Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 52 753
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Не, не беше Флими, друг беше, ама не помня името, нито сайта, нищо нямам в пощата...мерси все пак    Simple Smile Някакъв световно неизвестен сайт беше Laughing

# 466
Помагайте, ако някой помни - имаше оферта за Шилак 14лв. в салон на ул.-"Ангел Кънчев", коментирахме че е подвеждаща, защото включва само поставяне, а не маникюр. Аз обеча вече я бях купила, когато осъзнах този факт, но изобщо, изобщо не помня от кой сайт и не мога да си намеря ваучера.
Тази трябва да е, и аз имам за там, но не съм ходила още - пазя си ваучера за морето Crazy

# 467
Тази е! Една виртуална бира от мен Simple Smile

# 468
Ваучерите за Fancy свършиха вече  Laughing Laughing. Бяха безплатни и даваха 50% отстъпка от пиците им и пастата .Имам още 5 ваучера до момента използвах 2 Wink.

Ако искаш кажи имейл да ти пратя един ваучер важи за цялата маса Simple Smile.

# 469
  • София-Младост
Отзиви за център "Кинетик". Не съм недоволна в общи линии, имах ваучер за лечебен масаж на гръб. Единственото е, че масажът продължи не повече от 20мин. Дамата малко закъсня и в 9,30 вече другата клиентка чукаше на вратата. Като цяло съм доволна, даде ми и насоки, тъй като съм с болки в гърба... 7/10

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 11:58 от Ала-Бала

# 470
  • София
Имате ли отзиви за това студио, че ми е много удобно?
http://www.piperki.bg/offer/id-162/Почистване_на_лице.htm

# 471
Продажбите във форума са забранени, за това, моля, не използвайте темата, за да препродавате неизползваните си ваучери! Благодаря предварително за разбирането!

# 472
Здравейте! Бих искала да изразя негативното си мнение към Sonax. Да започна с това, че ни се присмяха на факта, че идваме с ваучер. Външното измиване беше що-годе добро, от него оплакване нямам. Но вътрешното измиване определено беше претупано. Блъскаха седалките, едното момче заряза автомобила и отиде да обслужва друга кола, която тъкмо прииждаше. Беше ни заявено, че стелките няма да се мият, защото няма да изсъхнат и набързо ги минаха само с прахосмукачка. Можеха поне да ги изтупат, но и това не беше сторено. След това си ги тупахме ние. Все пак ще уточня, че имаше едно момче, което повече се стараеше от другите – то поне забърса таблото и прозорците отвътре (макар и само с обикновен парцал). В никакъв случай не бих дошла отново при тях и не бих ги препоръчала на никого.

Някой посещавал ли е салон "Дити"? Имат добра оферта за маникюр с Гелиш  Thinking

# 473
virany, според мен сайтовете не са длъжни да възстановяват сумата по ваучери,  "изгорели" по причини, независещи от фирмите. Мисля, че първият имейл от сайта дава достатъчно разумно обяснение на положението. Съжалявам за разочарованието ти! Hug
Напълно добронамерено подкрепям  Hug

Последната ми придобивка е ваучер за Боровец и хотел "Лион".Заминавам само с малкия малко на въздух и при резервирането на стая бяха много любезни.Даже ми казаха,че ще ми поставят кошарка и ми дават "фамилна стая" за да има малкия къде да играе  Flutter Дано да бъдат толкова любезни е като отидем  Grinning
бъди сигурна че ще са на ниво! хотела е супер .Аз много съжелявам, че не мога да се възползвам за сега
хотелът е наистиан супер, а обслужването е на ниво- ние с мъжа ми ползвахме ваучер за уикенд там и понеже останахме доволни, даже го бяхме препоръчали на едни приятели, които планираха сватба!

# 474
Имате ли отзиви за това студио, че ми е много удобно?
http://www.piperki.bg/offer/id-162/Почистване_на_лице.htm
и аз бих искала да видя отзиви- офертата е интересна, а и мен ми е много удобно...

# 475
Някой дали е ходил в център Енигма? Имат нелоша оферта за стилизиране на коса, ще се радвам на отзиви:
http://grabo.bg/diamantena-grija-i-stailing-za-kosa-za-1890lv-06rt6

Аз имам час при тях утре за почистване на лице. Току-що звъннах, бяха много любезни по телефона, много приятно първо впечатление. За съжаление мога да споделя само това

# 476
  • София

Някой посещавал ли е салон "Дити"? Имат добра оферта за маникюр с Гелиш  Thinking

Aз ходя там на фотоепилация. Доволна съм. Салончето е малко, но са любезни. Маникюристката е мило момиче, прави моя позната - хареса ми. Къде е офертата?

# 477
  • София
Nenna благодаря!

# 478
  • София

Aз ходя там на фотоепилация. Доволна съм. Салончето е малко, но са любезни. Маникюристката е мило момиче, прави моя позната - хареса ми. Къде е офертата?

http://www.imasdelka.com/gelish-za-12lv-vmesto-za-30lv-manikur-g … ony-gelish-eeu1a2

Случайно да знаеш с какъв градски транспорт се отива до там? От центъра ме интересува. Като гледах на картата ми се видя доста далече.

# 479

http://www.imasdelka.com/gelish-za-12lv-vmesto-za-30lv-manikur-g … ony-gelish-eeu1a2

Случайно да знаеш с какъв градски транспорт се отива до там? От центъра ме интересува. Като гледах на картата ми се видя доста далече.

Трамвай 7, Тролей 2

Общи условия

Активация на акаунт