Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 52 814
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, някой да има отзиви за хотелски комплекс Дъбраш - http://piperki.bg/offer/id-153/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0 … 5%D1%80%D1%8F.htm ? Офертата изглежда добре, пише че я пускат за 2-ри път.

# 376
момичета някъде срещали ли сте подобна оферта http://grabo.bg/sofia/unikalna-detska-pricheska-ot-salon-pazel-s … mo-za-10lv-0gfkd3

# 377
Вчера ползвахме ваучер в пицария Алегра - доволни както винаги. Много са добри при правенето на пиците. Ходили сме доста пъти там и се зарадвах, че пуснаха ваучери, но пък са си вдигнали цените...  Crossing Arms
Оценка 10/10

# 378
  • София
Харесах това: http://ofertite.bg/7-noshtuvki-sas-zakuski-i-vecheri-v-hotel-tri … v-na-chovek-0s7z8
Някой има ли инфо за туроператора, защото за пръв път го чувам?  Hug

Не знам дали си била в Кушадасъ. Женският плаж е хубав, със ситен пясък, но твърде малък, за да поеме всички плажуващи. Много е пренаселен. На практика е единствения плаж в града. В центъра има нещо като плаж, но до водата се стига със стълби, за да се прескочат камъните. Освен това Женския плаж се намира в доста баирест район и 500-700 метра са си доста разстояние. Бих препоръчала да видите как вървят цените ако сами си резервирате през Букинг или друг сайт. Миналата година на 8-9 септември спахме в същия район за 25 евро четирима с включена закуска. Като гледам снимките на първият хотел, нашият беше с една идея по-смотан, но все пак посочените цени не ми изглеждат толкова неповторими и изгодни. Предлагането на нощувки в непретенциозни хотели е доста голямо и цените са ниски.

# 379
  • София
lepidopteria, много добре си спомням какво беше писала, за жалост при мен резултатът е същия.
http://media.snimka.bg/8996/024247017.jpg?r=0 - тук се вижда колко накриво са ми изрязани кожичките и как лака стана на балончета, ама то нямаше как иначе след като ми лакираха едната ръка с основа после другата, после 3 пласта лак пак така с редуване на ръцете и после топ лак без въобще да се изчаква, че да позасъхне, нормално да стане на балончета.
http://media.snimka.bg/8996/024247019.jpg?r=0 - а тук се вижда колко добре е покрита нокътната плочка, балончетата също си личат мисля.
А относно педикюристката направо нямам думи, не стига, че през цялото време ми говори на "ти", имаше една муха, която ни досаждаше и жената не спря да я псува на майка, и потвърждавам, че кара клиентите да си държат краката във въздуха докато почиства мъртвата кожа. И голямо неудобство беше за мен сгрешеният адрес на картата в сайта с ваучера. Не бих се върнала отново дори и с ваучер. Оценка няма смисъл да слагам.

# 380
White_tulip, извинявай, но аз без да претендирам, мога да ти оформя ноктите в пъти по-добре, и то срещу едно кафе.  Laughing

# 381
Харесах това: http://ofertite.bg/7-noshtuvki-sas-zakuski-i-vecheri-v-hotel-tri … v-na-chovek-0s7z8
Някой има ли инфо за туроператора, защото за пръв път го чувам?  Hug

Не знам дали си била в Кушадасъ. Женският плаж е хубав, със ситен пясък, но твърде малък, за да поеме всички плажуващи. Много е пренаселен. На практика е единствения плаж в града. В центъра има нещо като плаж, но до водата се стига със стълби, за да се прескочат камъните. Освен това Женския плаж се намира в доста баирест район и 500-700 метра са си доста разстояние. Бих препоръчала да видите как вървят цените ако сами си резервирате през Букинг или друг сайт. Миналата година на 8-9 септември спахме в същия район за 25 евро четирима с включена закуска. Като гледам снимките на първият хотел, нашият беше с една идея по-смотан, но все пак посочените цени не ми изглеждат толкова неповторими и изгодни. Предлагането на нощувки в непретенциозни хотели е доста голямо и цените са ниски.

Hug Мерси, ще почета повече!

