Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 120

• 42 292
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Елма, дори и женитба да е не би ли трябвало да са щастливи и двамата от предстоящото събитие newsm78 newsm78 или нещо аз бъркам нещата, ако човек се жени по любов цялото му същество излъчва щастие, при тях такова не личи

# 616
Не може да сияеш от щастие до един непознат а до човека, за когото ще се омъжваш да изглеждаш нещастен Hug

# 617
Дали Бурчинела не е пуснала мухата, за да ни размъти малко мозъците и да насочим вниманието си към новината, та да спрем за млако да коментираме и свързваме Туба и Мурат да не би да е имала предвид тази почивка  Joy Joy Joy МураТубовата hahaha hahaha

# 618
Не може да сияеш от щастие до един непознат а до човека, за когото ще се омъжваш да изглеждаш нещастен Hug
Ама това е сценична изява, която ще се гледа от милиони по света. Разбира се , че ще си сложи най-чаровната усмивка, независимо с кого е на сцената. Та те са артисти. Hug Hug

# 619
  • Пловдив
добро утро отново и от мен и аз мисля че това е измислица на журналистите все пак Туба не е коя да е предполагам че я следят навсякъде за да напишат нещо за нея как никой журналист не писа че е видял Туба да посещава болнично заведение за преглед едва ли гинеколога и ще я посети в домо и за преглед а и разбраха че са и близнаци  newsm78много много ме съмняват тия писания

# 620
  • Пловдив
Права си Габка че са артисти но когато е Онур нима забравя че е актриса и да демонстрира колко е щастлива до любимия newsm78

# 621
Пак ще го напиша: докато Туба не потвърди не вярвам!
и то не защото не искам да е така, или не харесвам каменното лице  Naughty, не, просто за Туба / а и за други артисти толкова неверни неща се изписаха  ooooh! ooooh! ooooh!/, че вече не вярвам ....../ те и Мурат и БТ ги бяха видяли пред някаква клиника и се изписаха хиляди неща че, неможели да имат деца  ooooh!, така че..........новини се създават и правят с цел пари/

Да е жива е здрава Туба и много щастлива!

# 622
  • Пловдив
Връщам се назад и ви чета и видях какво е пуснала Алекс ако е вярно това ще имаме "две очи разплакани" smile3518

# 623
Истина или не, Туба няма как дa подмине подобно нещо в пресата без изявление........ще чакам да видя какво ще каже тя или каменното лице

п.п. изобщо няма да се учудя ако утре напишат че, МЙ се разведа  Joy Joy Joy

# 624
Истина или не, Туба няма как дa подмине подобно нещо в пресата без изявление........ще чакам да видя какво ще каже тя или каменното лице

п.п. изобщо няма да се учудя ако утре напишат че, МЙ се разведа  Joy Joy Joy

Елма, от твоите уста в божиите уши и то не заради Туба или някой друг, а заради самия него, защото е повече от ясно, че щастието му не е до тази жена  Peace

# 625
Права си Габка че са артисти но когато е Онур нима забравя че е актриса и да демонстрира колко е щастлива до любимия newsm78

Но снимките с Онур са папарашки и е трудно да излъчваш щастие, ако си залят с толкова помия.
На излъчения материал с Джансел в едно кафене/преди месец/, също не грееше от щастие. Въобще в последно време състоянието й не е добро.

Елма, тази снимка от къде е?

# 626
# 627
  • Пловдив
Ами според мен лицето и може да грее от щастие само до един човек  newsm51 затова до всички други изглежда нещастна Tired

# 628
# 629

Общи условия

Активация на акаунт