Отговори
# 15
Здравей, и аз бих ти препоръчала доктор Клисурски в майчин дом, той спаси детето ми, аз бях със страшно кръвотечение и ходих преди това на частен доктор който подходи доста безхаберно. Доктор Клисурски наистина е специалист и разбира от работата си.

# 16
бихте ли ми препоръчали женска консултация в районите - павлово,овча купел,красно село,около цар борис III, център.
до сега ходех на частен лекар но искам и да се запиша на женска консултация в някоя поликлиника.
благодаря предварително.

д-р Дениза Алексиева, МЦ "Света Петка", намира се отстрани, в малката сграда на 20 ДКЦ.

# 17
Здравейте бъдещи мами   Wink Видях ,че говорите за женска консултация в болница Доверие при д-р Барбова и реших да пиша, ако можете да помогнете . Разбрах ,че съм бременна и се чудя къде да си водя женската консултация. Доверие ми е близо и ходих при Барбова да установим бременността ,но ми се иска да чуя мнение за нея и дали сте доволни? Както и не разбрах изобщо какви пари ще трябва да се плащат за прегледите  newsm78 Аз имам направление ,но както знаем здравна каса не поема много . Имам вече едно детенце и сега съм с 240 лв майчинство, т.е. не сме цъфнали финансово ... та ако някоя може да ми даде малко повече информация за паричките ,които се плащат ще съм много благодарна   Praynig

Съжалявам за леко глупавия въпрос, но д-р Барбова само бременни ли приема, тъй като ударих на камък със записването на час при нея?

Общи условия

Активация на акаунт