Звездни компромати-105

• 65 045
  • 758
  •   1
Отговори
# 465
Тъкмо снощи разглеждах снимките и в фейса.Рожден ден в Париж,почивка на Малдивите все с него и сега това  Shocked звучи ми като някъква шега или евтин ПР

Аз пък вярвам. Знам и за други обикаляли Малдивите , Париж и много други места, които в един момент решават, че им куца връзката, но отсрещната страна не мисли така , най-малко заради хвърлените средства.   Laughing Така де, то не става да те направят човек, да ти покажат всичко и после ... ми охладняха ни отношенията. Явно се е помислила за играч мацката.

Така ми звучи на мен.

Аз като ви казах  Whistling
Александър Бередин: Купих й къщи и коли, а тя легна с друг. 2 мл …  на руснака 

# 466
Хора всякакви, им такива, които живеят в November rain или Don't cry на Guns'n'Roses и се кефят на такива снимки- пиене и цигарен дим, освен, че е ретро, е някак забранено, лоши момчета, мотори и т.н.
Little Evil, прекрасни снимки на прекрасни пушещи мъже! Цигарите им хич не ми пречат да ги намирам за секси, особенно първите двама.
Ето - хора всякакви.

# 467
 Дали си струва? Да ти потрошат краката (Деси Зидарова), да те наръгат с нож (Калканджиева), да те затворят в багажника- в настоящия случай...

# 468

И понеже е налял два милиона в нея, дай сега да бъде вечно негова. Не ѝ симпатизирам, но едва ли му е опряла пистолет в главата за тези пари. Имал, дал.

# 469
Аз на никого от двамата не симпатизирам, просто следях историята , защото ми беше интересно дали съм права.

# 470
  • Балчик

И понеже е налял два милиона в нея, дай сега да бъде вечно негова. Не ѝ симпатизирам, но едва ли му е опряла пистолет в главата за тези пари. Имал, дал.

Все пак като се е захващала с този руснак си е знаела , какво я очаква . Същото и с Деси Зидарова и Жени Калканджиева . Прилича ми на : " Га яде кифтета ...." Mr. Green

# 471
Дали си струва? Да ти потрошат краката (Деси Зидарова), да те наръгат с нож (Калканджиева), да те затворят в багажника- в настоящия случай...

Всеки си мисли, че при него ще бъде по- различно.

# 472
Джъстин Бибер и Селена Гомес на ESPY Awards 2011
Анджелина Джоли с дъщерите си на летището в Лос Анджелис
http://www.johnnytim.com/temat/celebrity/photo.html

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 08:37 от ramota

# 473
  • София
Лейди  ГаГа   Joy
Никол  Кидмън  с мъжа си
Мария  Шарапова дори по моите стандарти е много висока
Джъстин и Селена сладури  Grinning
Риана  с приятелка  в Маями
Ема  Уотсън
Джесика Бийл
Рийз Уидърспуун  с Ава
Лиз  Хърли
Тилда  Суинтън  във фотосесия  за августовския брой на  W  последно  на мен ми е повече от ужасна и тръпки ме побиват от нея, но знам, че има фенки тук

# 474
# 475
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

Все пак като се е захващала с този руснак си е знаела , какво я очаква . Същото и с Деси Зидарова и Жени Калканджиева . Прилича ми на : " Га яде кифтета ...." Mr. Green

Това още преди да я изберат ли ? Егати, тия мис- ки винаги ли са платени ?

# 476
лелеее много грозна история  Confused

# 477
Джъстин Бибер и Селена Гомес на ESPY Awards 2011
Анджелина Джоли с дъщерите си на летището в Лос Анджелис
http://www.johnnytim.com/temat/celebrity/photo.html

Шайло става все по-сладка, прилича ми и на Джоли и на Пит, не мога да реша на кой повече. Ще стане много красива, бонбонче  Heart Eyes

# 478
Естествено, че са платени миските, нима още някой вярва, че ги избират по красота!
Иначе може да те набият и наръгат с нож, без преди това да са те водили в Париж. Вероятно е възможно да те водят на Малдивите и после да не те набият - не знам.

# 479
  • Варна
И защо казвате я е отвлякъл руснакът Антония? Какво да я прави? Да я убива ли?
Все си мисля, че човек пръснал 2 млн. евро ( а преди това ги е спечелил някак си) не може да е толкова прост и да сътвори такава глупост, като това отвличане.
Баща и как е разбрал, че я отвличат, че е задействал полицията?
Колкото повече факти чета, толкова по- идиотско ми изглежда всичко.
Качил я той в джипа, след три часа го спират на оживено софийско кръстовище. Къде са били през това време? И ако я е отвлякъл, защо изобщо ще се връща с нея в центъра на града? Нима за 3 часа са успели да се изяснят?

Никол Кидмън трябва да обяви червеното за свой официален цвят. Страхотно и отива! Липсват и само червени обувки.  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 10:00 от Северина

Общи условия

Активация на акаунт