Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са мненията за теглото след раждане?
Какви са мненията относно издаването на паспорти за деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Участниците във форума обсъждат различни теми, като например споделяне на снимки на деца и модели, празнуване на празници, справяне с проблеми с теглото след раждане, получаване на паспорт за деца и различни лични преживявания и предизвикателства. Освен това форумът обсъжда различни теми като ваксини, правата на родителите, медицински открития и лични преживявания, свързани с медицината и здравето.
-
Какви са мненията за теглото след раждане?
Участниците споделят различни преживявания и предизвикателства, свързани с теглото след раждане. Някои от тях говорят за загуба на тегло, докато други изразяват разочарование от трудностите в този процес. Освен това има и участници, които споменават желание за козметични процедури като абдоминопластика и промяна на гърдите.
-
Какви са мненията относно издаването на паспорти за деца?
-
Какви са причините за наддаване на тегло според китайската традиционна медицина?
-
Какви фактори могат да допринесат за наддаване на тегло?
, завидях
. Дечицата ви- прекрасни пу- пу!!!
, дали имат това онлайн?

.
. Ако някой, някога ми беше казал, че ще стана толкова дебела, щях да му се изсмея в лицето...хак да ми е сега- баба Меца
Проверявахме вече. На диета съм от две години вече, ходя пеш с километри ежедневно, сладко не помня откога не съм яла. И всичките ми лекари ми обясняват, че моето било от липса на воля и да съм спирала содата и млечните шейкове (каквито никога не съм пила).... Как пък един не ме изслуша.
Не може след раждането да си наденеш предбременните дънки.
На къде е тръгнал тоя свят...
?