И замирисва на море! Йе-Йе-Йееей!!! 133-та Американска лятна лудница!

• 26 012
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Бубка, точно така "да прави това, което иска." И това не може да се определя от група стари феминистки или от който и да е друг и не може да е решение в името на общото благо или на развитието на феминизма.  Peace

# 586
Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 17:55 от Niki1

# 587
Бубка, точно така "да прави това, което иска." И това не може да се определя от група стари феминистки или от който и да е друг и не може да е решение в името на общото благо или на развитието на феминизма.  Peace

Анджък.

Трябваше да поизпера малко пелени на ръка и Атти ме превари  Joy

# 588
Имам въпрос към тези от вас, които ползват кайропрактър. Имам едно старо счупване на кост и зараснала на криво, което от няколко дни доста ме наболява като стъпвам. Може ли кайропрактор да ми помогне с това?

# 589
брей колко теми сте занищили, чак изпуснах посоката и сега не мога да се изкажа мъдро  Crossing Arms

не мога да ги разбера тези дами от списанието дето чак толкова анализират привързаното родителство...всеки да си гледа детето, както му е угодно... аз май съм с Бубка по темата...

# 590
  • Boston, MA
Нарочно написах да изпереш на ръка, защото това е изяждало цялото време на майките навремето, и като са изобретили еднократните, направо са се родили. Сега някой друг пере, разбирам, че не седиш цял ден на колене до коритото.  Laughing

Всичко това, Атти и Клеър, би било прекрасно, ако се отнасяше само към личния избор, а не към обществените нагласи и натиск. Който, ако отречете че го има, направо ще си изкривите душата.

И, още нещо, сега с едно бебе нещата изгледжат по един начин, но да цитирам един коментар, който ми хареса:

"Once she has two kids under the age of 4, hasn't slept in years, and sees no more sex in her life than she's seeing now, she might be more sympathetic to Jong. I know I am."

# 591
Хиър, това че перем пелени (не на ръка, слава на пералните машини), не е достатъчен факт, за да заключиш, че не познаваме "историята на феминизма и Джонг и Бадинтер като фигури в него". Преди да имам(е) деца, и ние сме чели и чували по нещичко.

И много здраве на Джонг, ако наистина смята, че една кърмеща и перяща пелени жена отказва да упражнява свободната си сексуалност.

Слийп депривешън мита също ме дразни много. Да, някои жени не се наспиват, но за щастие далеч не всички. Ко-слийпингът в случая дава предимство на практикуващите го.

# 592
  • Boston, MA
Аз буквално не познавам родител, който да се е наспал. Чааак към осмата година.  Grinning

# 593
Приятно ми е да се запознаем, Бубс!  Hug
Не сме имали нито една будна нощ от как се е родил, не е ставал по-рано от 6:30 (обикновено между 7-8), спя с него поне 1х на ден. Нямаше да съм по-щастлива, ако носех кариера под другата мишница.

# 594
Бубка, някаква фаза на развитието ли визираш през осмата година?
Моят син започна да спи непробудно към третата година. Тогава мисля достигна някакъв етап, който му е бил нужен, за да не се събужда през нощта да ни търси.

Хиър, много интересна статия за Сандберг, потвърждава мнението ми колко е важно да отидеш в правилното училище и да попаднеш на правилния професор.

# 595
:

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 11:13 от Лeни

# 596
Солей, аз съм доволна от лекарите си. Пък и съм им проверила твърденията, както с нета, така и с техни колеги, нямащи никаква връзка с застраховката ми. Все пак аз отивам на лекар очаквам виждането на лекаря, после си проверявам твърдянията им. Така правя с всички специалисти - отивам при механик, щото не разбирам от двигатели; отивам на фризьор- щото той за това е учил, не аз. Ако някой може да си ги прави сам, ок, аз не мога.
А за детската градина, за тази възрастова група толкова. Днес ходих пак, директорката е отпуска, а ми беше обещала решение за проблема с гърнето. Явно ще си върши работата в гарнето и след като мине в горна група - там ще се учи наново. Нямам сили да се боря със системата им, а и е безмислено.

За протокола, синът ми не е обрязан въпреки, че още  като се роди питаха искаме или не? Да си призная доста се поколебах ( да не се чувства различен в среда където др са обрязани - от опита на приятел канадец, единствен него съм чувала да описва преживяванията си като ученик и коментарите на др момчета), но така или иначе не можах да го направя. Ако има проблем, после ще го мислим.
За памперси или многократни пелени- всеки си решава. Аз съм много гнуслива и това наклони везните към памперсите- пък и явно си ме мързи, не ми остава време и за пелени

7 отговора докато напиша, отказвам се и отивам да боядисвам

# 597
Хиър, това че перем пелени (не на ръка, слава на пералните машини), не е достатъчен факт, за да заключиш, че не познаваме "историята на феминизма и Джонг и Бадинтер като фигури в него". Преди да имам(е) деца, и ние сме чели и чували по нещичко.

Ами аз не знам как переш и затова реагирах на написаното в темата, не на прането ти.

# 598
  • Boston, MA
Е, не е честно, сега всички ще излезете с някакви супер спящи деца.  Laughing

Атти, не фаза, просто докато израсне едното, та другото, та някъде и третото... Визирах кръга около мен, но не че имам някаква представителна извадка.

В интерес на истината, докато кърмех, ко-спането в едно легло помагаше.

Но моите и двете си се будят, малкото иска мляко, голямото ходи до тоалетна, а и аз по навик се будя 100 пъти. И това ще мине.  Grinning

# 599
Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 17:56 от Niki1

Общи условия

Активация на акаунт