Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 120

• 42 339
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Свет благодаря за клипчето "Байла морена".Винаги ще ти благодаря ако го качваш и в следващите теми.

# 136
  • Разград
Asi and Demir - Vivo por ella

# 137
Свет благодаря за клипчето "Байла морена".Винаги ще ти благодаря ако го качваш и в следващите теми.

Яна за мен няма проблеми,защото това си ми е най-любимото клипче, стига само другите момичета да не им омръзне мога да го пускам всеки ден  Hug Hug

# 138
 Здравейте  Hug
 Много бързо ги изписвате тези темички  Laughing Благодаря ви за тях, за снимките, клипчетата и новата информация  Hug

Джемал най-после в нов сериал. Изглеждат ми много хубав екип  Peace

# 139
  • Разград

# 140
  • Разград
Asi and demir ya rab

# 141
  • Пловдив
Добър вечер!Момичета,какво правите,аз докато се запиша в новата тема и вие ще я изпишете dohМашала,машала ,къзларки bouquetРинка благодаря за чудеснта,стилна тема newsm51 smile3525 newsm51

Сега се връщам да ви чета Hug

# 142
Ааааааа, много сте тихи  #Crazy не ви отива  Joy Joy Joy

# 143
Eто ги по време на съвпадение на енергиите - избор на дрехи, на цветове, жестове.......

# 144
Бях забравила че, имат общи приказки за румънските фенове / как и да помни човек при толкова техни съвместни изяви  Joy Joy Joy/

# 145
Вай, бе....тез хора  кога се опознаха, че и бебета произведоха...е, браво бе , бързаци. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 146
# 147
Май е имало аз ще те снимам, после ти мен  Joy Joy Joy / фенката е една и съща  Shocked/

# 148
  • Пловдив
 браво Елма колажа е чудесен много им отивот две наведнъж stork-boy stork-girl

# 149
браво Елма колажа е чудесен много им отивот две наведнъж stork-boy stork-girl

Деяна прави страхотни колажи  Peace

spam2

виждате ли ми подписа  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт