И замирисва на море! Йе-Йе-Йееей!!! 133-та Американска лятна лудница!

• 26 580
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Цонна учи. Освен това тя са сбалансира и вече не е "такъв човек". Пиенето го разливам аз - айде, от мен да мине, нека да е от нейно име и за нейно здраве  Wink

beer2

Честит ви петък.
Я кажете, гледа ли някой последния Хари Потър?

# 316
Не, но имам огромно желание да гледам The king's speech.
Не се похвалих, купих билет на майка ми, излезе ми 1280$, при нормални цени 1450$. По този повод горещо препоръчвам използването на пътнически агенции. Moята е тази http://www.facebook.com/BalkanTravelTours
Едно петъчно наздраве и от мен  cheers

# 317
Цонна учи. Освен това тя са сбалансира и вече не е "такъв човек". Пиенето го разливам аз - айде, от мен да мине, нека да е от нейно име и за нейно здраве  Wink

beer2

Честит ви петък.
Я кажете, гледа ли някой последния Хари Потър?

Цонюленка ви гледа как се дрънчите и не и пречите, при това по никакъв начин, защото тя знае, че не би променила на никого мнението по нито един въпрос, независимо от колко кладенеца вода и да донесе. Споровете и противопставянето ги намира за абсолютно излишни, защото тук е за да разпуска, а не да се гневи на нечии възгеди по какъвто и да било въпрос. Като не съм съгласна с нещо, казавам си го наум и леко подминавам, правя си бележка за този човек и толкоз. За мен проблемът не съществува, това съфорумката Х да ражда вкъщи, да неваксинира или да бъде веган. Наистина не ме засяга кой как е избрал да си живее живота. Това, че го споделят публично, не ме прави част от техния избор  и по никакъв начин не се наемам да го одобрявам или критикувам. Който си няма друга работа  да ходи да им се нервира.

Аз многo пъти съм си задaвала въпроса що диря в български форум, като например мнoго по-логично за мен би било да ходя и да присъствам в американски форум. Обяснявам си го със болестта , наречена клюкарство-какво е казал не знам си кой съфорумeц по не знам си кой въпрос  и това ,че действието се развива на моя роден език, което разбира се улеснява комуникацията. Ама do I care? Laughing Не, не ми пука, ама грам дори кой какво мисли за раждането, за кърменето, за приучаването към гърне  и тем подобни. Вярвам не малко хора са в моята ситуация и имат същите терзания, но наистина животът е извън интернет и трябва да си го набием в главите и по-малко да се вживяваме в това онлайн  общество, което населяваме в момента.

On a different note:)

Цонюленка ходи да пие по едно вино и турско кафе и се пренася в света на научната фантастика. Честит петък!:)

Поздравявам ви с песента от подписа ми.Simple Smile

# 318
Идвам да се оплача от безумната грозота на 80% от дамските чанти. Трябва ми черна чанта за костюм, че ще показвам в най-добрата си светлина и няма и няма нещо на нормална цена без тонове висулки, бляскави неща, джуфки, ресни, цветове, фалшиви и невалшиви LV и так далее. Останалите 20% са ок, но не са за костюм.

Оплаках се.

# 319
На мен пък само тази мелодия ми е в главата, лошото е че не мога да се сетя как е влезнала там:
http://www.youtube.com/watch?v=51V1VMkuyx0

Хиър, стискам палци!

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 04:07 от Atti

# 320
Имам две черни чанти. Да ти покажа едната-може и да стане за костюм.  Нямам фотоапарат в момента, но мога на камера да ти я пусна, ако искаш.

В Анн Тейлър има в момента една много готина червена чанта. Моята черна наподобява леко тази червената.

http://www.anntaylor.com/ann/product/AT-Shoes-%26-Accessories/AT … defaultColor=3025

Без тази катарама.

# 321
Hear Again, в Zara съм виждала по-изчистени сякаш. Нещo такова (ако й махнеш висулката)? Или такъв тип, ако не ти е твърде кежуъл. Успех, в София съм обикаляла до припадък в търсене на изчистена чанта.

update Червената чанта е супер Peace

# 322
Atti, много сладка песничка. Отивам да я споделя във ФБ Simple Smile
Цонна, твоята е от колекцията "Стари златни" Simple Smile

# 323
Намерих чантата. Заблудена съм била. Абе не знам как да я опиша.

Ще се опитам:
Размер колкото един ай пад с две малки дръжки и една голяма дръжка за през рамото. Изчистена отпред, няма никакви закопчалки отпред. Абе, аз бих сложила с костюм, за теб Хиър не знам:)))) Кожата е твърда.

Нещо подобно, но без катарамата и белите грозни конци.:

http://www.dooney.com/OA_HTML/ibeCCtpSctDspRte.jsp?section=52767 … 90ae0d2c24e316270

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 04:05 от Цонна

# 324
За неприродосъобразния съботен сладолед предлагам прясно набрани лично от мен боровинки. Язък за занемарената ферма.

# 325
  • usa
happy friday, дами! аз не уча и съм на куба либре по случай, че днес бях приятно изненадана от блестящото годишно ревю, което шефът ми направи, не очаквах такива постъпки от негова страна. щях да съм още по-доволна ако то беше изразено в някакъв монетарна форма, но понеже е петък реших да се зарадвам на потупването по рамото с обещанието да ми разгледа въпросните монетарни претенции пак след месец след като ги обсъди с по-висщестоящите от него. все пак икономиката е в депресия. обаче ще му напомня за преразглеждането...

за ваксините гледам се пререкавате. и домашното раждане. и други от вида. моето впечатление е, че процесът на отказване от ваксиниране за последните пет-шест години се е облекчил забележително. сигурно е демократичен процес. аз не съм против ваксинирането генерално, но съм за правото на избор. искам да ми обясняват за какво става дума подробно, да не ме натискат да решавам на момента, та да мога да си свърша домашното и да ми дават правото накрая моята дума да е определяща когато става дума за моето здраве и за здравето на децата ми. приемам, че може и да сгреша, но искам грешката да е моя, не на някой друг. не подозирам световни или корпоративни конспирации, но не вярвам и че мнозинството задължително държи ключа на палатката. не ми е и хрумвало да раждам в къщи, но искам да имам свободата да го направя в случай, че ми хрумне.  искам и да се забрани тъпия pledge of allegiance в училищата и всички официални мероприятия. същите са чуствата ми и за кветвата с ръка върху библията, особено на президента. и още няколко неща искам и нито едно от тях не е козметична операция или черна чанта Simple Smile. ама какво мога да направя за тези мои чувства освен да гласувам когато ми се предостави възможността? това и правя, демократичен процес. и се дърлям по темите, които ме вълнуват с който се връзва да ме слуша, но изключително рядко вече се ядосвам. това ще да е в следстие на възрастта. ми общо взето това мисля, ама who cares? та наздраве по този случай!

# 326
Намерих чантата. Заблудена съм била. Абе не знам как да я опиша.

Ще се опитам:
Размер колкото един ай пад с две малки дръжки и една голяма дръжка за през рамото. Изчистена отпред, няма никакви закопчалки отпред. Абе, аз бих сложила с костюм, за теб Хиър не знам:)))) Кожата е твърда.

Нещо подобно, но без катарамата и белите грозни конци.:

http://www.dooney.com/OA_HTML/ibeCCtpSctDspRte.jsp?section=52767 … 90ae0d2c24e316270

Цоне, много е хубава! И с конците не е никак зле.

Аз останових, че костюмът ми е голям, вее ми се на талията.  newsm78 Последно обличан пред 3 години.

# 327
Етка, дано да се оправи от само себе си!  Praynig Хубаво, че му правят пълни изследвания, за да се успокоите. Такава температура е нормална през лятото, но ти казваш, че е пряко свързана с главоболието. Доказано ли е това?Аз също страдам от мигрени, съчувствам.  Hug
Winx, веднага отговарям - когато главоболието е силно, температурата веднага се повишава и е над нормалното. Тук в САЩ обяснявам на докторите, че има пряка зависимост м/у главоболието и повишената телесна температура, а те автоматично ми отговарят, че 37.6 по Целзий не е повишена температура. Абе направо се боря "с вятърните мелници" понякога...
А ситуацията просто си е такава и им я обяснявам с цел да видят "цялостната картина" на състоянието на детето ми.

Миз, честито ти "потупване по рамото"! Дай Боже и във финикийски знаци да се изрази след месец!

Аз съм от месец в редиците на unemployed. Първо се ядосвах, че ми съкратиха контракта поради техните глупави реорганизации, но после си казах, че хората просто ми направиха услуга като ми дадоха "неочаквана ваканция".  Laughing

Наздраве и от мен петъчно, но само със сокче (алкохолът е временно в "зоната на здрача")!
Drunk

# 328
Аз установих, че костюмът ми е голям, вее ми се на талията.  newsm78 Последно обличан пред 3 години.

Хиър, дай да ти дам и панталон, ако искаш. Втори размер-обиколка на талията е 31 инча, сега го мерих. Официален, черен, вълнен, много симпатичен, клош. Не се набутвай за глупости:))) На мен не ми става, но си го пазя в гардероба, защото като знам колко пари даде мъжа ми за него, ме е грях да го хвърля. Ще ти го пусна за временно ползване. После като станеш секретари ъв стейт ще го показвам на внуците:)))

Не се шегувам, дай да се срещнем и да ти ги дам нещата. Ще ти трябват само за веднъж. Знам какво е. Laughing

Миз, честито потупване по рамото. Днес по рамото, утре по джоба. Laughing

Etka, много неприятна история. Дано бързо си намериш работа. Успех.

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 05:57 от Цонна

# 329
Етка, дано детенце се оправи скоро, пожелавам от сърце. Съжалявам за съкращението  Hug

Общи условия

Активация на акаунт