Здравейте момичета!!Пристигам да се ви се похваля.Вчера посрещнах морския,като цял ден навивах сърмички и още 3 манджи с идеята после най-малко три дена да не пипна нито една тенджера.Днес все още успявам

.Естествено в първия възможен автобус няма толкова места и .....нататък знаете всички изрази които могат да се употребят и дето не са за писане!! 
,всички плочки които намерих и пак ми е малко 
.
,отивам да поливам каквото ми падне!!

щастлива усмивка.
Аз където съм ходила нататъка към него тараф все е било влажно. Ама няма сЪ давамИ на Ина влага.
, пак и днес отново тръгваме, абе луда работа 
вече всички сте си заедно, няма по-хубаво от това!
, пообаркалисме датите
, трябвало е тази седмица на технопарти да се присаединим, този пок много твърд беше
, чак да подладеййшшшш
. Ама по плажовете добре си изкарахме и жегата не я усетихме.
никой не го оценява!

...виж как те слушам

и скоро ще си викам...Не човек а стомана 
и те боли, боли. И моя го чакам Ноември...вече мина месец и нещо. Горе глЪвЪтЪ, виж моя даже по дълъг рейс шЪ праЙ от твоя
А тъкмо мислехме 30 годишнината от сватбата да я правим във Истанбул във Българската черква, там и един як купон за аверите...ама няма да стане...голяма разминавка със датите. Ама да сме живи и здрави, шЪ минИ тихУ и кроткУ като не е на датата.

) ,намери си сериозна занимавка,която да ти поглъща времето и да не чувстваш липсата на морския.Останеш ли насаме със себе си.....направо си се самоубила от мислене и преживяване!Затова сме всички тука,и срещи за разтоварване и съвети всякакви.Аз винаги преди да е заминал съм си направила програмата какво ще правя докато го нама,хем за негова изненада,хем за мое запълване на програмата.А си избрах и такава работа да съм непрекъснато с хора около себе си и да не ми остава време за глупави мисли!!
news

на всички . 
Препоръчани теми