Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 52 800
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • София
sweetkids_mama, сайтът беше Групо, но то все тая  Laughing

Поправих го. Wink

Да си кажа за офертата за почистване на Клийн Хаус- много ми се струват тези пари за едните прозорци и това, че ще минат с мокър парцал по плочките. newsm78 Аз се изкушавам за офертите, които предлагат по-сериозно изчистване на настилките и фугите, че това ми е безкрайно досадно, а и изморително. Така и не съм се решила, обаче, да пусна други хора да чистят у дома. Някакъв предразсъдък, неудобство явно....а пък и с ваучерите все ме е страх дали ще си свършат съвестно работата.

# 331
То хубаво ще минат плочките с влажен моп, но се пита кой ще почисти преди това?
Отделно се поинтересувайте, дали мият прозорци на 16-ти етаж например, и какво правят с пълзяща, припокриваща се дограма като моята, която се чисти само с телескопични четки от долу /на втори етаж съм/.

П.П. Жената, която мие прозорците у дома, го прави срещу сумата от 50 лв., а реално се занимава със 7 големи прозореца, два от които доста проблемни.

# 332
  • София

Привет и от мен1 На път за морето реших да използвам ваучерите на пицария Fancy в Стара Загора ( адресът беше посочен на ваучера) Е, познайте дали ядох пица-НЕ. Били франчайзинг пицария и за тях не важало. Чудя се има ли някой да е ползвал ваучера в Бургас да сподели дали са го 'поизгонили' както направиха с мен.

Използвах 2 ваучера в Бургас без никакъв проблем.  Peace Ще се опитам утре да ти дам информация за Ст. Загора.

Гмуркане в Созопол- любезни, внимателни, много добър инструктаж, недостатък е, че отне повече време от очакваното, но хората казаха, че голяма част от закупилите ваучер направо отиват, без предварителна уговорка и им се обърква графика. Mr. Green

# 333
  • София
Използвах ваучер за "Гелиш" в салон Тифани в Борово, от Промомакс - оценка 0/10. Много трудно се намира салона - няма една табела на улицата, лакът НЕ Е Гелиш, а някакъв - Артистик, непознат за мен, но "бил същия", само че Гелиш е търговска марка и е незаконно да се рекламират с нея, а да предлагат заместител, предполагам по-евтин. Реших все пак да го пробвам - на 8 ден ми е обелен целият лак, за 1 път ми се случва.  От Промомакс бяха много любезни,надявам се да няма проблеми да ми върнат парите за 2я ваучер.

# 334
Момичета пуснах мейла на колектива, пуснах копие и до мен, ще пиша дали са спряли да спамят.
Вчера им четох страницата в фейс-а и паднах, тия дето не сме харесвали Калоянчо, сме злобяли видите ли, повечето хора са го посрещнали много любезно  Twisted Evil

# 335
  • София
sweetkids_mama не съм се опитвала да говоря с Групо, за да не се нервирам на път за морето и след като момичетата казаха, че няма проблеми за Бургас-ще си използвам ваучерите за там. В София и аз нямах никакъв проблем- и с обслужването и с качеството. Чудя се след като цялото заведение беше абсолютно празно( да не кажа и целия мол в Стара Загора) защо се опъват за ваучерите? В София така и не ядох пица, защото вече нито един панталон не ми става, но детето и мъжа ми с 2 пици направиха по-малък оборот от моята салата  newsm78

# 336
Гледам че често се пускат оферти от Център за красота и здраве  „Атина” , В кв. Редута се намира. Имате ли отзиви, че да се хвърлям (евентуално  Blush) върху два ваучера...   bouquet

# 337
Гледам че често се пускат оферти от Център за красота и здраве  „Атина” , В кв. Редута се намира. Имате ли отзиви, че да се хвърлям (евентуално  Blush) върху два ваучера...   bouquet

Има коментари в темите- положителни са отзивите:)  Peace

# 338
Да, ама от Наполовина са се поизложили, писали са:
измиване, подстригване, маска, сешоар = 35лв първоначална цена
а в сайта пише:
Подстригване /дамско/, измиване, маска и сешоар – 27 лв
http://atina-beauty.com/index.php?option=com_content&view=ar … =93&Itemid=55

# 339
То това е ясно, има разлика в цената, но пък и 9,90 вместо 27 си е намаление, нали? Взех си и аз 2 ваучера, щом важат до октомври. Да ви попитам, оставяте ли бакшиш при такива ваучерови подстригвания или не? Аз мисля, ако съм доволна - да им оставя, ако ме претупат или се държат пренебрежително - нищо няма да им дам. Още повече, че мои приятелки споделиха, че на хора с ваучери не записват часове след 17,30 и през уикендите, защото явно това те им по-натоварените с редовни клиенти. Но ако това е така, трябва да е упоменато като условие в офертата, нали? Защото иначе ще ги изтипосам тук....Аз ходя на работа и не мога да ги посещавам и да им запълвам  непопулярните  часове.

# 340
  • София-Младост
Да, ама от Наполовина са се поизложили, писали са:
измиване, подстригване, маска, сешоар = 35лв първоначална цена
а в сайта пише:
Подстригване /дамско/, измиване, маска и сешоар – 27 лв
http://atina-beauty.com/index.php?option=com_content&view=ar … =93&Itemid=55
Ето затова:
Подстригване /дамско/ - 12 лв.
Сешоар /средна коса/ - 15 лв.
Маска – 5 лв.
Измиване – 3 лв.
Wink

# 341
  • София
То това е ясно, има разлика в цената, но пък и 9,90 вместо 27 си е намаление, нали? Взех си и аз 2 ваучера, щом важат до октомври. Да ви попитам, оставяте ли бакшиш при такива ваучерови подстригвания или не? Аз мисля, ако съм доволна - да им оставя, ако ме претупат или се държат пренебрежително - нищо няма да им дам. Още повече, че мои приятелки споделиха, че на хора с ваучери не записват часове след 17,30 и през уикендите, защото явно това те им по-натоварените с редовни клиенти. Но ако това е така, трябва да е упоменато като условие в офертата, нали? Защото иначе ще ги изтипосам тук....Аз ходя на работа и не мога да ги посещавам и да им запълвам  непопулярните  часове.
Оставям ако съм доволна.  Peace Аз пренебрежително отношение май до сега не съм видяла, където и да съм ходила с ваучер.  Thinking И няма такова нещо, че не записват часове след 17.30. Може би приятелката ти е изтеглила късата клечка с този ваучер.  Wink

# 342
  • София-в сърцата на моите деца
milittana , защо така агресивно...Вече няколко пъти ходя в този салон-момичетата са много мили и любезни ,а има и един младеж.Аз лично съм много доволна , но не мога знам на другите какви са им критериите, защото едни може да са доволни, а други да очакват нещо незнайно какво...Но като общо досега, освен моето мнение чета и други положителни мнения за салона Peace

# 343
Благодаря за уточнението, аз съм още новак при ползване на тези ваучери, чак ми е неудобно да искам намаление...комплекс някакъв явно ме гони. А моята приятелка не си купи ваучер, а се опита да си запази час преди закупуването му /но става дума за съвсем друг салон, за маникюр/ и като й казаха, че в обозримо бъдеще нямат свободни удобни часове - тя не си купи въобще, на не е изгоряла поне

# 344
milittana , защо така агресивно...Вече няколко пъти ходя в този салон-момичетата са много мили и любезни ,а има и един младеж.Аз лично съм много доволна , но не мога знам на другите какви са им критериите, защото едни може да са доволни, а други да очакват нещо незнайно какво...Но като общо досега, освен моето мнение чета и други положителни мнения за салона Peace
Къде се усеща агресия?!?! Просто съм неинформирана и питам по-опитните..... И благодаря за отзивите за салона, ще ги посетя непременно!

Общи условия

Активация на акаунт