Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 120

• 42 390
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
# 376
# 377
# 378
  • Пловдив
Свет имай милост в това горещо време ще ги озориш нашите любимци нека малко се захлади и тогава по горещи сцени newsm76

# 379

Като го гледам така на коня, се изненадах от прочетеното преди време, че се е учил да язди преди началото на АСИ. На снимката е като роден на кон.

Благодаря на всички за разхладителни питиета.        bouquet И от първото кафе на Гaбка ще си взема,В началото и аз бях така  и аз питах като нея. smile3501

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 19:33 от sabina66

# 380

Здравейте  Hug Hug

# 381
# 382
# 383

Красива Ана Каренина би била Туба  Hug Hug

# 384
Преди време бяха качили интервю с Джевдет по повод МК но нямаше превод ако някой го е превел или знае закакво става дума моля да сподели нещо написаха,че артистите са като децата но нйщо повече

И аз се дразня всеки ден за това интервю  #Cussing out, и в турския форум писах но никой не го е превел още на английски  Sick.......лошото е че, го няма в електронен вариант, поне с гугъл да се пробваме ...
Елма преведох го ,но докато го по стна при проверка го изгубих с грешен бутон ,утре ще съм по свободна ще го преведа пак, тъкмо го понаучих наизуст
И още нещо по мотива на Туба да се усъвършенства/доп.обучава/ според мен е ситуцията която се получи с Моника Белучи. Определено Туба беше засегната и с право, Защото режисьора иска Туба , за участие във филма , Моника я одобрява и след  време казва,че тя самата/с помощта на гримове/  ще си изиграе младата Белучи и накрая гръмна новината ,че е избрала Берен Саат . Е ...

# 385
# 386
# 387
Те това вече много ми хареса Hug  bouquet
Поздравления за Свет.
Той така я погледна ,когато седна на пейката до нея в Истанбул .

# 388
Може би ще е интересно да видим първия трейлър на Аси, с който публиката се запознава с Аси и Демир!

Аsi dizisi tanıtım videosu(1.Bolum ozeti)YENİ!!!

# 389
Може би ще е интересно да видим първия трейлър на Аси, с който публиката се запознава с Аси и Демир!

Аsi dizisi tanıtım videosu(1.Bolum ozeti)YENİ!!!

Рина, прекрасна е идеята ти за този трейлър  newsm51

Ние не сме гледали този филм, когато е даван за първи път и малко сме изгубили от това - губи се тръпката от очакването  Hug Hug

Интересни ще са и другите трейлъри от филма  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт