Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 52 762
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Радвам се, че съм помогнала. Да си изкарате много приятно Simple Smile
http://ofertata.bg/offers/OShipka-ti-predlaga-da-preborish-valch … no-samo-za-1799lv
горния линк поне при мен не се отваря, та го пускам пак.
Количеството си е доста, на нас ни остана повече от половината. Има по 2 свински, 2 пилешки стабилни пържоли, 5-6 пилешки крила, кърначе, наденица, бекон, даже може и да забравям нещо, доста е количеството. Останала част ни го прибраха за в къщи Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 23:46 от 450

# 421
  • Sofia
Пух,   bouquet
Класирах се! newsm44

# 422
  • София
А бисерите на Калоянчо, моля да ги пуснете тук, а не на лични.
Нека се посмеем с него.

Това е представянето му:

Цитат
Здравей,

За да не всявам смут, нека да ти се представя. Аз съм Калоян, Калата, Кало, Калоянски.
Второто ми име е "Любов", а ти можеш да ме наричаш "пича,
от който научавам за супер сделките на Колектива".

Колегите ме наричат още "цар Калоян" и искам да ти кажа,
че не съм стъпвал в офиса на Колектива България, защото работата ми е толкова важна,
че от вратата ме понасят на ръце до бюрото ми.

Кефя се на лятото в момента и нямам търпение да разцъкам по морето.
Даже вече съм се организирал с офертичка за гмуркане в Созопол,
а и съм си намислил още няколко дължинки по черноморието,
кеф ти къпмингарската, кеф ти хотелската.
Цаца, менти, белот, табла, плажен волейбол, сеш`аш се...

И аз като теб харесвам готините места за купончета, хапване и забава,
красивата природа, пътуванията, както и кибабчита с лютеничка и лучец.
Вярвам в един идеален свят, където меденият глас на Тонката Стораро е акомпаниран
от валса по струните на Carlos Santana и е миксиран от Kanye West,
а Britney Spears е просто секретарка.

И без повече встъпителни речи, ако има нещо- пИши.

Поздрави,

Кало от Колектива

Следващите писма са адресирани от него, но са си стандартните оферти на Колектива.

И за да не е само спам - Чудесно измиване на колата в бензиностанция ЕКО на 4-ти километър. Мъжът ми каза, че за пръв път вижда такова старание/сравнява с всички автомивки, които посещава и 1 ваучер на Сточна гара/. Все пак старанието си има цена - доста дълго е постоял там без да има къде да поседне  Laughing.

# 423
  • София
Някой да има впечатления от хотел "Бор" в Семково ?
http://www.goldendeals.bg/deals/hotel-bor-semkovo-3dena-119lv-za-dvama

# 424
Аз май нещо съм изпуснала. Каква е тая история с   hahaha  Калоянчо, Калата или "цар Калоян"  Joy
Това писмо от колектива ли е ?

# 425
  • в 1001-та нощ
Да  Peace аз го получих поне 3 пъти newsm78 а може би 5  Mr. Greenи после всякакви подобни простотии с безумно фамилиярничене, все едно съм на 16 и някое хлапе ме сваля с пуканки и сладолед в киното ... Joy hahaha

# 426
Е, не, това е най-глупавата маркетинг стратегия, която някога съм виждала  Shocked
Не мога да си представя на кой мозък ще му хрумне такова малоумно отношение към клиента. Наистина Алена е права, това е безумно фамилиарничене  ooooh!
Вече изобщо не му се сърдя, че не ме отразява  Mr. Green

Някой има ли впечатления по тази оферта?
http://www.zadrujno.bg/747/dulboko-pochistvane-lice-jeni-muje-he … e-BioArson-D.aspx

Другата седмица мисля да отида, но ми се щеше да чуя отзиви ..

# 427
Ходих в Студио Wellness по тази оферта
http://www.zadrujno.bg/771/pochistvane-lice-terapia-grija-okooch … tni-wellness.aspx
козметичката беше много внимателна,студиото ново и хубаво,релаксираща музика -общо взето съм доволна.
Само не мога да си представя какво и  струваше нормалната ценаот 60 лв. на следната процедура: пилинг и пара на лицето,многооо бързо и повърхностно махане на черните точки,бърз ултразвук на кожата около очите и устата,маска и крем.
Даже накрая ме прати да си ходя без да ми почисти веждите,което е включено като бонус в сделката,но аз излязох нагла и попитах.
Ходихме и в 5 авеню на ребърца-бяха вкусни и картофките достатъчно количество,но още се чудя как бяха успяли да намерят такива кокалести ребра  Rolling Eyes,по тях нямаше почти никакво месо.
Днес ми предстои студио Ася Пиронкова...леко ме е страх на какво ще ми приличат ръцете и краката после.

# 428
  • София
И за да не е само спам - Чудесно измиване на колата в бензиностанция ЕКО на 4-ти километър. Мъжът ми каза, че за пръв път вижда такова старание/сравнява с всички автомивки, които посещава и 1 ваучер на Сточна гара/. Все пак старанието си има цена - доста дълго е постоял там без да има къде да поседне  Laughing.

Благодаря ти за отзива- мъжът ми ще кара днес колата на почистване там. Peace

# 429
Здравейте, някой да има отзиви за този салон: http://www.lapni.bg/offer/579 (Style) че ми е на много удобно място. Мерси!

# 430
Напълно подкрепям virany! Да, сайтовете не са длъжни да възстановяват суми от неизползвани ваучери, но в случая са й обещали, и тя по тази причина не е преотстъпила ваучера на някой познат за да не изгори. Много кофти история и много некоректно отмятане от страна на 888  newsm11

Благодаря за бисерите на Царя...  Joy (добре, че не съм в списъка му с имейли  Stop)

И да се похваля, че се сдобих с ваучери за това чудно нещо. За първи път виждам такова и си взех за мен и два за подаръци. Много обичам черен чай с мляко, и комбинацията ми идва перфектна! Ще пиша отзиви като ги получа.

Меичка, и аз се загледах в тази оферта, и й се чудя  newsm78

# 431
  • София
Професионално избелване + премахване на зъбен камък и полиране с Airflow + дентален преглед за 90 лв. вместо 600 със 85% отстъпка от WLS Dental Clinic! http://vo.grupo.bg/bg_BG/софия/професионално+избелване++премахване+на+зъбен+камък+и+полиране+с+airflow++дентален+преглед+за+90/345 oтзиви

# 432
  • София
 И аз подкрепям virany, лошото е, че сигурно няма черно на бяло обещаното, но аз от 888. бг не се учудвам, 2 ваучера имам закупени  от там и двата неуспешни, единият от тях беше за ''био селище ''Моравско село'' ooooh!   Sick

# 433
Почивните дни ще ходим в Мезон Годет и Мармо,който е ходил там да препоръча нещо ,което е било вкусно?

# 434
  • In the shadows of my mind
Момичета,
Търся информация за тази оферта 8-дневна ваканция за двама в луксозния комплекс „Созополи хилс”  … 5 с 50% отстъпка!...
Ровя в гугъл, но не откривам някаква информация за този комплекс и мнения на някого, който го е посетил...  Confused ooooh! Thinking всякакво инфо е добре дошло!

Общи условия

Активация на акаунт