Децата, голи на плажа, или не?

• 47 817
  • 613
  •   1
Отговори
# 450
Кое, Вили, те изморява- съхненето или питиенцата? Sunglasses Peace

Лоша си  Joy
Не си представяй сега, че следобе4да вече залитам, качена на бара  Crossing Arms
Аз съм слаб плувец, стоенето във водата ми изкарва дъха направо и като изляза най-накрая - определено съм изморенка  Wink Но дори да не се плицикам толкова - не знам, самата жега някак, емоциите също...

# 451
Знам беее, бъзикам се само, всеки е различно-аз пък съм удавник, не плувам и влизам колкото дребна да се кефи-та-не изразходвам енергии там.Голямата пък е тренирана-след ежедневно по 5 часа плуване, едното къпане е смехотворно за нея да се нарече изтощително...Та-оставила съм детето да спи сутрин, че от септември е пак на тръстиката, а тя денем не може да спи.

# 452
Само че в София аз, а и повечето работещи - прекарваме основно деня вътре на хлад. А на море си навън и това много изтощава. Ако отидете на плаж до 10 и после след 16ч - какво правите в тия часове посредата?
Играем на Лего, четем книжки, обядваме и тн.

Вътре в стаята?
Е, няма начин това да ми е почивката на море - затворена с часове в хотел.

Абсолютно с две ръце  Peace Peace
Не бих коментирала, не и тук, но сте почнали вече, та просто ще се съглася  Crazy
Никога, ама никога не съм ставала на морето (zа моя огромна радост, мраzя ставането рано) в такива часове като.. 7, и не съм била на плаж в 8 примерно... Няма лошо, ама който го вече. Ние като отиваме на море, или където и да било.. zа мен zначи всичко да е максимално прекрасно, спокойно и zареждащо, следователно в картинката ми не се вписва ставане рано, тръгване си от плажа на юруш, висене в хотели, прибиране в 20ч... Дъщеря ми, освен ако не е на градина, спи до след 9ч, вечер също успява да иzдържа, ако не е ставала рано.. Силно се надявам и таzи година да е така, zа да си иzкараме почивка, както си zнаем ние, а не..
Е, таzи година ще трябва да спи след обяд в хотела, та малко не съм наясно как ще ни е програмата, ама...
Но предполагам, ако ставахме рано, бих и аz  правила така, но.. просто не zнам  Sunglasses
С което нищо на никого не искам да кажа, имам предвид... моята работа си е моя, вашата - ваша  Hug

П.П. И това с "иzтощаването на морето" също никога не съм го схващала, честно. Моите там се наспиват, после играят на воля, щастливи и доволни са винаги, и иzобщо си кипят от енергия, сякаш дори морето ги zарежда, а не обратното... Никога не са иzтощени, не и повече от другаде. Но.. преполагам и това, като всичко останало, е раzлично.

# 453
Много зависи от сезона. Аз през юли или август да седя от 12 до 4 на плажа мога да го сметна само и единствено за мъчение, на което не бих се подложила, ако ще да не съм в отпуска, ами в работно време  Crazy
Тази година бяхме в хотел с вътрешен басейн, където се премествахме към 10:30, когато на плажа ставаше нетърпимо. И през хотелската стая минавахме, понеже детето все пак трябва да подремне следобед. Хич не ми е било мъчително даже  Mr. Green
През септември като сме ходили, сме стояли през целия ден на плаж, с кратка пауза за обяд, тогава наистина е много приятно, но и жегата не е такава.

# 454
  • София
ех, какви разисквания...
ние на морето естествено се събуждаме наспани към 8-8,30...към 9,30 сме на плажа, до към 12...следва  обяд, душ, преобличане...малко игра...и да кажем към 14-14,30 в леглата(все пак плуването и слънцето  изсмукват леко силите)... и дремваме до 16-16,30(аз понеже съм най-неспящата си чета в това време често), следобедна бърза закуска и пак на плажа до  към 19-20 колкото е приятно, прибиране, душче, обличане, мааалко игра и на вечеря... след вечеря, ако сме с приятели може и още игра, ако не разходка... после детето в леглото, а около час след него и ние....

Ако се падне гадно и дъждовно време - повечко вътре...намира се какво да се прави...

Аз също съм пълен удавник, но много обичам с нещо надоваемо да си лежа в морето...може и часове така да си изкарам.

Виж на планина ми е много по-изтощително, защото ми е скучно и трябва да се чудя къде да  оползотворим цял ден...(особенно ако и басейн няма)

# 455
Абсолютно и аз не бих ставала рано. По принцип обичам да съм на плаж при температура 26-27 градуса и обикновено ходех в края на август и по на север и улучвах все такова време. Иначе в обедните часове не съм стояла, освен ако не е било твърде студено сутринта. Когато не съм улучвала време, просто съм стояла по малко на плаж, иначе разходки под дебели сенки, но няма начин да стоя завряна в някой хотел, ако ще и пет звезди да е. За мен почивката е максимално дълго сред природата, навън и много движение. За това често съм предпочитала в планината на хлад. Детето си на плаж тази година не съм водила и няма да водя, мисля че е малка. За догодина ще видим, но като я гледам как не издържа на жега, смятам че на планина ще й е по-добре.

