За женствеността

• 11 971
  • 121
  •   1
Отговори
# 105
Ами като е лишена от секс, да си намери друг, мъже бол  Simple Smile

А за грозните има пластична хирургия.
Но не е задължително. Ето, аз съм грозна пък доста мъже се увъртат край мен  Joy

От грозно до грозно има голяма разлика...важното в случая е че сигурно е требвало да плаща за да има кой да спи с нея...защо обаче да плаща като може на нея да и платят за безсексието ....демек може да е грозна, но изобщо не е глупава...инак няма грозни жени...обикновенно са все недоклатени!!!!! Joy

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 11:24 от sote-full

# 106
Соте, сърби ме клавиатурата да ти отговоря това, което мисля, но няма да го направя.

# 107
Явно е проява на висша мъжественост да се напише постинг като горния в тема за женствеността, в подфорум за татковци във форум за майки. Че и онагледен с картинки и с нужните акценти за затвърдяване на знанията! Браво, браво, евала smile3501

# 108
Ние жените, все повече превземаме, типично мъжки територии. Защо това е така е друга тема. Напоследък боксът, взе да се превръща в модерен женски спорт. Мъже, как гледате на това? Как ви действа - секси ли е или отблъскващо?
За жена според мен е хубаво да спортува.Дали е бокс или художествена гимнастика, всяко професионално занимание си оставя своите черти.По-късно като такава ,тя тренира аеробика или фитнес за да се поддържа.Не мисля ,че когато една жена се поддържа е грозна глетка.По-скоро обратното Simple Smile
пп..Корсет,темата ти е малко объркваща.Кое  да е секси..сблъсъка на жени или жените които спортуват Wink Защото емоциите са различни при бой и при секс Laughing
Нормално според мен е един мъж да хересва стегната жена,която спортува Wink
Нормално според мен е мъжете да не харесват боксьорки..защото..Какво остава за тях ? Laughing
Нормално е да си легне до свинята ,която му гледа децата и му изстудява ракията Wink

# 109
Нормално според мен е мъжете да не харесват боксьорки..защото..Какво остава за тях ? Laughing
Нормално е да си легне до свинята ,която му гледа децата и му изстудява ракията Wink

bouquet

# 110
# 111
Да го съди, щом я лишава от секс...срамота... Laughing
Соте, ай ся грозна била...той е бил гей по-скоро. Този е срам за франсетата! Laughing

# 112
  • планетата Земя
Ауу, ами то женствен спорт не останал. И после що жените били дебели и отпуснати...

# 113
  • Galaxy 13197853088
тази трансформация не ми харесва
http://fishki.net/comment.php?id=97977

# 114

Дам... тази плаши, но за някой сигурно е секси...знам ли ...дори большой грудь не може да ми я направи по не плашеща.  Wink

# 115

Дам... тази плаши, но за някой сигурно е секси...знам ли ...дори большой грудь не може да ми я направи по не плашеща.  Wink

По скоро в баланса e тайната Форти...но пък според мен всичко е до цената....така се стига до сърцето!!!!  Peace
Въпроса е доколко е гъвкава една жена...или всичко е само пълнеж!!!!

# 116
хахаха Соте многооо си убедителен и мен сърцето ме трогна... Laughing Замислих се даже, дали да не се вгледам повече в женствеността, но не моята... Joy Joy Joy
Мисилих, мислих и реших, че това сякаш по ми се нрави... Laughing Sunglasses

Обаче темата е за женствеността и аз няма да спамя с моите въжделения, а ще ви трогна Flutter и аз с малко женственост. Laughing

хахахха... само се шегувам... твърдо против насилието съм. Grinning

# 117

Аз пък търсих, търсих и открих женствеността ....а ся се сети кой е силният пол...дано е кротка женицата че ми е жал инак за човечеца...какво пък...всеки вижда женствеността по свой си начин!!!  Joy

# 118
Соте, тъкмо да ти пиша да внимаваш в картинката, видях че ти, всъщност си бил много внимателен  Joy

# 119
Соте, тъкмо да ти пиша да внимаваш в картинката, видях че ти, всъщност си бил много внимателен  Joy

Вниманието преди всичко.... Hug

Ауу, ами то женствен спорт не останал. И после що жените били дебели и отпуснати...

Напротив..останал е един по подходящ!!!!  tooth

Общи условия

Активация на акаунт