# 382
Сто пъти сме коментирали, но ПАК да кажа НЕ ходете в Андреа СПА. Аз просто през зимата се набутах с 6 ваучера и така ми изпилиха нервите  #Cussing out За 4 използвани имах 3 проблема- или някой е болен, или нямат вода, или са ми объркали часа- и никога не ме информират навреме Laughing. А най- смешното е, че ми казаха, че щели да ми се обадят да ми кажат кога да отида на процедура  Joy т.е кога на тях им било удобно  Joy  Joy Снощи им вдигнах грандиозен скандал и им казах, че си искам парите за останалите 2 ваучера- ще питат собственика и ще ми се обадят, но ако не ми звъннат до обяд ще се обадя аз- така съм им набрала, че по- добре сега докато не ми е минало  #2gunfire.

# 383
Здравейте, някой да има отзиви за хотелски комплекс Дъбраш - http://piperki.bg/offer/id-153/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0 … 5%D1%80%D1%8F.htm ? Офертата изглежда добре, пише че я пускат за 2-ри път.
Здравейте. Там е фантастично. Обслужването е на ниво, а природата е невероятна. Ходихме там с приятели и си изкарахме чудесно, дори сме си купили по още един ваучер.  Simple Smile

# 384
  • София
Сто пъти сме коментирали, но ПАК да кажа НЕ ходете в Андреа СПА. Аз просто през зимата се набутах с 6 ваучера и така ми изпилиха нервите  #Cussing out За 4 използвани имах 3 проблема- или някой е болен, или нямат вода, или са ми объркали часа- и никога не ме информират навреме Laughing. А най- смешното е, че ми казаха, че щели да ми се обадят да ми кажат кога да отида на процедура  Joy т.е кога на тях им било удобно  Joy  Joy Снощи им вдигнах грандиозен скандал и им казах, че си искам парите за останалите 2 ваучера- ще питат собственика и ще ми се обадят, но ако не ми звъннат до обяд ще се обадя аз- така съм им набрала, че по- добре сега докато не ми е минало  #2gunfire.

И аз не съм доволна от Андреа СПА (мярнах някъде тяхна сделка отново).
Виж, не са ми правили толкова номерца като на теб (ходех в Стрелбище), но се чувствах доста потисната при тях... едни махленски разговори, обсъждания. Имах 6 ваучера и последният не го използвах точно защото не ми се ходеше в тази обстановка. А и процедурата беше - ефект не видях, нито приятелите ми. И всеки път ме мазаха с различни неща. Е, обясняваше ми козметичката, ама и аз мога всичко да кажа - не вярвам много на такива обяснения, това за мен е изхлъзване...
Някой писа по едно време, че имат нови момичета в Стрелбище - дано да е по-добре с тях.

Didranad, много беше полезно за мен да прочета за Боутек масажа - наистина не знаех нищо, а ме заинтригува страшно.   bouquet
Ще следя за такъв, ще взема и за мен, и за майка ми, дано есента да пуснат сайтовете.
Ако и вие мернете някъде, пишете, ей   Hug

# 385
  • Някъде на път....
White_tulip, извинявай, но аз без да претендирам, мога да ти оформя ноктите в пъти по-добре, и то срещу едно кафе.  Laughing
Касита, а можеш ли и на мен?  Wink  Точно оформянето ми е проблем, за лака мога да се постарая.....

# 386
  • София
За обичащите да спортуват - подарявам 2 ваучера за тук. В сградата на УАСГ е. Купих 4 ваучера и дъщеря ми отиде с 2 от тях на каланетика с приятелка. Били са единствени и треньорката е дошла специално заради тях. Съответно доста ги е поизморила с "индивидулната тренировка" Laughing. Имаха мускулна треска няколко дни и отказаха да отидат втори път. Валидни са до края на месеца.

Подарени са!

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 12:27 от Тaня67

# 387
Здравейте, някой от вас да се е възползвал вече от тази оферта: http://bg.kolektiva.net/plovdiv/leten-paket-v-park-hotel-trojan.html  ?  Моля за отзиви за хотела?

# 388
  • Някъде на път....
Днес бях на детоксикация по тази оферта: 50-отстъпка-за-Пълно-Възстановяване-–-Йонна-детоксикация-в-лекарски-кабинет-д-р-Ася-Илиева-само-за-7-лв - Оценка: 10/10. - Много любезни и внимателни. Д-р Илиева е изключително приветлива, обяснява подробно. Ще ходя занапред там и без ваучер. Мястото ми е много удобно!  Peace

# 389
Да пордължа със споделянето на моята драма с Колектива.
Снощи пак имах писмо от Калоян, и затова написах директно на КРС, надявам се на отговор, макар че аз съм упорита и ще им пиша по жалба на ден, докато ми отговорят  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт