Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 52 802
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • София

Може ли да споделите, ако някой е закупил ваучери за миене на прозорци - как работят фирмите? Да препоръчате някоя от тези за прозорци? Гледам, че доста сайтове напоследък предлагат такава оферта  newsm78

Все си мисля, че прозорците няма как да се видят добре ли са измити през деня, трябва да стане тъмно  Thinking

Преди известно време бях ползвала ваучер за почистване на прозорци (отвътре и отвън) и дограма от "Дейли Клийн". Мисля, че мернах някаква тяхна оферта и сега. Дойде едно момче и страшно, ама страшно старателно изчисти всичко. Два от прозорците не се отваряха и предварително бях питала дали ще може да ги изчистят и от външната страна - казаха ОК. Не знам дали качеството важи за фирмата като цяло или се дължеше просто на старанието на момчето персонално, но останах страшно доволна - прозорците бяха изчистени идеално. Единственото, което ме изправи на нокти беше, че от старание да изчисти добре въпросните прозорци, които не се отваряха, момчето се надвесваше много опасно, не искаше да ползва "пръчка", защото му било по-удобно без нея, та се наложи едва ли не да му забраним да ги чисти, за да спре да се надвесва така и да продължи с пръчката - беше ми настръхнала косата от притеснение. Като качество пак повтарям - 10/10

# 346
goris, благодаря за отзивите за хотелски комплекс "Еленски ритон" в Еленския балкан- подарих такъв ваучер на сестра ми за годишнината от сватбата, но още не са го използвали, така че ще им споделя твоите впечатления Peace

# 347
  • София

писах вече за хотела, че е ок, само пътя до хотела е гаден, черен и стръмен.Бях там преди 1.5

Това беше и една от причините да съм спокойна. Благодаря за споделеното още веднъж.

bouquet

# 348
Здравейте ! Да се отчета с използван ваучер снощи в Тадж Махал по тази оферта - http://grabo.bg/sofia/meniu-za-dvama-v-indiiski-restorant-tadj-m … al-za-28lv-044rbh

Ами оценка 9/10. Не за друго ами не всички неща от ястията в менюто ми харесаха - ама то това си емай мой проблем Simple Smile Иначе нормално обслужване. Като цяло ваучера е за 2-ма, но ние  бяхме 4. То си е доста прилично като количество. @ салати, 2 супи, 1 ориз, пиле със сос и 2 десерта. Нашите приятели и те си поръчаха 1 ястие ей така да си боцкаме. То цялото ядене беше ей така за между другото като мезе на пиенето. Хляб и напитки не влизат, така че ресторанта си печели доста въпреки това че сме с ваучер, защото покрай яденето си направихме 1 прилична сметка Simple Smile

# 349
  • София
Аз също споделям разочарованието си от салона на Ася Пиронкова.Не съм доволна.Ползвах педикюр и маникюр.Персонала се състои от намръщени лелки около шейсет години.Още от вратата ме посрещнаха намръщено с "Дайте ваучера!"На въпроса ми как разбраха,че съм с ваучер сопнато ми бе отговорено"Ми то други няма"Оказа се,че разговарям  с педикюристката.Работата и беше на нивото на отношението.Наистина трябваше да държа краката си с две ръце във въздуха,за да и е удобно да работи ShockedЛакира ме със стар и много разреден лак,който веднага изтрих щом се прибрах.Маникюристката е по-внимателна,работи добре,но на следващия ден лакът стана на балончета,вероятно е стар.Оценка 2/10 За съжаление ваучерите за някои са сигурна антиреклама.Не бих отишла повече там!

# 350
Оценка 2/10 За съжаление ваучерите за някои са сигурна антиреклама.Не бих отишла повече там!

Или шанс за некадърници да имат работа и клиенти.

# 351
  • в 1001-та нощ
Момичета пуснах мейла на колектива, пуснах копие и до мен, ще пиша дали са спряли да спамят.
Вчера им четох страницата в фейс-а и паднах, тия дето не сме харесвали Калоянчо, сме злобяли видите ли, повечето хора са го посрещнали много любезно  Twisted Evil

Joy Joy Joy аз дори кифлички му направих и му ги пратих в розово колетче с панделка  Joy hahaha

# 352
Днес ядохме торта със студен чай по тази оферта. Местенцето не беше зле, но е на самия Цар Борис 3 и беше доста шумно, въпреки, че седмахме вътре. Иначе аз пих студен чай "лайм", а приятелят ми "малина" и  двата бяха много свежи и вкусни. За съжаление тортата беше само един вид и според мен не беше прясна, а поне на 2 дни. Ние се бяхме наточили за домашна медена торта, а нямаше  Rolling Eyes
Давам оценка 6/10, заради липсата на избор при тортите.

С приятелка мислим да си вземем ваучери за 2Fit by Boevski - месечна карта за 12 групови тренировки и безпл …  45лв вместо 90лв някой ходил ли е за да изкаже мнение?
Супер е там  newsm10 Аз ходя на аеробика и сега съм взела ваучер Simple Smile

# 353
  • София
Ох...
Тъкмо тръгвам за салона на Ася Пиронкова, вече съм толкова лошо настроена, че остава само да ме изненадат приятно  Joy
Ще пиша после!  Peace
ronic_st, супер, и аз ще си взема ваучер  Peace

# 354
  • София
White_tulip аз бях еднаот първите дето ходих в салона на Ася Пиронкова даже бях пуснала и снимка на потресаващия ми маникюр , да не говорим ,че на краката ми пукнаха един нокът по средата като ми ги пили
а след коментара си получих лично съобщение да не говоря глупости и ,че не съм права и ако не съм била доволна да ме лакирали отново ...
http://i253.photobucket.com/albums/hh60/lepidopteria/NAILS/IMAG0085.jpg
http://i253.photobucket.com/albums/hh60/lepidopteria/NAILS/IMAG0084.jpg

# 355
  • София
Някой да има впечатления от FLIMMI? Сега са пуснали оферта, та се чудя дали да се възползвам, имайки предвид, че съм една от потърпевшите от студиото на Ася Пиронкова? Това е офертата:
http://onfire.bg/offers/Tzyalostenmanikyurdekoratziyana2prastati … B-JjMe-82-p3pmG7g

# 356
Момичета, изкоментирах офертата на Наполовина, защото прави грозно впечатление. Поне на мен, хората от салона вече са направили пакет, намалили са цената с 5-6 лева, какво им пречи да напишат реалната отстъпка. Нищо че пада от 70% на 50 %. Пак е далавера. Или пък от сайта да махнат пакета, то това е първото което ти се набива на очи Simple Smile
Както и да е, аз лично няма да си купя ваучер, точно защото такива неща ме дразнят, но бих си взела ако отстъпката, която казват беше реална, тоест ако бяха написали намаление от 50%
 Hug

# 357
От Атина аз съм много доволна от прическата, пак си взех за по нататък. Гледах им преди сайта, мисля че нямаше такова разминаване... newsm78  Надявам се и др. им услуги да са на ниво, взех маникюр, педикюр и почистване на лице.
Днес ползвах почистването на Дарлин, не съм разочарована. Май не ми настиска всичко, но като цяло съм ОК. Честно казано не видях с какво ме маже...сложи ми нещо шоколадово, а кремчето накрая ми дойде тежичко, но не знам дали не е заради ужасната жега навън. Трябва да спомена, че козметичката се оказа моя позната...съвсем случайно...Може и моите критерии да са занижени де, защото досега не съм ходила явно на перфектно почистване, все нещо не ми е както трябва.
Засега спирам с офертите, поне тези дето не са ми наблизо.
В края на месеца мисля да отида на процедурата с рибките, в салона в Слатина- имаше добри отзиви.

# 358
  • sofia
Момичета, имаше една оферта до преди 2дни в Задружно за почисване на дома за 55лв, не мога да я открия, за да видя как беше тел. на фирмата , искам първо да ги питам нещо преди да платя ваучера... Някой случайно да може да ми помогне?  Hug

# 359

Общи условия

Активация на акаунт