За женствеността

• 11 987
  • 121
  •   1
Отговори
# 75
  • Galaxy 13197853088
тае бо-то е гимнастика ... не спорт

# 76
  • Насред хаоса
Че гимнастиката не ли спорт, бе, Лаб?  Rolling Eyes

# 77
А какво ще кажете за спорта - шах?

# 78
А какво ще кажете за спорта - шах?

Най якия спорт е шаха  Hug....само че човек е устроен да се движи...обездвижването води до куп проблеми...като този например!!!! Mr. Green

# 79
Ама чакай малко сега. Тя се движи, жената. Но просто не подскача като сърничка, а размята колежки на тепиха. Предполагам че това тЕло го поддържа със силна и питателна храна. Laughing
За шаха попитах, защото явно всеки си има различни разбирания за спорт.
Дето се вика, за някои хора дори и тае-бото не е спорт, а за други и редовния секс е предостатъчен.
Женствено или мъженствено, според мен е похвално човек/ жена да тренира някакъв спорт. Дето се вика "Здрав дух във здраво тяло".

# 80
Дам... тае-бо-то не е лошо като раздвижване, даже е супер стига да си постоянен. Но, не е за мен... Mr. Green Започна ли тае-бо се увличам и направо си ме влече към друго. Mr. Green Иначе е достатъчно натоварваща гимнастика да те държи в тонус и стегнат. Готино е като замисъл!
Кво се подигравате на шаха.../ама моля вЕ/, когато участва мисловната дейсност се горят най-много калории, но за мускулите трябва физическо натоварване - нЕма начин там. Laughing Peace
Соте, дамата, която си показал да ти кажа няма проблеми... тя си е баш спротистка/ но не по шах/- моли сЪ да не те гепи такава. Mr. Green Laughing

# 81
Тае бото и мен ме кефи. Засега е спортът, чрез който изгарям най - много калории и ми се отразява най - добре на фигурата.

# 82
Явно след тае-бо то ви избива на та-ебо  Praynig Mr. Green

# 83

Деееееееееееееввввввв.....като се замисля.......май си прав  Joy

# 84

Деееееееееееееввввввв.....като се замисля.......май си прав  Joy

Толко сте ми ясни че.... Но това е за поощрение де. Аман от нацупени фригидажи дето им треа да се изпотят едно хубаво...независимо как Whistling Party

# 85
Дев, споко, ние се потим за стройно тяло  Simple Smile
Нито се цупим, нито сме фригидни  Wink

# 86
  • Galaxy 13197853088
За да е спорт трябва да има двубои, състезания и т.н.
Всъщност може и да се бъхтят знам ли ...
Corset, правите ли спарингчета?

# 87
За да е спорт трябва да има двубои, състезания и т.н.
Всъщност може и да се бъхтят знам ли ...
Corset, правите ли спарингчета?

Какви спарингчета, ние сме жени бре  Laughing Целта е да изгорим калории, а не да ходим насинени с разцепени джуки. И така както се майтапите, искам да ти кажа, че освен инструктора, няма мъж, който да е дошъл в залата и да е издържал докрая. Натоварването наистина е голямо.

# 88
  • Sofia
Корсет, струвам ми се, че ходим на една и съща тренировка  Simple Smile То при такъв треньор няма начин да не ти избие в друга посока  Wink

А иначе бокс не бих. Кик- бокс може би, но нямам нито време, нито толкова сила. Тае-бото въпреки, че не го възприемат като спорт, за мен си е точно това. Интензивно, стягащо, натоварващо и освен това вече има и състезания по дисциплината  Peace

Спарингчета уви няма. То как човека- инструктор да насмогне с толкова женоря  Mr. Green

# 89
Аааа, Веси, всичко ще си кажеш ти  Mr. Green
Внимавай, защото не е сигурно, дали и треньорът не чете тук  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт