Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 52 812
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Ще се радвам и аз на отзиви, тъй като й се чудих доста, ама .... newsm78

# 301
  • Някъде на път....
Малък отчет от мен  Wink - Маникюр с OPI + Пилинг Терапия на Ръце само за 3.99 - Оценка 7/10
Маникюристката е много внимателна, добре оформи ноктите ми, лакът е чудесен! Само локацията на салончето на мен ми е неудобна, и вътре е доста тесничко.....

# 302
Пък Ниесме уж претендират за по-голям сайт... как може да дадат за контакт несъществуващи телефони беее  ooooh!

Извинявам се, не исках да влизам в конфликт! Просто си спомних този коментар от вчера и за това ги добавих като пример.

Взимам си думите обратно Peace

# 303
  • София
Абсолютно съм съгласна с MammaMiaa  Peace
Няма нищо неетично в коментарите й.
Напротив, логиката е желязна: 65 лв имаме веднъж, 90 лв втори път = нов, прохождащ сайт, предложил очевидно по-ниска комисионна на туроператора + не нов, но малък сайт, който се нуждае от продажби... време за раздумка  Thinking

Аз ако съм клиент, купувам по-ниската цена без да се замислям - офертата е една и съща. Ако от туроператора по телефона изведнъж ме засъветват от кой точно сайт да купя, как и защо = въобще не ща да ползвам такъв туроператор  Naughty Кой знае какво ще каже утре и за мен...

Много станаха сайтовете ... става по-тегаво с продажбите...
започва и черен маркетинг, няма как без това...

Seashelly, ти хубаво имаш телефон на ниесме. Но аз сега си направих труда, отидох на сайта им и звъннах на двата телефона, които са дали. Можете да си направите експеримент, ето: http://niesme.bg/base/contact  Няма адрес, няма валиден телефон, е кажи ми КАК човек да си състави мнение за тях, как да погледнеш с доверие? Да пробваш? Не, благодаря  Crossing Arms След това, което писа Даниела, няма как да се втурна към техния сайт.
А и защо офертата им е на английски? http://www.niesme.bg/team.php?id=WRMTYw
 newsm78  newsm78  newsm78

# 304
  • София
 Абсолютно съм съгласна с мнението на sandalka   Peace

# 305
  • София
Аз всъщност влизам да похваля и да благодаря на момичето от тази оферта: http://www.dalavera.bg/280/15-lv-za-tsyalosten-manikyur-postavya … 30-lv-50-otstapka

Който си е купил ваучери за там - смело напред и вземете и един букет, хихи  Laughing
Няма майтап, аз за първи път си правя шилак и си го казах чинно в началото, момата ме прави час и половина! При това, нито секунда от времето си не зае с нещо друго  Hug
Хем е страшно симпатично момичето, хем толкова много внимание ми отдели, разказа ми в най-малки подробности технологиите и тънкостите при гел-лаковете, изкоментирахме и колективното пазаруване, чак и различните сайтове  Laughing! Абе, върши си работата с голяма любов - това е разковничето и точно това пожелавам на всеки!

Момичета, за всички вас, на които им се люпи или подува гел-лакът, да споделя следното:
Докато ви го нанасят, настоявайте добре да го запечатват  Peace Точно това правеше сладурката - нанася стотици слоеве и всеки път прилежно запечатваше вси-чко. Обясни ми, че в противен случай може да се напука. Покани ме веднага да й се обадя, ако нещо стане с лака ми, но аз някакси съм сигурна, че ще живее  Laughing

Също, от нея имам следния коментар (тъй като се намира в съседство със студио Савана):
"Абе, страшно много хора идват тук в Савана и все много ги хвалят, замислям се дали и аз дали да  не ги ползвам"  Peace
Аз се зарадвах. Вече го чувствам като мое това студио  Laughing  При последното ми посещение ми пуснаха толкова много импулси, че наум се молех кога ще свърши  Laughing

# 306
Абсолютно съм съгласна с мнението на sandalka   Peace

Хора Вие или просто си ги плюете за спорта тези от НиеСме или аз съм в някаква нереална действителност - звъня на този телефон, който е на централната страница - "Попитай ни на: 087 901 81 68" и ми вдигат. Просто стана егати драмата:)) Разбирате ли, че си изказвам опита нищо повече ... Simple Smile) И наистина ми вдигнаха..?

# 307
  • София
Относно телефоните на ние сме - в раздел контакти двата телефона , които бяха посочени бяха с 0878 пред номерата и съответно като ги набереш дават, че са несъществуващи номера. В момента вече са ги променили на 0879 - явно са били допуснали поредната техническа грешка - като на ваучера - какво значение има дали има или няма срок - важното е да се продава...

# 308
  • София
Seashelly, сега виждам телефона им отгоре на сайта  Peace  Малко трудно се забелязват, но те си преценяват.
Тези телефони от контактите им продължават да са без връзка единият, без сигнал другият.
И не плюя, аз говоря просто за фактора доверие-недоверие като обикновен клиент.  Hug

# 309
...... По тел. беше много любезен. Ще направя 10 масажа, дано имат ефект  Praynig. Само ми е странно, че ще идва в дома ни непознат и то масажист  Laughing Embarassed Вие възползвали ли сте някога от подобни услуги?
Да, аз се възползвам редовно.  Heart Eyes
И съпругът ми също!  Peace
Друг масажист ни прави масажите (бях го похвалила тук в темата точно) , и сме мнооооого доволни!  Peace
Спестяваме и час време за шофиране по този начин....  Embarassed

Здравейте,
по-повод обсъждане - масаж вкъщи  и отзивите- вижте какво открих за педикюр или мед.педикюр
струва ми се добра цена - някой някакво мнение?

http://www.lapni.bg/offer/543

# 310
  • Някъде на път....
...............
Здравейте,
по-повод обсъждане - масаж вкъщи  и отзивите- вижте какво открих за педикюр или мед.педикюр
струва ми се добра цена - някой някакво мнение?

http://www.lapni.bg/offer/543

И аз я загледах тази оферта, стори ми се привлекателна....  Thinking
Няма да се възползвам само единствено заради краткия срок на ваучера....
Иначе бих я взела, и ако остана доволна - това ще е моята педикюристка просто....  Peace

# 311
Абсолютно съм съгласна с MammaMiaa  Peace
Няма нищо неетично в коментарите й.
Напротив, логиката е желязна: 65 лв имаме веднъж, 90 лв втори път = нов, прохождащ сайт, предложил очевидно по-ниска комисионна на туроператора + не нов, но малък сайт, който се нуждае от продажби... време за раздумка  Thinking

Аз ако съм клиент, купувам по-ниската цена без да се замислям - офертата е една и съща. Ако от туроператора по телефона изведнъж ме засъветват от кой точно сайт да купя, как и защо = въобще не ща да ползвам такъв туроператор  Naughty Кой знае какво ще каже утре и за мен...

Много станаха сайтовете ... става по-тегаво с продажбите...
започва и черен маркетинг, няма как без това...

Seashelly, ти хубаво имаш телефон на ниесме. Но аз сега си направих труда, отидох на сайта им и звъннах на двата телефона, които са дали. Можете да си направите експеримент, ето: http://niesme.bg/base/contact  Няма адрес, няма валиден телефон, е кажи ми КАК човек да си състави мнение за тях, как да погледнеш с доверие? Да пробваш? Не, благодаря  Crossing Arms След това, което писа Даниела, няма как да се втурна към техния сайт.
А и защо офертата им е на английски? http://www.niesme.bg/team.php?id=WRMTYw
 newsm78  newsm78  newsm78

Сандалка, може би проблемът е в теб! Аз се свързвам безпроблем! Peace

# 312
Seashelly, сега виждам телефона им отгоре на сайта  Peace  Малко трудно се забелязват, но те си преценяват.
Тези телефони от контактите им продължават да са без връзка единият, без сигнал другият.
И не плюя, аз говоря просто за фактора доверие-недоверие като обикновен клиент.  Hug

Да де, няма да се караме сега:) Просто се учудих разбираш ли защото аз наистина си взех ваучер оттам и не съм имала проблем с телефона това е;))

# 313
  • София
 Мисля, че проблема не е само дали се е свързала със сайта или не, а в това че имаше гаф от тяхна страна към едно момиче от форума. С конкретен проблем, който не е за пренебрегване. Но аз лично спирам вече, защото стана абсолютен спам. Всеки сам решава дали да пазарува и от кой сайт, естествено с голяма помощ от страна на всички в тази тема   bouquet  А с обиди и заяждания не сме си полезни, а точно обратното  Peace
 Офертата за педикюр от Лапни наистина е много интересна  Thinking

# 314
  • София
Девойки, аз понеже заглеждам нещо за съботно-неделно, недалеч от Сф, с басейн, ....та попаднах на това http://sdelkite.bg/sdelka/208-4-%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0%B2-%D1%85 … %D0%BE%D1%80.html
Не що съм изпростяла напоследък, но де факто не разбирам? Офертата е 216 лв, плащам ги, после още 216, за да ми издадат нещо си, а самата сделка е 322....абе обърках се...може ли, ако някой разбира какво всъщност пишат да ми го преведе?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт