Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 52 811
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, някой да има отзиви за хотелски комплекс Дъбраш - http://piperki.bg/offer/id-153/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0 … 5%D1%80%D1%8F.htm ? Офертата изглежда добре, пише че я пускат за 2-ри път.
Здравейте. Там е фантастично. Обслужването е на ниво, а природата е невероятна. Ходихме там с приятели и си изкарахме чудесно, дори сме си купили по още един ваучер.  Simple Smile

Благодаря много за отговора:) Заявих ваучер и днес ще ги платя Simple Smile

# 391
  • Марс
Здравейте, някой да има отзиви за хотелски комплекс Дъбраш - http://piperki.bg/offer/id-153/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0 … 5%D1%80%D1%8F.htm ? Офертата изглежда добре, пише че я пускат за 2-ри път.
Здравейте. Там е фантастично. Обслужването е на ниво, а природата е невероятна. Ходихме там с приятели и си изкарахме чудесно, дори сме си купили по още един ваучер.  Simple Smile

А водата топла ли е за малката питам, как е от към хора, пренаселено или?

# 392

А водата топла ли е за малката питам, как е от към хора, пренаселено или?
Събота и неделя има хора, ама през седмицата е много спокойно. Басейна е на слънчеви батерии и сега в жегите водата ще е доста топла, така че спокойно можеш да заведеш малката. Вземи и връхна дреха за вечерно време, че е по-хладно.

# 393
  • софия
Използвахме ваучерите за Спа хотел Селект. Оценка 10/10- всичко беше на ниво.

# 394
Някой да е използвал тази боя Color Sync от Matrix? Чудя се на тази оферта,че е и за всякаква дължина на косата и сешоар..пък реалната цена е обявена 30лв.. http://www.lapni.bg/offer/553/%D0%97%D0%90-%D0%9F%D0%AA%D0%A0%D0 … 0-15-%D0%BB%D0%B2

# 395
Цитат
Сто пъти сме коментирали, но ПАК да кажа НЕ ходете в Андреа СПА.
Извинете, но като видя написано нещо за "Андреа СПА", че и "Бюти", вълна от ярост ме обзема всеки път. То май няма какво да коментираме повече, обаче аз само да споделя, че на мен управителката не ми взе пари за консултацията с дерматоложката (в българския език май такава дума няма,
ама не мога да "дерматолог" лелката, дето се яви с половин час закъснение и почна да ме "консултира"). Но тогава изглеждах като градоносен облак и явно това повлия на решението й.

# 396
  • София
radi86, може би A.l.e.n.a ще се изкаже  компетентно за самата боя, аз не я знам. Но има нещо съмнително в тазии оферта. Може би пък имат предвид, че това е цената за боядисване и сешоар,  но не и за самата боя. В сайта им цената само на боядисването с боя на клиента е 14.00 или16.00 лв., а сешоар от 14,00 до 19,00 лв. според дължината  newsm78 newsm78 newsm78

# 397
Цитат
Сто пъти сме коментирали, но ПАК да кажа НЕ ходете в Андреа СПА.
Извинете, но като видя написано нещо за "Андреа СПА", че и "Бюти", вълна от ярост ме обзема всеки път. То май няма какво да коментираме повече, обаче аз само да споделя, че на мен управителката не ми взе пари за консултацията с дерматоложката (в българския език май такава дума няма,
ама не мога да "дерматолог" лелката, дето се яви с половин час закъснение и почна да ме "консултира"). Но тогава изглеждах като градоносен облак и явно това повлия на решението й.

Като имам време ще им пусна на електронната поща разни коментари от темите, за да видят за какво става въпрос...

# 398
Добра идея  Mr. Green

# 399
  • София
Сто пъти сме коментирали, но ПАК да кажа НЕ ходете в Андреа СПА. Аз просто през зимата се набутах с 6 ваучера и така ми изпилиха нервите  #Cussing out За 4 използвани имах 3 проблема- или някой е болен, или нямат вода, или са ми объркали часа- и никога не ме информират навреме Laughing. А най- смешното е, че ми казаха, че щели да ми се обадят да ми кажат кога да отида на процедура  Joy т.е кога на тях им било удобно  Joy  Joy Снощи им вдигнах грандиозен скандал и им казах, че си искам парите за останалите 2 ваучера- ще питат собственика и ще ми се обадят, но ако не ми звъннат до обяд ще се обадя аз- така съм им набрала, че по- добре сега докато не ми е минало  #2gunfire.

И аз не съм доволна от Андреа СПА (мярнах някъде тяхна сделка отново).
Виж, не са ми правили толкова номерца като на теб (ходех в Стрелбище), но се чувствах доста потисната при тях... едни махленски разговори, обсъждания. Имах 6 ваучера и последният не го използвах точно защото не ми се ходеше в тази обстановка. А и процедурата беше - ефект не видях, нито приятелите ми. И всеки път ме мазаха с различни неща. Е, обясняваше ми козметичката, ама и аз мога всичко да кажа - не вярвам много на такива обяснения, това за мен е изхлъзване...
Някой писа по едно време, че имат нови момичета в Стрелбище - дано да е по-добре с тях.

Аз съм ходила без ваучер в салона в "Стрелбище", тъй като живея наблизо, и също не бях доволна. А и имаше една атмосфера... Доста кофти... Не ме оставиха изобщо с добро впечатление. Ако е сменен съставът - добре.  Иначе по повод махленските разговори/поведение преди седмица минавах през "Стрелбище" точно по улицата, където е салонът и станах свидетел на сцената как 2 служителки точно излизат да пушат на тротоара и едната (леко пълна жена, в случай, че някой я познава) с настървена и разкривена физиономия започна да набира някакъв телефон с думите "ей са ще и е.... майката на тая!". Не знам кой прав-кой крив в случая, но сцената сама по себе си беше грозна.

# 400
Сто пъти сме коментирали, но ПАК да кажа НЕ ходете в Андреа СПА. Аз просто през зимата се набутах с 6 ваучера и така ми изпилиха нервите  #Cussing out За 4 използвани имах 3 проблема- или някой е болен, или нямат вода, или са ми объркали часа- и никога не ме информират навреме Laughing. А най- смешното е, че ми казаха, че щели да ми се обадят да ми кажат кога да отида на процедура  Joy т.е кога на тях им било удобно  Joy  Joy Снощи им вдигнах грандиозен скандал и им казах, че си искам парите за останалите 2 ваучера- ще питат собственика и ще ми се обадят, но ако не ми звъннат до обяд ще се обадя аз- така съм им набрала, че по- добре сега докато не ми е минало  #2gunfire.

И аз не съм доволна от Андреа СПА (мярнах някъде тяхна сделка отново).
Виж, не са ми правили толкова номерца като на теб (ходех в Стрелбище), но се чувствах доста потисната при тях... едни махленски разговори, обсъждания. Имах 6 ваучера и последният не го използвах точно защото не ми се ходеше в тази обстановка. А и процедурата беше - ефект не видях, нито приятелите ми. И всеки път ме мазаха с различни неща. Е, обясняваше ми козметичката, ама и аз мога всичко да кажа - не вярвам много на такива обяснения, това за мен е изхлъзване...
Някой писа по едно време, че имат нови момичета в Стрелбище - дано да е по-добре с тях.

Аз съм ходила без ваучер в салона в "Стрелбище", тъй като живея наблизо, и също не бях доволна. А и имаше една атмосфера... Доста кофти... Не ме оставиха изобщо с добро впечатление. Ако е сменен съставът - добре.  Иначе по повод махленските разговори/поведение преди седмица минавах през "Стрелбище" точно по улицата, където е салонът и станах свидетел на сцената как 2 служителки точно излизат да пушат на тротоара и едната (леко пълна жена, в случай, че някой я познава) с настървена и разкривена физиономия започна да набира някакъв телефон с думите "ей са ще и е.... майката на тая!". Не знам кой прав-кой крив в случая, но сцената сама по себе си беше грозна.
Леко пълна, къдрава с червена коса  Joy

# 401
  • София

[/quote]
Леко пълна, къдрава с червена коса  Joy
[/quote]

Да!

# 402
Момичета, влизам да дам отзиви за тази оферта:
http://www.zadrujno.bg/764/relaxirast-anti-stres-masaj-skalp-gru … -eksfolirane.aspx

Ох, направо не знам от къде да започна  Heart Eyes
Много, много съм доволна, обстановката е много приятна, масажистката е страшно усмихната и внимателна. Притеснявах се какво ще е отношението, защото съм с ваучер и да не ме претупа, но всичко беше чудесно. Ексфолирането със солите беше много приятно, не мога да си видя гърба, но поне усещането ми е, че е много добре ексфолиран  Laughing
Всичко продължи около 40 мин. След масажа ме остави сама в стаята с приятна музика "да си полежа спокойно и да си почина за 2-3 минути". Направо не ми се ставаше, така се бях размазала от удоволствие  Mr. Green
Когато си тръгвах ми даде намаление за масаж на цяло тяло с бадемово масло (за 20 лв. вместо 65 лв.) и със сигурност ще се възползвам щом се завърна от почивката  Heart Eyes
Козметиката им ухае много приятно

П.П. Този Калоянчо май само мен не ме отразява  Crossing Arms

# 403
П.П. Този Калоянчо май само мен не ме отразява  Crossing Arms

Недей да страдаш, много е досаден  Mr. Green

# 404
За Андреа спа - аз ходя сега  на антицелулитни масажи в студентски град. Аз лично съм доволна Simple Smile
Момичетата са усмихнати , разговорливи ако искаш. Записвам си час. /

Е само не знам защо такова гръмко име и сайт имат, като те тоя салон в СТ град е колкото по-голям гараж. И ...... Все едно ще се изнасят. Нямат маникюристка. Фризьорка също не съм виждала. Сега стои само по 1 - и то масажистката, защото покрай ваучерите явно си има работа. Ама са я сложили дежурна на телефона, а тя все пак масажира с мазни ръце целите в олио. И като се раззвъни тоя ми ти  телефон.... - горките момичета Simple Smile Може и само заради лятото да е така.

Та това са ми впечатленията от Андре спа в Ст. фрад пак подчертавам

Общи условия

Активация на акаунт