# 456
Ние обикновено ходим на бунгала, които са почти на плажа. И са в гора. Имат си отпред тераса, масичка със столчета, виждаш морето . Чудно да си пиеш бирата и да ядеш цацата, докато детето спи Simple Smile Ако пък някой от нас иска през това време да се разхожда или да се види с други хора, излиза. Единият ден мъжа ми, другият аз. Аз по-често стоя на заведението на плажа , чмъжът ми пък обича да ходи за риба.
Но да вися в жегата на плажа, не.

# 457
  • Гърция
По темата, твърдо съм за банските. Ние сме по 3мес на море. Голи деца съм виждала само руснаци и българчета. Колкото до ходенето на плаж, ходим сутрин към 9- 9.30 и до към 13ч си тръгваме, рядко ходим след обед- след 17ч.

# 458
Ние обикновено ходим на бунгала, които са почти на плажа. И са в гора. Имат си отпред тераса, масичка със столчета, виждаш морето . Чудно да си пиеш бирата и да ядеш цацата, докато детето спи Simple Smile Ако пък някой от нас иска през това време да се разхожда или да се види с други хора, излиза. Единият ден мъжа ми, другият аз. Аз по-често стоя на заведението на плажа , чмъжът ми пък обича да ходи за риба.
Но да вися в жегата на плажа, не.

Отнесохме се от темата, но това ми е на мен в същност представата zа идеално място и начин zа ходене с малко дете/деца. Е, и на големият си му е там добре, ходи си където си иска... Защото такова едно хубаво бунгалце ти осигурява НЕвисене вътре в стаята, когато детето спи, в същото време си на хвърлей от плажа, където пък голямото, ако иска, може да си стои с приятелчета...
А вечер е съвсем чудесничко, детето си ляга, беz да го мъчиш, а ти си сядаш с приятели на масичката... Ех, точно така сме били, когато малката беше на няма и 11месеца, иzкарахме префектно просто.. И таzи година почти така ще бъдем. Не zаменям това zа никой голям хотел, пълен с хора, шумотевица, и на... 5 етажа, примерно.

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 02:37 от Сова

# 459
Хайде, пак по темата  Laughing
Върнахме се от няколко дневно море и моите отрочета и двенките в комплект, пак дружно отказаха да си сложат банските. По-точно големият отказа, а малкият следва батко си. На плажа децата бяха горе-долу 50:50 бански/без бански.
Ще чакам следващата година. Може пък тогава големият да почне да се засрамва, че е гол. В момента въобще не му пука. Иначе последния ден поиска също като мен да отиде да се облече, както той каза "на спокойствие", зад паравана на плажа.  hahaha Картинка... Два часа гол на плажа и след това да се скрие докато се облича. Joy
На мен би ми харесало да ходим рано сутрин на плаж. За съжаление въпреки, че ставаме преди 8ч докато закусим и се натъкмим минава време. Децата пък все се заиграваха на поляната на къмпинга и докато стигнем до плажа ставаше 10ч. Морето беше до 12.30 най-много. И на двамата им омръзваше и искаха вече да си тръгваме. Аз също не бих издържала цял ден на плажа, ако ще и да е хладно. Мног по-приятно ми беше да дремна следобед с децата или просто да си стоя на сянка пред бунгалото. Вечер пък игрите продължаваха до 10ч.

# 460
Е, то и моите не ги е срам и не им пука.Не е за това темата.Но и няма отказали едикакво си.Има неща, за които родителите решават, не те. Laughing
Щом сте зачекнали и режими-безрежимни сме, когато сме на почивка.Дори часовник свалям и не мога да ви кажа в колко стъпваме на плажа и в колко точно си тръгваме. LaughingПринципно, нормалното е през ваканцията игрите да продължават до 10 вечер, не само на почивката някъде.

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 08:29 от Jizzlobber

# 461
Мога до понеса голи бебета и деца до към 2 годинки, но след това за мен е задължително ползването на бански! За момичетата според мен горнищата са прищявка по-скоро на детето, а не на майката и не виждам проблем ако детето иска да си го носи. Ние не ползваме такова (на 3 годинки и 8 месеца е), но пък ползваме повече цели бански костюми.
Отвратително ми е да гледам момчета на 5-6 години по пишки на морето, какво остава на плаж.
Наскоро бяхме на почивка в Добринище и едно семейство се натресе на плажа почти голо - майката по монокини, бащата с някакъв оскъден слип, а двете деца - голи. Настаниха се точно срещу нас. За мой най-голям ужас жената не беше обезкосмила триъгълната си част, на мъжът кротко му се показваше единя тестис от банския от време на време и той си го прибираше.  Sick
Голямото им дете (момче) на видима възраст 5-6-7 годинки беше чисто голо и в един момент моят случаен поглед улови еректиралия член на седналото на шезлонга дете и поощрителните действия на бащата в тази насока. Насърчаваше го с думи, нещо от сорта на: "Браво, точно така.." докато го пипаше..  ooooh!
Преместихме се моменталически!!!

# 462
Ееееееееее, не прекаляваш ли  Joy Joy Joy
Представих си това с члена и бащата....

# 463
Що да прекалява-на мен миналата година ми се случи същото-ям си сладолед и един застана пред мен да лъска, невръстен такъв. LaughingПисах го напред и една майка сподели, че ерекцията е повод за гордост и радост, че всичко му е наред. Laughing

# 464
Ще ми се да прекалявах и да си измислям, но за съжаление всичко това е абсолютно реално.
Цялото семейство говореше странен диалект, абе убитаци някакви от село Долна Усойка...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт