Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 52 800
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • Стара Загора
Какво ще кажете за това ? Аз се чудя дали да не купя. http://www.deals.bg/deal/id/3507/49e214/8

# 361
  • в 1001-та нощ
много ми хареса - сега нямаме време, но бихме отишли и без ваучер  Peace

# 362
  • София
sweetkids_mama не съм се опитвала да говоря с Групо, за да не се нервирам на път за морето и след като момичетата казаха, че няма проблеми за Бургас-ще си използвам ваучерите за там. В София и аз нямах никакъв проблем- и с обслужването и с качеството. Чудя се след като цялото заведение беше абсолютно празно( да не кажа и целия мол в Стара Загора) защо се опъват за ваучерите? В София така и не ядох пица, защото вече нито един панталон не ми става, но детето и мъжа ми с 2 пици направиха по-малък оборот от моята салата  newsm78

Проверих и наистина се оказа, че ваучерите не важат за Фенси в Мола в Ст. Загора, а за другата им пицария в града. В момента не мога да проверя какъв адрес е написан на моите, но предполагам, че не е на Мола. Peace

# 363
  • sofia

CvetaP  много ти благодаря!   bouquet

а някой дали има впечатления от тези ПИЕР 2010?  newsm78

# 364
sweetkids_mama не съм се опитвала да говоря с Групо, за да не се нервирам на път за морето и след като момичетата казаха, че няма проблеми за Бургас-ще си използвам ваучерите за там. В София и аз нямах никакъв проблем- и с обслужването и с качеството. Чудя се след като цялото заведение беше абсолютно празно( да не кажа и целия мол в Стара Загора) защо се опъват за ваучерите? В София така и не ядох пица, защото вече нито един панталон не ми става, но детето и мъжа ми с 2 пици направиха по-малък оборот от моята салата  newsm78

Проверих и наистина се оказа, че ваучерите не важат за Фенси в Мола в Ст. Загора, а за другата им пицария в града. В момента не мога да проверя какъв адрес е написан на моите, но предполагам, че не е на Мола. Peace

Стара Загора:  Fancy Vereya; бул. Цар Симеон Велики 100; тел. 0888 833 166

# 365
Момичета, предполагам, че повечето сте видяли, но да покажа за всеки случай  Wink

Приказка без край са пуснали ваучери за 2 лв. на час.
http://www.dalavera.bg/323/samo-2-lv-za-tsyal-chas-igra-v-detski … prikazka-bez-kray
Ние така или иначе бяхме решили днес да се скрием от жегите в МОЛ-а на Стамболийски и с голямо удоволствие видях, че има ваучери за детския клуб, където обикновено оставям малката да игаре Twisted Evil
Взех 2, но доколкото видях важат до 15 септември, така че може да награбя още няколко и без това ходим там  Party

Жалко, че Далавера не предлагат услугата за плащане през банкомат и днес ходих на каса на Изипей да платя 4 лв. за 2 ваучера и доста ме хвана срам за такава малка сума да заниамвам момичето на касата  Blush

# 366
  • София
От отдавна не съм се включвала да дам отчет на използваните ваучери. Но ето, че му дойде времето.

италиански ресторант Коза Ностра - 8/10. Храната беше супер вкусна, порциите не са много големи и изборът на храна също не е много голям, но пак казвам че е много вкусно. Цените ми се струват малко височки, но за някакъв специален повод е добър избор. Лошо впечатление ми направи, че нямаха дребни да връщат ресто.

Студио за красота „ Дити” - правих фотоепилация - 10/10. Добро отношение, спазванене на часовете, нормален брой щраквания. Мисля, че и апаратурата им е добра- тази на S-line.

хотел "Острова" - Троян - 10/10. Всичко беше наред с настаняването и използването на привилегиите с ваучер. Храната в ресторанта е невероятно вкусна. Добро SPA оборудване. Басейна беше чист.

Боби М - СПА маникюр с лак OPI или ORLY - 8/10. Кое му беше спа-то не знам. Само един крем пилинг и накрая хидратиращ крем. Като че ли на ORLY имаха повече видове лакове. Иначе добре ме оформи и лакира. Салончето ми се стори малко и квартално.

Victoria SPA - балийски масаж- 10/10. Това е най готиният масаж, на който съм ходила.

Arcos MAGAMA - БОУТЕК масаж - 2/10. Абсолютен joke с масаж. Натискат те на някое място и след това 5 минути го няма. За целият "масаж" 40-50 мин ако те е пипнал 10 пъти с пръст пак добре. Давам 2 точки за това, че според мен ако беше някакъв друг вид масаж човека би се справил доста по-добре.

Пето авеню - американски ребра на "Джак Даниелс Барбекю" с пържени картофи - 8/10. Ребрата бяха вкусни, но картофите бяха малко като грамаж и тип МакДоналдс. А бяха малко защото правеха едновременно няколко броя порции и от една обща купа с картофи изсипваха на око по чините и съответно в първата чиния най-много, в следващата по-малко и т.н. до последната, която естествено се падна на мен най-малкото.

Cineplex - 10/10 - Нямаше проблеми с ваучерите, важат си до 14.09.

летните напитки с джелато в ONDA - 9/10. Този с банан не ми хареса особено, но този с карамела определено беше по-добре имаше даже сметана отгоре Simple Smile

Спирит Спа Студио - Класически масаж на цяло тяло и инфраред - 8/10. Не ми масажира ходилата, пропусна също лице, деколте, корем. Но като цяло съм доволна.

# 367
  • Sofia
r.o.z.z.y. напитките в ONDA големи или малки са? Никъде в офертата не видях грамаж  ooooh!

# 368
  • София-Младост
r.o.z.z.y. напитките в ONDA големи или малки са? Никъде в офертата не видях грамаж  ooooh!
300 мл, в коментарите са написали.

# 369
  • София / Перник

Да си кажа за офертата за почистване на Клийн Хаус- много ми се струват тези пари за едните прозорци и това, че ще минат с мокър парцал по плочките. newsm78 Аз се изкушавам за офертите, които предлагат по-сериозно изчистване на настилките и фугите, че това ми е безкрайно досадно, а и изморително. Така и не съм се решила, обаче, да пусна други хора да чистят у дома. Някакъв предразсъдък, неудобство явно....а пък и с ваучерите все ме е страх дали ще си свършат съвестно работата.

Здравейте момичета,
аз се възползвах от този ваучер http://ofertomat.bg/offers/view/111.html, за изпиране на всички килими и пътеки вкъщи + пране на мека мебел (2 дивана). Много доволна останах! Момчетата доста се постараха. Използваха някакви професионални перящи прахосмукачки и 3 часа след посещението им всичко беше напълно чисто и сухо.
Определено ще се възползвам пак, когато ми потрябва!

bouquet

# 370
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...

Arcos MAGAMA - БОУТЕК масаж - 2/10. Абсолютен joke с масаж. Натискат те на някое място и след това 5 минути го няма. За целият "масаж" 40-50 мин ако те е пипнал 10 пъти с пръст пак добре. Давам 2 точки за това, че според мен ако беше някакъв друг вид масаж човека би се справил доста по-добре.

Трябвало е да попиташ какво означава Боутек масаж, а и масажистът е трябвало да ти обясни каква е техниката. При мен предварително ми разясниха, че се масажират отделни точки, с което се отварят енергийните полета на тялото; след което масажираният трябва да се отпусне напълно. Затова и масажистът излиза, за да останеш сама и да релаксираш. Както го описваш, масажът е направен точно съгласно технологията.
Аз ходя два пъти годишно на физиотерапия заради шипове и плексит, но след две посещения на Боутек точно в това студио (пак с ваучер), от март до сега не съм имала болка. Сега се каня да заведа и мъжа ми там, не съм разбрала, че са пускали отново оферти.
Ще усетиш ефекта от масажа след 2-ро или 3-то посещение и ако имаш реален проблем, той наистина отшумява за дълъг период.  Peace

# 371
Ох, аз пък си харесах това http://www.lapni.bg/offer/552 , ама май отзивите за салона не бяха много добри, пък и как да си крия краката 10 дни в тази жега  Crossing Arms

# 372
Харесах това: http://ofertite.bg/7-noshtuvki-sas-zakuski-i-vecheri-v-hotel-tri … v-na-chovek-0s7z8
Някой има ли инфо за туроператора, защото за пръв път го чувам?  Hug

# 373
  • София
Харесах това: http://ofertite.bg/7-noshtuvki-sas-zakuski-i-vecheri-v-hotel-tri … v-na-chovek-0s7z8
Някой има ли инфо за туроператора, защото за пръв път го чувам?  Hug
Видя ли,че в цената не влиза транспорта-90лв.А иначе за фирмата пише в офертата:Uni Holidays е марка за туристически услуги на Юнион Ивкони   Simple Smile

# 374
Поне изгодна ми се струва тази оферта е тази за Кушадасъ, само че и аз нямам никакви впечатления от Юнион Ивкони, по-скоро имам от пътуванията им с рейс, които като цяло са на средно ниво май.
Някои с друго мнение, да е ходял с тях по екскурзии?

Общи условия

Активация на акаунт