Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 120

• 42 377
  • 739
  •   1
Отговори
# 405

Малко дъжд, но много страст за Сабина  Hug Hug

# 406
Asi 46. Bölüm Fragmanı

За това наистина не се стърпях!  Joy Joy
Гледаш трея и цяла седмица си мечтаеш!  hahaha hahaha hahaha

# 407
А момичета, забавете малко тези горещи сцени, навън все още е много горещо.........ще изгорим.

Ако това е желанието, веднага спирам  Joy Joy

# 408
Asi 46. Bölüm Fragmanı

За това наистина не се стърпях!  Joy Joy
Гледаш трея и цяла седмица си мечтаеш!  hahaha hahaha hahaha

Рина, като се замисля - 70 епизода и толкова трейлъра - целият филм, събран в един час  Hug Hug

Страстта излиза и извън екрана  hahaha hahaha

# 409
Гледах ПС он-лайн. Просто беше....Всички домашни любимци/съпруг,дъщеря/, бяха строени в редица...който ял,ял..който пил, пил...за никого ме няма...абе всички спират да дишат, защото аз ще гледам. Тръпката е неописуема. Когато свърши сериала и казах , че е била последна серия-''Ей, най-сетне! Свърши ни турското робство.''  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 410

За всички дами рози от кавалера на темата ни  Hug

# 411
Гледах ПС он-лайн. Просто беше....Всички домашни любимци/съпруг,дъщеря/, бяха строени в редица...който ял,ял..който пил, пил...за никого ме няма...абе всички спират да дишат, защото аз ще гледам. Тръпката е неописуема. Когато свърши сериала и казах , че е била последна серия-''Ей, най-сетне! Свърши ни турското робство.''  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ако така гледахме филма, щяхме да преживеем и сватбата на Мурат, и много други неща и сега сигурно щяхме да пишем в тема №500  Joy Joy

# 412
И аз бях като теб! Joy
Трудно бих издържала още година и половина така- от седмица на седмица по епизод, а имаше и да пропуснат. И при Аси сигурно е имало седмици без поредната доза за зрителя!

# 413

Все едно са сами на тези камъни - как заблуждават снимките - там има поне още стотина човека  Joy Joy

# 414
За Рина и Катя. Не съм фен на сръбската музика, но клипа е само от  Мурат и заглавието на песента ми хареса.

MDS - Da si moj

http://www.youtube.com/watch?v=8gk0dLQD5hM&feature=BFa&l … A5415&index=6

# 415
Ама аз съм ги успокоила моите....ако почне сериал с Туба ...просто си знаят hahaha hahaha hahaha  Малеее.. тя дали затова не каза, че ще почива...да има мир в семействата. smile3532 smile3532

# 416
 Рина, очаквам и продължението на трейлъра от 46 епизод  Praynig Praynig Като си започнала, поне продължи страстната вечер  Praynig Praynig

# 417
Ама аз съм ги успокоила моите....ако почне сериал с Туба ...просто си знаят hahaha hahaha hahaha  Малеее.. тя дали затова не каза, че ще почива...да има мир в семействата. smile3532 smile3532

Надали Туба има предвид спокойствието наше, но за момента може да си мислим така!
Благодаря  за розите и за клипа!
newsm51 newsm51 newsm51

# 418
Рина, очаквам и продължението на трейлъра от 46 епизод  Praynig Praynig Като си започнала, поне продължи страстната вечер  Praynig Praynig

Мислех да приключа с трейлърите, но ще пусна и от 47 епизод за да видим продължението на страстната вечер!

Asi 47. Bölüm Fragmanı

# 419
  • Разград
Asi&Demir-Emanet

Общи условия

Активация на акаунт