Декемврийски мами се разхубавяват, а бебенцата вече шават

• 24 107
  • 734
  •   1
Отговори
# 480

И на мен ми е нисък хемоглобина и ми изписаха желязо...пих го от дъжд на вятър, защото и аз не си падам по лекарства и днес си правих кръвни, та се е вдигнал до 113...което не е зле.Знам че май често се случва при бременни този феномен.
На мен друго ми се случи днес...втвърди ми се странно корема под пъпа и док ми изписа 3х2 но-шпа и магнерот Sad
На някой случвало ли му се е?Възможно ли е да се получи в следствие на ядосване? newsm78
Вече ще ставам егоист Simple Smile
Пижо честитоооо!
[/quote]

Матката ти е там... сигурно си имала малко контракции...така се втвърдява корема. На  мен често ми се случва и в момента съм на същата доза но шпа, но с магнерич 4х1

# 481

На мен друго ми се случи днес...втвърди ми се странно корема под пъпа и док ми изписа 3х2 но-шпа и магнерот Sad
На някой случвало ли му се е?Възможно ли е да се получи в следствие на ядосване? newsm78

Матката ти е там... сигурно си имала малко контракции...така се втвърдява корема. На  мен често ми се случва и в момента съм на същата доза но шпа, но с магнерич 4х1

Aз не знам защо толкова се стряскате от контракции. Контракциите са нещо нормално, тъй като матката се потготвя от сега за раждането. и на мен ми се е случвало, но чак да пия хапчета за това....е, всеки сам си преценява а и какво да правите като постоянно ви изписват тия но шпа. Казвам го за майките дето досега не са имали проблеми с плацентата.

# 482

da на мен ми се е случвало след скандал,така ми се втвърди корема и ме болеше, че имах чувството, че ще пометна,пътувах после на всичкото отгоре, аааа бебчо се оказа здраво хванал се  ,слава Богу  Grinning
затова не е хубаво да се ядосвате,майната му на всичко,ама няма кой да ми го набие по-хубаво в мозъка Hug Hug

# 483
  • София
Пия но - шпа като водата. От както съм забременяла - 3х2, но сега 3х1.

Коремът ми е твърд, пъпът ми, който беше доста вдлъбнат е започнал да се опъва и скоро ще излезе навън. Но като цяло се изумявам на твърдостта на участъка над пъпа, защото се предполага, че там са червата. Явно всико е под натиск вътре и се получава нещо като налягане?  Thinking

# 484
не съм пила ношпа и тогава , и нищо ми нямаше,пила съм само 2 пъти ношпа, през другите пъти,не, защото е нормално матката да контрактира, но не често

# 485
Пия но - шпа като водата. От както съм забременяла - 3х2, но сега 3х1.

Коремът ми е твърд, пъпът ми, който беше доста вдлъбнат е започнал да се опъва и скоро ще излезе навън. Но като цяло се изумявам на твърдостта на участъка над пъпа, защото се предполага, че там са червата. Явно всико е под натиск вътре и се получава нещо като налягане?  Thinking

не си ли го спирала тоя ношпа Shocked постоянно ли го пиеш и защо,нормално е да имаш контракции но не по-чести през 10мин  6 на брой ,попита ли доктора за тези неща... newsm78

# 486
  • София
Контракции не съм усещала никога. Не знам какво е това. Пия ги сега, после ще пия магнезий, защото но - шпа успокоява матката до едно време. Мен не ме мислете, аз съм специален случай. Всички като мен пият по шепа хапчета сутрин. Отделно на това пия аспирин, утрогестан, фолиева.

# 487

da на мен ми се е случвало след скандал,така ми се втвърди корема и ме болеше, че имах чувството, че ще пометна,пътувах после на всичкото отгоре, аааа бебчо се оказа здраво хванал се  ,слава Богу  Grinning
затова не е хубаво да се ядосвате,майната му на всичко,ама няма кой да ми го набие по-хубаво в мозъка Hug Hug

О да, пресен пример.......вчера много се ядосах даже от нерви пуснах и някоя друга сълза и веднага ме сви отдолу. Легнах малко и след време се оправих.

# 488
 Hug Hugе как да не мислим, бе мила Hug Hug Hug

# 489
Контракции не съм усещала никога. Не знам какво е това. Пия ги сега, после ще пия магнезий, защото но - шпа успокоява матката до едно време. Мен не ме мислете, аз съм специален случай. Всички като мен пият по шепа хапчета сутрин. Отделно на това пия аспирин, утрогестан, фолиева.
как така "всички като тебе"...извинявай за неудобния въпрос  newsm78 но си ме човърка

# 490
  • София
С инвитро и за задържане

# 491
С инвитро и за задържане

споко  Hug Hug от мен...всичко си е наред, докторите си знаят....и аз пих утрогестан 2 седм

# 492
  • Русе
Аз си пия но-шпато почти като Киара-Тиара,само дето от време на време го разнообразявам със спазмалгон JoyДнес ми свърши нутри-мага,ама ще го сменя с магнерот,не ми се рискува да оставам без нищо.До 18-ти ще я карам така,тогава съм на ЖК.Ако доки каже ,ще си ги пия още.
Честито,Пижо,за сбъднатата мечта!Дай боже ,всекиму! Praynig

# 493
за сексуалните желания е сьвсем нормално да са повечко, това е от хормоните, яко бушуват, при предишната ми бременност мьжьт ми си спомня, че сьщо е била такава работата, винаги готова Simple Smile мьчно ми е за мамите дето им е забранено.
аз за коланите сьм на абсолютно противоположно мнение, те биха предпазили , отколкото навредили. особено по аутобан с 150 км не бих си представила какво би се случило при евентуална катастрофа без колан. още повече че при рязките спирачки колана дьржи наи-много при гьрдите. но всеки си знае. аз не бих карала без колан за нищо на света, както не бих возила детето си без специална седалка също за нищо на света.
вчера бях на контролен прегледа след амиоцинтезата и всичко е ок, сега остава и резултатите от самата амио да са добре. за пипилота някакви новини няма ли? след нейната амиоцинтеза не сьм чувала нищо. дано всичко да е наред и при нея. 

# 494
  • София
На мен ми казват, че магнезия е безполезен до 18 г.с. Но за спазмалгона мисля, че е противопоказен по време на бременност??

Общи условия

Активация на акаунт