Стара Загора 71 - Лятото, любовта, льохманът... Тройно Л... Пак...

• 39 603
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Няма смисъл да ти обяснявам, щом сам не усещаш  Laughing

# 571
  • Стара Загора
Понеже си падам по добрата типография, а и съдържанието ми хареса, ви поздравявам с нещо, на което попаднах току-що:

# 572
Momicheta, tarsq dobar dermatolog v St. Z.  Trqbva mi za sinat mi, ima atopichen dermatit a e na 1 god.

# 573
Момичета и момчета и въобще приятели, вижте какво сътворихме, ужасно съм щастлива!:)) Това е първият клип за интернет, който правя:)))

ИМАШЕ ЛИНК КЪМ КЛИПА, но администраторите ме помолиха да го махна - в youtube е:))

PS- ruskincheto, съжалявам, че не мога да помогна... Но ще попитам и ще пиша тук, ако чуя за добър дерматолог

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 10:15 от Sonette

# 574
  • Стара Загора
Aз за лекар ще си замълча, щото не се разбирам със съсловието им Sad.
Все при мен се случва да не се държат нормално  лекари, от които всички са доволни Sad

# 575
Sonette, клипчето е супер, и за Ния Мед поне засега наблюденията ми са отлични!
И нашия любим приятел чичо Митко Салабашев виждам горе вдясно на страницата-прекрасен и като специалист, и най-вече ЧОВЕК, казвам го с цялото си сърце. Ако всички лекари бяха като него, светът нямаше да е същият  Heart Eyes

Aз за лекар ще си замълча, щото не се разбирам със съсловието им Sad.
Все при мен се случва да не се държат нормално  лекари, от които всички са доволни Sad
Зависи какво разбираш под нормално - идиотизмът явно се е превърнал в тяхна втора природа  Wink

Momicheta, tarsq dobar dermatolog v St. Z.  Trqbva mi za sinat mi, ima atopichen dermatit a e na 1 god.
Скоро наши приятели водиха детето си при Балдаранов - изписал им едно кремче дето само в Гърция го имало, та се занимавах да го намеря и оттам разбрах, че много били доволни от него, всичките си деца там водели от години (те имат 4).
Кремчето, което му беше изписал се препоръчва за възраст над 12 години, а детето е на 6, че имахме малко там разправии с аптекарката докато го вземем-просто предупреди жената, че може да му навреди, но родителите казаха, че имали пълно доверие на Балдаранов, и наистина помогна кремчето. Това знам-това казвам. Иначе аз самата съм ходила при Христозов и затова, което лично той ми е правил съм много доволна  Peace

# 576
Аз от Балдаранов не съм доволна. Изобщо!

В кожния диспансер работят много добри специалисти  Peace

# 577
  • Стара Загора

, Експри!  Heart Eyes

# 578
Kato se zamislq I az predi godini sam hodila pri Baldaranov   newsm78
A koordinati na nego I na Hristozov mojete li da dadete?

# 579
Купуваш Бизнес поща и намираш координатите.
Мила е права-в Кожния диспансер има много добри специалисти, примерно д-р Пламен Койнов и не само  Peace

# 580
  • Стара Загора
@Jade, благодаря...! И наздраве...!

@ruskincheto, започни да пишеш на кирилица...! Задължително е...! Следващия ти постинг на шльокавица ще бъде премахнат...!

@Sonette, махни линка към клипа... В разрез е с т. 7. от Правилата, сори...!

Хау...!

# 581
  • Стара Загора
@Jade, благодаря...! И наздраве...!

@ruskincheto, започни да пишеш на кирилица...! Задължително е...! Следващия ти постинг на шльокавица ще бъде премахнат...!

@Sonette, махни линка към клипа... В разрез е с т. 7. от Правилата, сори...!

Хау...!
Честит имен ден! На патерица ама от сърце Heart Eyes

# 582
Здравейте момичета, сигурно сте писали назад в темите, но са доста  Confused искам да попитам в Стз от къде си купувате продукти на Мустела, че срещам известни проблеми с намирането им ....?

# 583
Здравейте момичета, сигурно сте писали назад в темите, но са доста  Confused искам да попитам в Стз от къде си купувате продукти на Мустела, че срещам известни проблеми с намирането им ....?

Аптеки "Ванда"..не съм срещала липси..последната такава беше преди 2г, когато беше спрян вноса Rolling Eyes
Апропо, провери в аптеките на моловете, дали цените не са по-ниски Wink

# 584

Билкова аптека "Иглика", аптеки "Галения"  Peace

Общи условия

Активация на акаунт