Декемврийски мами се разхубавяват, а бебенцата вече шават

• 24 124
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
Не не нямам книжка,но мисля там да взема изпита,а тук само да се науча градско с инструктор и два чифта педали Simple Smile
Именно за това,ще пробвам и ако преценя,че "вятър ме вее на бял кон" и съм разсеяна-просто ще се откажа...не съм пробвала и незнам от кой тип шофьори съм  Hug
Миличка, ще успееш. Когато се качваш на колата мисли само за това и не се разсейвай с други странични неща.

# 406
Здравейте мамчета Hug Докато ви изчета вие изписвате цяла тема  Wink  За шофирането-аз мисля, че ако се чувствате добре и не ви е дискомфортно, не е проблем. Поне аз все още си карам и мисля ,ако всичко е наред с мен и бебчо да продължавам. Успех на всички решили да изкарат курса   Hands Thumbsup Лек и усмихнат ден и се пазете от жегите .

Искам да ви попитам някоя от вас плете ли ? Аз много обичам,ноо с тези суеверия много ме е страх. Какво мислите по въпроса? newsm78

# 407
Не знам дали ставам по-разсеяна като съм бременна , но определено ставам по-непохватна  Laughing. Спъвам се , блъскам се в разни мебели по пътя ми и се порязвам по-често от обикновено  Crazy

# 408
Забравих да се оплача ,че още не усещам бебка, така интензивно,само от време на време много рядко.  Rolling Eyes

# 409
  • София
Забравих да се оплача ,че още не усещам бебка, така интензивно,само от време на време много рядко.  Rolling Eyes

Ще си замълча, щото мен още не ме е споходила тази велика радост Simple Smile

# 410
gala-2002 не пия омега-3, даже имам една опаковка прегнакеар с омега-3,  но доктора каза никакви витамини, а и всеки ден изяждам по 1-1.5кг плодове, отделно салата със повечко сирене, маслини, че почти нямам нужда от допълнителни витамини. Риба ям скумрия и сьомга но един път в седмица.
За кремовете и аз съм несериозна Sad. Но си се мажа от време на време, но гледам да е някакво мляко, от това олио сякаш ми става по-голяма жега.
Не чета никакви списания, дори не съм се замисляла, че има такива  newsm78

Мислим този уикенд да обикаляме детските магазини с таткото. Ще гледаме за легълца, колички, спални комплекти..., но засега само ще гледаме мислим като вляза в 7мия тогава да почнем с покупките  Hug
Вече много ми се купува за малкия мъж Simple Smile

За шофьорксия курс, не знам, но аз мисля когато изляза в 45 дневния болничен да се подготвя и явя на един изпит ..., но това все пак е само четене, няма практика...

Иначе точно сега мислихме със съпруга да изкараме капитански курсове за яхта (моторна), но уви, те продължават близо 3 месеца има и практика и аз се отказах...

За шофирането си шофирам, но в квартала в който живея има мнооооого дупки и като минавам през тях не се чувствам много добре... Дори мисля по-натам да спра да шофирам (само заради кратерите).

Маринамихайлова успех на изпита!

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 11:10 от Lilly27

# 411
  • София
За шофирането отворихме една много дълга тема, още по - интересното е, че сме жени.

Darling_a, в крайна сметка с желание всичко се постига!

Листовките ги взех от обща култура, че нямах време да чета закона тогава, а иначе кормуването ме късаха два пъти - за превишена скорост и за сфетофар. На третия път ми го дадоха, "не защото съм заслужавала, а защото бързал за погребение".

Много обичам да шофирам и честно казано ми се реве, че в момента докторите не ми позволяват заради кървенето и многоплодната бременност. Е, понякога си се качвам тайничко, но всичко с мярка.

Но Juli_ivka го каза най - добре - от всяко дърво свирка не става.

Има една тема тук за шофьорките жени. Колкото аз мога да им обяснявам, че са некадърни и не трябва да се качват зад волана,  толкова те ще ми обясняват, че заради такива като мен стават катастрофите.

В крайна сметка Darling, няма да си нито първата, нито последната. Но пък не подценявай ръчните скорости, има много повече тръпка в тях, отколкото в автоматика. Други си е да влезеш със скорост в завоя Stuck Out Tongue. Никога не знаеш, може пък и да ти хареса Simple Smile То си е и хубаво преживяване. Например като да можеш да караш ски Simple Smile

# 412
Здравейте,

да се изкажа и аз за шофирането. В Америка всичко кара автоматик. Според мен само некадърник не може да се справи. То мързелива работа. Пробвала съм няколко пъти автоматик, но ръчката си е ръчка. Набира къде къде по-бързо, а онзи автоматик, докато го измислиииии...  
Та darling_a, ако мислиш да си караш автоматика в Америка, за какво ти е да се тормозиш с тази ръчка тук? Така или иначе ще отвикнеш и после и да искаш няма да се справиш. Ти си преценяш.

Марина ще се справиш, само спокойствие!  Peace

# 413
за шофирането не смея да се изказвам, бях решила Септември да се запиша за да взема книжка до Декември, но тук разбрах че няма да ми позволят което е глупаво според мен

Аз искам да се оплача: понеже миналия месец се записах на ЖК и си мислех че мога да отида на следващия преглед след месец когато ми е удобно, но днес звъня на моя лекар да си запиша час и ми отговориха че до 27.07 всичко е заето за ЖК което значи че най-рано ще ида на консултация на 27 а вече ми се искаше да видя дали всичко е наред.аз не усещам или поне не съм разбрала да усещам движенията на бебето, но в събота сутринта се събудих защото корема ми се беше вирнал нагоре все едно съм глътнала малка топка за боулинг Simple Smile  Simple Smile Simple Smile  

Вчера минах и се подстригах защото косата започна да ми капе доста усилено, а и повечето ми приятелки ми твърдят че съм се била запуснала, но в тези жеги само с вдигната коса ходя и без грим, заради проклетата чувствителност и засиленото окосмяване си бях изоставила и веждите.... абе запусната работа, но вчера след фризьора се стегнах оскубах се тук-таме почистих си лицето и се на лакирах и днес вече имам много по-приличен вид Simple Smile

Извинявам се  за дългия пост, просто не ми остава време да пиша и да коментирам (и на мен не ми се седи мн пред компа)  но имах нужда да си споделя :*  Приятен и прохладен ден Спасявайте се от жегите Simple Smile

# 414
  • Варна
Момичета, ще съобщавам новината на баш шефовете официално с бележка по мейл. Обаче нищо не ми идва какво да им напиша като текст  newsm78 . Не става да им пусна само бележка ей така сканирана, един ред поне да им напиша. Предложения?

# 415
Спокойно, и аз още не съм го усетила бебето. Явно като ни е за първи път и по-късно се усеща. На мен на ранната ФМ ми казаха в Марков, че ми бил много стегната коремната стена, защото съм спортувала много, та може и това да оказва някакво значение и по-късно да го усетя бебето.

Днес ще ходя да взимам поръчката от по-миналата седмица с дрешки от LaRedoute - много се вълнувам, искам да ги видя дрешките на живо. Онзи ден взехме с таткото и едно много сладко боди с накъдрени ръкавки от Gap. Много сладки дрешки имат, но са леко скъпи на фона на чуждите.

А някоя от вас дали знае дали вече отвориха Бейби Мола в Люлин? Знам, че тия дни трябва да го отварят и се бяхме наканили да ходим с таткото да пробваме колички.

# 416
  • София
Момичета, ще съобщавам новината на баш шефовете официално с бележка по мейл. Обаче нищо не ми идва какво да им напиша като текст  newsm78 . Не става да им пусна само бележка ей така сканирана, един ред поне да им напиша. Предложения?

С огромно удоволствие искам да ви съобщя, че нашето семейство е на път да се увеличи с още един член. Малкият дребосък се очаква декември месец.

Или пък : Бих искала да споделя една лична радост с вас...

Усещам, че имаш притеснения за начина по който ще го приемат. Ако им го поднесеш така няма как да пропуснат да ти честитят и то най - вероятно от сърце.

Би могла да добавиш, че за сега се чувстваш чудесно и нямаш намерение  да се отказваш от задълженията си, напртив, в момента се чувстваш по - мотивирана от когато и да било.

Абе, не ме бива много по празните приказки, ама знам ли, може да ти хрумне нещо покрай това дето написах.

# 417
Благодаря на всички за покрепата....сега само да пристигнат тези така бавещи се БХС изследвания и няма кой да ме спре....
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 418
Здравейте и днес !

Ако успеем да оцелеем, ще бъде добре, не зная за вас ама аз умирам от тези жеги!

Относно шофирането, мога само да споделя, че аз продължавам да карам, не слагам колан, че ми пречи, но иначе не се чувствам неконцентрирана или различно от всеки друг път.
Успех със жегите мами  Hug

# 419
момичета , който му се налага да пътува с градския транспорт да си носи по едно ветрилце да си вее , аз поне така правя , че инъче не се търпи жегата Mr. Green

за рибите аз ям основно скумрия и пъстърва....и то не особено често , нещо въобще не ми се дояжда , яде ми се напоследък само пиле със зеле  Mr. Green а зеле на манджа не бях яла от малка, даже го мразя много , ама на малкия човек явно му се услажда.....
голяма мистерия ми е тая промяна във вкусовите предпочитания , поне на мене вкуса ми коренно се е променил

пожелавам много хубав ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт