Съпруги,чиито мъже пътуват 23

• 38 733
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
  • Шоколандия
Бубка,и аз я свърших тая работа днес, ама колата беше толкова мръсна, че ме беше срам да я дам на автомивка... Реших да закарам майка ми на село, че и без това имаше път насам. На тръгване багажника беше с пълно бойно снаряжение - четки, гъби, парцали, шампоан за кола .... Отиваме на село, а то няма вода. Нали наближават избори и тази година предизборната кампания се проявява в полагане на асфалт из цяло село. Та тея ми ти майстури всеки ден били пукали по една тръба.... и почти цял ден нямаше вода... Еле към 2 часа в най - големия топлик водата дойде и аз викам да започна това, за което съм отишла, че да не спре отново. Аз търкам, то съхне. Дойде ред на изплакването, а те баба и дядо им е било неудобно да си кажат, че маркучите са спукани..... Измихме добре двора ... и едвааам едвам колата. Като поизплакнах препарата довърших колата с парцал. Стана като нова. Изтърбуших я и отвътре. Свалих тапицерията, изпрах я, беше толкова топло, че си позволих да изпера и самите седалки. Голяма гимнастика, голямо дупене беше ... Ама поне не скучах Simple Smile Mr. Green

# 76
  • Varna
Давай Бубке,
Танцувай, аз си потанцувах оня ден Grinning

ПУХИЧ,
Заедно сме писали....хубава работа си свършила, много хубава. Трябва да си доволна. И аз приключих едни работи, и сега седя доволна от себе си и сЪ тУпя от кеФФ newsm47

# 77
Здравейте мацки Mr. GreenМинавам да ви хвърля по един поглед какво си правите и да ви пожелая приятен неделен ден,да си починете добре за да сте красиви през новата седмица  grinning039
Обичам виии
Kissing Heart

# 78
  • Варна
Здравейте мацинки Flutter

И ние изпратихме нашия тати и сега със сина ми (на 5 год.)си търсим нови приятели ,с цел приятно оползотворяване на свободното време в игри и развлечения.

Има ли сред вас мамита с деца на сходна възраст?

Ще се радваме да се запознаем.

Хубав ден на всички.

# 79
  love001 newsm44 newsm44 newsm44 Здравейте момичета!!Пристигам да се ви се похваля.Вчера посрещнах морския,като цял ден навивах сърмички и още 3 манджи с идеята после най-малко три дена да не пипна нито една тенджера.Днес все още успявам Joy Joy Joy
Пристигането естествено беше свързано с емоции-последния момент няма да летят Китай-Истанбул и от там БМФ да ги вземе с автобус,ами Китай -София и се спасявайте кой както може цял екипаж newsm61.Естествено в първия възможен автобус няма толкова места и .....нататък знаете всички изрази които могат да се употребят и дето не са за писане!! smile3512
bubka72 и puphi ,присъединявам се към вашата група- "да си измием колите"-до сега се чудих какво друго да измия освен колата на двора,къщичката на кучетата и "дворното им място" Joy Joy Joy,всички плочки които намерих и пак ми е малко Joy
А морския се върна с почти мухлясъл багаж-каква е тази влага в този Китай бе,такова чудо не съм виждала досега.Суша му дрехите,както са изпрани, направо от куфара newsm12.
Айде и от мен прекрасна вечер на всички  love001,отивам да поливам каквото ми падне!!

# 80
  • Varna
НАДЕЕЕЕЙ,
Весели ти очичките!!! kiss dancing 1dating
Абе, ти незнаеш ли, че откакто продадоха автобусите, момчетата се спасяват поединично? От София насам, кой както може. А взимат едни малки автобусчета за 17 души под наем и със тях изпращат момчетата. Брат ми като замина на сегашният си рейс, натъпкаха екипажа във такова микробусче и със все багажа. Къде са го слагали багажа, как са пътували до Турция, незнам. Чакам да се прибере и да разправя.
Важното, че морския си е тука и ти си със ей такава newsm47 щастлива усмивка.
Морския друг път към КитайЦкУ не е ли бил? Абе майната му на дрехите бе, шЪ ги оправиш ти newsm10 Аз където съм ходила нататъка към него тараф все е било влажно. Ама няма сЪ давамИ на Ина влага. Wink

# 81
Весели очички Нада !!!! Стой далеко от тенджерите и се радвай на морския!!!!
Нашия вече 20 дни не съм го чувала  и започна да ми липсва, но имат голям преход. Чудя се как сме издържали преди като нямаше телефони, скайп, ама ня хубавото бързо се свиква.
Хубав ден и спорна седмица!!!

# 82
Добро утро!Хаде на кафето!

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTzG7JhaoVPx-gP1BqdJGCxy … -aT0SdUXktebGGfgj

Едвам си отварям очите, много се изморих  Joy , пак и днес отново тръгваме, абе луда работа  Joy
Наде, весели ти очички!  family вече всички сте си заедно, няма по-хубаво от това!
Делти, голяма лудница беше на Каварна #Crazy , пообаркалисме датите  ooooh! , трябвало е тази седмица на технопарти да се присаединим, този пок много твърд беше  ooooh! , чак да подладеййшшшш  ooooh! . Ама по плажовете добре си изкарахме и жегата не я усетихме.
От мен худава седмица, и не се преуморявайте много момичета  Naughty никой не го оценява!
  love001

# 83
Мааааааааалийййй, много грешки, ужжжжжъс  ooooh!

# 84
в събота се изпратихме с моята любов и сега  Cry ми много депресирано ,чак за ноември ще се връща ,за втори път ми е още съм нова в това ,ама все по-гадно ми е всеки път  Cry

# 85
  • Varna
Привет-мривет wavey

ВЕСЕЛЧЕ,
Тъкмо днеска към 10 часа си мислех за вас. Ходих да си плащам ток, вода, интернет във един офис до нас, и гледам момичето което работи там препуска, че закъснява. Та било момичето във Каварна точно на рок феста. И страшно, страшно доволно.
А, аз хич не се и преуморявам, изтеглила съм сЪ кЪт Ина одалиска със котката във краката ми newsm03...виж как те слушам Wink Hug

Мим Д,
Ако ти кажа, че моя не съм го чувала повече от месец, май няма да ми повярваш Laughing Няма Нет, няма Скайп. А на времето поне имаше телефон при радиста, имаше радиограми...и ако стоят толкова дълго на рейд, поне пускаха по някой лаф да знаЙм как са. А сега при тези технолигии, ХапсУлЮтнУ нищо нямат...или по скоро не им разрешават да ползват. Започвам да се калявам  Wink и скоро ще си викам...Не човек а стомана Wink

ЧАРЛИ,
Първият месец е така, направо не знаеш де си...на небето, на земята.... newsm78 и те боли, боли. И моя го чакам Ноември...вече мина месец и нещо. Горе глЪвЪтЪ, виж моя даже по дълъг рейс шЪ праЙ от твоя Wink А тъкмо мислехме 30 годишнината от сватбата да я правим във Истанбул във Българската черква, там и един як купон за аверите...ама няма да стане...голяма разминавка със датите. Ама да сме живи и здрави, шЪ минИ тихУ и кроткУ като не е на датата.

ХаДи дружина да виЙ сладкУ  Wink                                   

# 86
Пожелавам слънчева,весела,спорна седмица на всички newsm10 Flowers Bouquet lovekiss Kissing Heart
Благодаря ви момичета за пожеланията  love001
Веси,давай не се огъвай на темпото ,защото сега ще се изтърколи лятото и отпуската и трябва да си абсолютно изтощена от ходене за да ти държи влага докато е на рейс морския и да не липсва толкова много!!Това е моята логика и започвам да действам по задачите.
А доколкото за комуникациите,наистина така се получи и при нас.Този път нямаше възможност за ел.поща -само по сателитния  телефон,койтоооооо си е малко соленичък за чести разговори.
Charlie,винаги го пиша в постовете (дано не стана досадна Sad) ,намери си сериозна занимавка,която да ти поглъща времето и да не чувстваш липсата на морския.Останеш ли насаме със себе си.....направо си се самоубила от мислене и преживяване!Затова сме всички тука,и срещи за разтоварване и съвети всякакви.Аз винаги преди да е заминал съм си направила програмата какво ще правя докато го нама,хем за негова изненада,хем за мое запълване на програмата.А си избрах и такава работа да съм непрекъснато с хора около себе си и да не ми остава време за глупави мисли!! newsm78 newsm78 news
На всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 87
благодаря ви момичета златни сте Hug
и аз работя с хора и работата донякъде ме спасява!

# 88
Ето ме и мен,обиколила по хладното сутринта корабите,подредила колегите в редица(нали работя само с мъже),направила 3 таблици и сега си пия кафето.Искам да го споделя с вас.

Наде,весели ти очички,сега и синовете са край теб - идилията е пълна с любимите мъже.
Чарли,Мим,Делти - дано скоро имате вести от момчетата си.
Веси,имаш още задачки и преживявания с твоето момче,не се отпускай.Ще почиваш после цяла зима.
Пепинче,Бубка,Пуфи,Маймунче,Джули - дано не изпускам някого,радвам се,че се увеличаваме.
Много Hugна всички .

# 89
  • Varna
МАМИЧ,
Пия от твоето каЙвенце и бягам да водя една форумска приятелка на Турския. Там  и се било ходило.
Почнаха да идват момичетата, а аз почнах да посрещам. Това момиче идИ чааак от най западната част на Българийка.

Хубава вечер Русалчици Hug

ХаДи да сложа по една студена Ефес Wink    Отивам и аз да люсна една такава smile3508

Общи условия

Активация на акаунт