Волейболните ни национали (тема 6) - Шампионска!

• 15 664
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
  • Някъде там...
Здравейте, фенове.  Laughing
На мен още ми нагорчава от вчера. Пак опущихме поляците за малко.  Crazy Има подобрение в играта ни, но все пак още много се иска за да се класираме по-нагоре.
Чудесна игра на Цецо, напълни ми душата! С хъса си увлече и останалите след ужасния първи гейм. Добро представяне на Андрей на сервис, макар че към подаванията му имам малко (да не казвам много) забележки. В първия гейм не разбрах защо толкова настояваше да играе с Тошко?! В центъра положението беше 50/50... Големи длъжници - Матей и Виктор. Матей не показа и 30% от себе си. Просто беше някъде в облаците, но не и на терена. Вместо той да победе отбора, направи го Цецо.
Искрено се надявам довечера да имаме повече поводи за радост. Аржентинците не съм ги гледала отдавна, но не са за подценяване определено.

Деди, с любимия ми аватар си.  Laughing

# 136
При 12:12 в тайбрека излязох от стаята, че едвам се сдържах вече  Crazy
Мъжо ми диктуваше резултата през стаите...
Снощи ми беше много криво, че паднахме така. Мисля, че играхме добре и наистина малко не ни достигна, за да спечелим.

Надявам се днес момчетата да са по-категорични и да бием Аржентина  Peace

# 137
Татяна,
Доколкото четох в нета за състоянието на Бартман, той е с разкъсан мускул на ахилеса.  Sad Пишеше, че ще са му необходими поне 3-4 седмици, за да се възстанови. Според мен ще отнеме и повече предвид факта, че това трябва да е пълна почивка, без тренировки. Анастази е заявил, че мястото на Бартман ще заеме Пьотр Грушка, който няма обаче достатъчно мачове и явно не се намира в добра форма.
На мен ми се видя, че доста се поуплашиха поляците за него. А и доста пострада самата им игра в петия гейм. Ако не беше Бартман и донякъде Курек, смятам, че можеше мачът да е приключил много преди тайбрека. Но, такъв е животът... Гледаме напред и съм оптимист за първата победа на нашите днес. Hug

# 138
Цецо тотално ме изпълни с играта си, толкова хъс и спортна злоба имаше в това момче,че не знаех дали няма да се пръсне на моменти, а Метей макар да ми е любимец някак си не мога дори аз да го защитя,защото той най-ми изпили нервите,а и вярвам не само моите!А Ицо като влезе и им скри топката, такава лисица! Всички с изключение на Матей според мен направиха каквото можаха!

# 139
Ей не изключвайте китайчето Simple SmileДали пак той ще съдийства? newsm78
Аз вчера гледам аржентинците много добре ми се стори, че играха, но се надявам за нашите да се активизират(а да не са потънали след снощи) и да вземат победата, така получаваме точки и голям шанс да се класират на четвърт финала. Това е най- важното.
Днес ми е интересно какво ще стане с мачовете, харесаха ми прогнозите на Дедо, аз оставам с резерви.
Хареса ми онзи ден коментара на Радо, че не трябва да се правят трагедии при загуба, както и пълна еуфория при победа. Надявам се да съумее да стегне момчетата, да ги надъха както трябва и всичко нужно, за да победим!Смятам, че той е един много добър треньор. И на мен като на много от вас ми нагарча от снощи, но се надявам да се подобри играта. И от сега точка лиги и тоалети за догодина Simple Smile Ще си направил с вас един агитационен клуб Party

# 140
Аз точа ножа на Жиба и сие,защото това му изказване отново адски ме издразни,а и след мача на Световното и след миналогодишния мач във Варна ги видях що за Световни шампиони са, ще вдят те догодина в София!! Mr. Green

# 141
  • MJF
Победители днес: Русия, Бразилия, България, Италия. Макар че реално симпатизирам на Куба, САЩ. Ей тези кубинци как играха вчера но и загубиха мача. Любопитно ми е как ще изглеждат днес. Мда точно като прочете човек какъв е този отбор, средната възраст, принципно по-голямата емоционалност .... и вижда какво реално показаха вчера срещу Бразилия.
За арогантните бразилци ножа съм го оставила за утре. Само не знам как ще са "сметките"  утрешните последни мачове в групите. Тази група играе поне преди нас.

# 142
На Жиба и комапния ще им го наточат руснаците.  Mr. Green Mr. Green
Помня обаче някой от нашите беше обяснявал, защо е толкова трудно някой да бие Бразилия. Не помня Пушката ли, Пламен ли - та думите му бяха, че е защото те просто са с манталитет на шампиони, че са най-добрите. Без значение как го постигат или дали в действителност е така. И това е много трудно за пречупване у тях.И въздействат и с коментари на противника, за да посеят подсъзнателно същото убеждение. Интервюто го потвърждава.
Чакам момента, в който и нашите ще стигнат до това ниво на самоувереност. Нагли като бразилците няма как да станат, но да са убедени дълбоко в себе си, че са СИЛА. Все си мисля, че най-големия им проблем е, че не могат да си повярват истински колко добри могат да бъдат, като отбор. Знаят го, но не са убедени сякаш. Радо ще ги вдигне за днес обаче, убедена съм.  Hug

# 143
  • при него
Джон, благодаря за инфото. Мисля, че Полша трудно ще печели мач без него.
А Грушка го помня, играл е срещу нас когато беше в добра форма и доста проблеми имахме с него...

За всичко казано за Бразилците съм съгласна. Помян ги как се разправяха за всяко отсъждане в наша полза, тръшкаха се по игрището а Резенде подскачаше от страни все едно е краят на света... Циркаджии... Но, то като паднеш от високо най-много боли.

# 144
Куба-Русия правят много хубав и  равностоен мач! И днес денят започва по много интересен начин!

# 145
Някой гледа ли мача?

# 146
Май само аз!
Едит: Мога да кажа,че кубинците го изтърваха този мач, правят много грешки,а в дългите разигравания винаги руснаците печелят!

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 12:51 от svesim

# 147
Eй, намерих ви най-после...търсих само в клюкарника Simple Smile
Завиждам на тези, които гледат мача, сигурно е интересно.
Иначе и аз да се отчета - снощи бях спряла да гледам, като стана 12:12 започнах...абе много ме беше яд, но това е игра, все пак. Но на поляците специално, не знам защо, но много ме е яд. Нищо кой знае какво, няма атрактивност, безлични са, но ни е много трудно да ги бием.
За Цецо Соколов - голямото браво, направо изгря като слънце...И Тошко Алексиев, който късаше нервите понякога, някак си по-стабилно стои, по -уверен в себе си...наистина има много хляб в него..както и в Ники Пенчев.  И пак - много са добри, дано този треньор ги направи най-печелившия отбор.
До довечера, много се радвам, че сте тук и пишете Simple Smile

# 148
Мерито ти защо не можеш да гледаш? newsm78
Иначе аз също гледам мача и си мислех, че кубинците ще се опъват повече. Вчера играха значително по- добре срещу Бразилия.

# 149
Мерито ти защо не можеш да гледаш? newsm78
Иначе аз също гледам мача и си мислех, че кубинците ще се опъват повече. Вчера играха значително по- добре срещу Бразилия.
Определено съм съгласна с теб. Аз се надявам американците да се опънат повече на бразилците,защото ако ги бият ще стане много много интересно. Може вече да са се посъвзели от часовата разлика  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт