green-темата е към края си,ако има  желание някоя от вас може да подготви нова темичка  bouquet

# 706
Крис,  Hug Hug Hugдуми нямам за да изразя колко съжалявам за това през което си минала.

# 707
Крис, думи нямам. Прегръщам те.

Абе Стелето и тя тотално се загуби.

# 708
Здравейте  bouquet
Излязоха ми резултатите от ДНК-мико, уреа и хламидии- отрицателни са  Grinning
Гледам коментирали сте за Геника- Да, вече в Младост ще се дават за изследване, аз май хванах последния влак в Статус-а.
Хубава вечер  Hug

# 709
Крис, съжалявам мила   bouquet
Дони, чакаме новини  Wink

# 710
Здравейте  bouquet
Излязоха ми резултатите от ДНК-мико, уреа и хламидии- отрицателни са  Grinning
Гледам коментирали сте за Геника- Да, вече в Младост ще се дават за изследване, аз май хванах последния влак в Статус-а.
Хубава вечер  Hug

Вярка, много се радвам за теб!  Mr. Green newsm44

# 711
  • Пловдив
toni_St, horoze, Iatci, zuzi_79, me4koni, .Вяра., благодаря че ме мислите момичета  Hug
Прегледът мина бързо и се видя плодно сакче. Док каза повече, че ще каже на 9 август, защото сега е рано да се види каквото и да било друго. Иначе има съмнения за близнаци, но не беше никак сигурен. Даже каза, че най-вероятно ще е само едно, но пък и то ми е достатъчно  Crazy

horoze, сигурна съм, че скоро ще усетиш бебо и то много осезаемо. Не се тревожи, всичко ще е ок  Hug Praynig

Iatci, честито за добрия резултат от урината  Peace И готино изкарване на почивката и мноооого релакс  Hug

Полиfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Крис, съжалявам много  Cry Кураж  Hug

# 712
Doni M Hug Hug-страхотно Hug-честито сакче...ехе ако са близнаци Wink Wink как обичам Heart Eyes Heart Eyes Whistling Whistling

Вяра-радвам се за добрите новини
Поли Praynig Praynig Praynig

# 713
  • Варна
Дони, много се радвам!  Hug Честито сакче! Hug И едно да е, важното е да си го отгледаш до 3-4 килограмово малко човече. Praynig Praynig Praynig

Вяра, поздравления за отрицателните резултати!  bouquet

# 714
Дони, казвам ти, душичко, за пореден път, никаква смяна на лудата крава! Тя движи нещата!  Mr. Green
Сега малко по-сериозно - много ти се радвам, миличка. Ще държа в бойна готовност палците, но мисля, че те няма да ти трябват  Mr. Green Ама, ако ти кажа, че те мислих на няколко пъти днес...даже преди малко гледах, че не си писала още в другата тема и те привиках да се отчетеш (още не бях видяла тук).
Ако пък са близнаци...ами просто нямам думи!!!!!
Как понасяш инжекциите? Свикна ли поне малко вече?

Поли, стискам силно!!!!!  Hug Hug Hug

# 715
Дони, миличка честито сакче. Искрено се радвам Hug Ето, че има надежда Praynig
Поли, стискам палци  Praynig
Зузи, благодаря   bouquet

# 716
Здравейте и от мен  Hug тези дни обикалям като луда по разни приятни задачи и нямам време да мисля много-много, не ми се и пише, но ви чета и като гледам как почти всеки ден има нови момичета и ми става едно такова... ужасно тъжно  Cry
Аз утре ще ходя да си пускам изледвания - пълна кръвна картина, урина, секрет и имунологични изследвания (дано съм го написала правилно). За последните ми казаха, че минава време докато излезе резултата, може би 3-4 седмици... При вас как беше?
Прегръщам ви всички  Hug

# 717
За имунологичните - на мен ми казаха 10 дни, в Плевен ги правя, но сега са в отпуски и се забавят. Но 4 седмици по принцип са много.....те за толкова стават генетичните. newsm78

# 718
Ами тогава може и за генетичните да е казвала месец, аз бях малко в шок и исках да я питам 100 неща, та не внимавах особено. Но сега наистина е отпускарско време и знае ли се... дойде ли август и не очаквам от никой нищо, всички почиват или най-малкото ги мързи да работят в жегата Simple Smile

# 719
  • Пловдив
Благодаря за милите думи, момичета! А дано всичко да е наред и двойно да ви се връща  Praynig Praynig Praynig Просто куражът, който получавам от вас е безкрайно много и някак всеки ден намирам все нови и нови сили да продължавам напред. Страхотни сте всичките, много ви прегръщам  Hug

zuzi_79, инжекциите направо вече са ми като сутрешното кафе. Как стах от голяма бъзла такава смелчага незнам newsm78

.Вяра., честити отрицателни резултати  Hug

Невидимо дете, стискам палчета за добри резултати от изследванията  fingerscrossed fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт