Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 52 758
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Ей, много смешно ми стана, като прочетох за Калоянчо  Joy Joy Joy
И мен не ме е отразил и вече ще пукна от любопитство кви ги сътворява  hahaha
Дайте, моля едно copy на неговото представяне с кибапчетата и Тони Стораро, да си се посмея от сърце  Grinning (може на лични) Искам да го прочета цялото....
Сори за офф-а  Mr. Green

# 406
# 407
Момичета ето отзивите от Senso d'Arte : Simple Smile

Леко префърцунена обстановка , над нашата маса им беше точно климатика и капеше от него на покривката вода , но ние леко преместихме масата и започна да капе на земята. В ресторанта нямаше почти никой с изключение на една маса и ние . Храната е вкусна и персоналът беше любезен . Менюто им е бедно откъм избор това не ми хареса много Thinking Thinking. Цените също са им леко височки . За две момичета с по-едно основно и 1 десерт сме надвишили ваучера от 30лв. с 1.90  Confused Confused.Отделно платихме 5.20 за един натурален сок и един студен чай. Общо доплатихме 7.10 над стойността на ваучера от 30лв. и не мога да кажа , че сме преяли в никакъв случай .
Не бих отишла да обядвам или вечерям там без ваучер поради тази причина. Може да се хапне по-добре и за по-малко пари от 37лв. за двама души  Wink.

Оценка : 7/10 заради съотношението цена и количество на храната .

# 408
Здравейте, момичете, споделям сериозен проблем относно 888.бг - някой страдал ли от тях досега?
Купих ваучер за хотел Моравско село близо до Банско - 2 нощувки за 104 лв. - но зимата имах счупен глезен и не карах ски, а по времето на Елевейшън нямаше свободни места, когато звъннах към края на май... ваучера беше до юни месец. Тогава говорих по телефона с Красимир Петров, който се представи за управител на 888.бг, и той предложи да взема ваучери в течение на времето за обща сума от 104 лв., като веднага ми даде код за ваучер за смяна на гуми за 19 лв., и се уговорихме, когато харесам друг ваучер, пак да му звънна и да ми даде код. Така и затова не използвах навреме ваучера си за Моравско село. ! След 2 месеца реших да взема друг ваучер, но никой не отговаряше на публикувания телефон, и така доста време само пробвах от време на време да звънна - без успех, написах и няколко мейла, и най-накрая получих доста истеричен отговор от неподписан служител, че другите във фирмата се противопоставяли на решението на Красимир, който бил прекалено "добър" с клиентите, и че Красимир бил в чужбина и няма контакт с него, а те - неназованите - решават да не ме компенсират с нищо ! и всичко в тези мейли е изстерично и негативно !!!! Това отношение според мен е недопустимо, особено от някого, на когото си платил навреме и си уговорил условия, било то и по телефона, моля, вземете отношение по бг-мамски и кажете какво мислите:) Публикувам кореспонденцията си с въпросния "някой" от офиса на 888.бг, който нарушава уговорката ми с Красимир, четете и се наслаждавайте на отношението към клиент, било то и с ваучери...Simple Smile
ПС: Дали Красимир не е в чужбина с любовницата, а жена му да е яхнала метлата в офиса...?Simple Smile

Здравейте,

Краси в момента не е в Бг, но ни запозна с разговора ,който сте водили. Да той е имал огромното желание да Ви помогне ,но останалата част от екипа сме против компенсиране на хора ,които реално са пропуснали шанса си да използват ваучера си.Това не е по наша вина все пак. От всяка оферта има голям процент "изгорели" ваучери, тоест неизползвани. Пропускайте шанса да ползвате ваучера никъде не пише ,че Ви дължим каквото и да е, Още повече по нашите правила за работа с търговците - ако човек не ползва ваучер печелят търговците не ние. Никой сайт от този род не компенсира хора пропуснали да ползват ваучера си. Краси е доста добър , но въпроса е принципен. Още повече ,че сте ползвали ваучер за смяна на гуми. Ние от ваучера за Моравско сме задържали 20 лв. комисионна .Също и от Моравско не биха Ви върнали пари или каквото и да е.Всичко е регламентирано ясно и точно. Купили сте ваучер ,който не сте ползвали. Това е.

Поздрави

-------- Оригинално писмо --------
От: "Veronika Grozdanova"
Относно: Форма за контакт
До: info@888.bg
Изпратено на: Вторник, 2011, Юли 12 11:49:53 EEST
Текст:

Govorix s Krasimir i se razbraxme vmesto platenata 104 lv. oferta za Moravsko selo da si izbera v techenie na vremeto drugi oferti za tazi suma; Krasimir ne otgovaria na telefona veche, molia, napishete mi telefon i ime za kontakt, kakto i da schetete za plateni poslednite 2 oferti v moya profil - za Kinetik i za boyadisvane na kosa v SD salon; za kontakt: 0899184484, Veronika, Blagodaria!

После става напечено: те почват да лъжат, че уговорка няма...

Здравейте,

това ,което казвате не е вярно просто ,изсмуквате си от пръстите .Всеки може да твърди същото само и само да не загуби 104 лв. по негова вина. Мислите ли ,че сте първите опитвали изнудване с адвокати и КЗП само и само да се опитат да вземат пари ,които не им дължим .Краси като управител като се върне ако се наложи да обясни в КЗП ще го направи.Няма нищо страшно там ,когато си прав.Има срок на оферта има и общи условия.Вие доколкото разбрахме сте казали ,че сте си чупили крак. Ние не сме застрахователна компания все пак.

Краси Ви е компенсирал в рамките на комисонната ни ,даже малко в повече. Като дори не е длъжен да го прави.

Вие губите парите си ,защото половин година не сте намери време да посетите моравско село.

Вие може да интерпретирате каквото си искате за разговори по телефона.Ваучера за гумите е по-скъп от парите,които печелим от Моравско. За нас сме постъпили повече от благородно ,защото по закон не Ви дължим нищо наистина.

Не ни заплашвайте повече с адвокати и тн.

Поздрави

От: Neda International
Относно: Re: Форма за контакт
До: 888.bg
Изпратено на: Вторник, 2011, Юли 12 12:30:30 EEST
Не сте назовали име в е-мейла си и не сте прави, за което ще подам жалба в КЗП и ще ви посетя с адвокат. Аз имах уговорка с управител във времето, в което все още реално можех да ползвам ваучера за Моравско село или да го дам на друг; но понеже харесах идеята на Красимир се уговорихме за този вид компенсация.
Не знам какъв сте вие във фирмата, драги неподписан, но не можете да променяте уговорката, вследствие на която аз губя парите си, кога се връща Красимир, ивсе пак, кой сте вие???? Ще се видим скоро, Вероника Грозданова

И гранде финале:)

Здравейте,

Крайно и категорично Ви казваме ,че няма да Ви дадем нищо повече. Вие сте клиент пропуснал шанса си да си използва ваучера. Това ,че Краси от добра воля Ви е компенсирал с този ваучер ,даже е било грешка. На кой подарявате 85 лв? Подарили сте ги на Моравско село като не сте отишли. Никой не е длъжен да Ви застрахова срещу пропуснати ваучери , счупени крайници или каквото и да е. Не ни плашете с разправии.Подавайте жалби щом искате ,ние сме се консултирали ,с който трябва. Нито Моравско село ще Ви върне пари ,което е повече от ясно регламентирано. Подайте си жалбата  , ще ни пишат на нас ,ще отидем и ще изясним случая с документи. Такива глупости като - той ми каза да не си ползвам ваучера, а аз имах шанс да го ползвам са смешни.Не ни пишете повече имейли с заплахи за разправии - губите ни времето.

888.бг

От: Neda International
Относно: Re: Форма за контакт
До: 888.bg
Изпратено на: Сряда, 2011, Юли 13 23:24:28 EEST
Все още не смеете да се подпишете с името си, виждам:)
Няма да ви подаря 85 лв., скед като Красимир ми е обещал да замени ваучера с други ваучери за 104 лв. и затова не отидох до Моравско село- понегова вина!
И в предишното си писмо споменавате, че комисионната ви е 20 лв., а аз получих ваучер за 19 лв., така че нищо не е в повече, спрете да лъжете!!!!
Очаквам Красимир да се появи и да застане зад думите си, иначе разправията ще е сериозна!!!! Доскоро.

Сори за дългата публикация, надявам се да ви е полезно като случка с този кооперативен сайт...

# 409
  • София
virany, според мен сайтовете не са длъжни да възстановяват сумата по ваучери,  "изгорели" по причини, независещи от фирмите. Мисля, че първият имейл от сайта дава достатъчно разумно обяснение на положението. Съжалявам за разочарованието ти! Hug

Днес набързо си закупих ваучер за кола-маска в салон Fairy.  Сума време се размотавах и не си взех навреме час при козметичката, от която съм доволна. Видях офертата, звъннах в салона и ми записаха час за утре. Съвсем на късмет отивам, дано не съжалявам после!

# 410
  • София
 virany, според мене от сайта са прави.
Като си кпувала ваучера си се съгласила със срока за използване.
Аз не бих се занимавала с адвокати и комисии - излишни нерви.
Пари се печелят и губят, а нерви не.
И аз не ползвах 1 ваучер за маникюр, но не се разправям със сайта.
Услугата важи до 30.07, но според маникюристката няма часове в почивните дни.
Прежалих го и до там.
А бисерите на Калоянчо, моля да ги пуснете тук, а не на лични.
Нека се посмеем с него.

# 411
  • Sofia
virany, според мен сайтовете не са длъжни да възстановяват сумата по ваучери,  "изгорели" по причини, независещи от фирмите. Мисля, че първият имейл от сайта дава достатъчно разумно обяснение на положението. Съжалявам за разочарованието ти! Hug
Напълно добронамерено подкрепям  Hug

Последната ми придобивка е ваучер за Боровец и хотел "Лион".Заминавам само с малкия малко на въздух и при резервирането на стая бяха много любезни.Даже ми казаха,че ще ми поставят кошарка и ми дават "фамилна стая" за да има малкия къде да играе  Flutter Дано да бъдат толкова любезни е като отидем  Grinning

# 412
plamitoto  би ли пуснала линк към тази оферта, дори да е изтекла. Стана ми любопитно Simple Smile

# 413
Аз също споделям разочарованието си от салона на Ася Пиронкова.Не съм доволна.
подкрепям казаното, особено важи за педикюра

# 414
При условие, че има уговорка със служител от сайта, не е коректно да променят условията.
Ако не си беше ползвала ваучера без да ги уведоми, разбирам, но в този случай НЕ!

# 415
  • София
Здравейте. Бяхме в О'Шипка. Отлично отношение, приятна атмосфера. Много сме доволни от офертата вълчо плато с бутилка бяло вино. Купихме си още един ваучер Simple Smile

# 416
При условие, че има уговорка със служител от сайта, не е коректно да променят условията.
Ако не си беше ползвала ваучера без да ги уведоми, разбирам, но в този случай НЕ!

Е да ама според мен те са я излъгали  Sad Sad. Няма логика иначе да се отмятат , а иначе за неизползваните в срок ваучери съм съгласна , че парите отиват в джоба на търговеца и няма компенсация Wink.

# 417
  • Sofia
Толкова често ходя в О, Шипка и непррекъснато си мечтая за техен ваучер...
Може ли линк?

# 418
Здравейте,
Кратък отчет за "Мармо": всичко беше много хубаво, обаче никога не си поръчвайте бисквитена торта! Това сигурно е най-лошият избор в менюто. Пише, че има маскарпоне, но според мен нямаше. Имаше купчина натрошени съвсем сухи бисквити отгоре.
Всичко останало беше чудесно! Simple Smile Пастата с манатарки е много вкусна, салатата от белени домати също.

# 419
Толкова често ходя в О, Шипка и непррекъснато си мечтая за техен ваучер...
Може ли линк?
Заповядай, но действай бързо, че изтича след по-малко от час Peace

Благодаря на 450, че спомена офертата, пропуснала съм я, а имат заведение на една крачка от нас  bouquet

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 01:11 от Пух

Общи условия

Активация на акаунт