Декемврийски мами се разхубавяват, а бебенцата вече шават

• 24 125
  • 734
  •   1
Отговори
# 495

Ние засега се спираме окончателно на Maxi-Cosi Mura4, като допълнително мислим и коша за новородено да вземем. Simple Smile И разбира се няма да е купена от БГ, че тук за какви цени става въпрос. ooooh!

Страхотен избор Peace Етърва ми е с такава и е супер удобна, а вместо коша за новородено си взе портбебето, което е на половината цена на коша, а върши същата работа.

# 496
Не знам аз все още съм в размисъл за количката. Много съм доволна от чиполиното на щерката близо 2 години я използвахме и чак накрая започна да се чупи. Но пък сега не ми се иска същия модел да е, но пък той май най-много ми допада за сега. А за двете дръжки наистина ако говориш по телефона не можеш да я буташ, защото върви на една страна.
Пижо, честито ти момиченце.

Кой точно беше твоят модел?

# 497
  • Русе
В болницата ми даваха спазмалгона т.е.слагаха ми го в комбинация с но-шпа ooooh!А за магнезия с него съм от 12-та седмица,определено има ефект.Аз бях с контракции ,за това ми го изписаха.

# 498

аз за коланите сьм на абсолютно противоположно мнение, те биха предпазили , отколкото навредили. особено по аутобан с 150 км не бих си представила какво би се случило при евентуална катастрофа без колан. още повече че при рязките спирачки колана дьржи наи-много при гьрдите. но всеки си знае. аз не бих карала без колан за нищо на света, както не бих возила детето си без специална седалка също за нищо на света.

аз не мога да си представя как ще се возя със 150 км #Crazy.... повече от 60,70 км, моя не вдига
а и съм чувала за коланите, че със зблъсък повече от 100 км/ч коланите биха ти натрошили кокалите, и при рязките спирачки също ,даже и с 70 км/ч. newsm78 newsm78

# 499
на аутобан нямаш право да се движиш толкова бавно 60-70 km. и пак повтарям това е мое мнение, колана би предпазил отколкото навредил. всеки сам решава.

# 500
 newsm10 точно така
що ли съм толкова страхлива Sick newsm78

# 501
  • Бургас

аз за коланите сьм на абсолютно противоположно мнение, те биха предпазили , отколкото навредили. особено по аутобан с 150 км не бих си представила какво би се случило при евентуална катастрофа без колан. още повече че при рязките спирачки колана дьржи наи-много при гьрдите. но всеки си знае. аз не бих карала без колан за нищо на света, както не бих возила детето си без специална седалка също за нищо на света.

аз не мога да си представя как ще се возя със 150 км #Crazy.... повече от 60,70 км, моя не вдига
а и съм чувала за коланите, че със зблъсък повече от 100 км/ч коланите биха ти натрошили кокалите, и при рязките спирачки също ,даже и с 70 км/ч. newsm78 newsm78

На магистралите обичайната скорост е 120-150 км/ч  Peace Честно казано, ако видя някой да кара с 60-70 км/ч извънградско, лично ще го поздравя, но не ми се е случвало последните години /изключвам пенсионерите с москвичи или лади, които просто повече немогат да вдигнат  Mr. Green

# 502
  • Русе
Количката на макси-кози е страхотна!!!!Жалко,че не мога да си позволя 1000лв за количка Sad
Аз досега не съм се заглеждала по количките,знам само че Бертони няма да е!Преди бях с тяхна и никак не бях доволна.

# 503
  • USA
Съгласна съм за коланите сGJK RollingStones и juli ivka Peace
Това дето в БГ се толерира за бременни без колани не го разбирам и не мисля ,че ни прави услуга.На моя приятелка тук и направиха глоба за каране без колан в 8-ми месец( българка) ,а и вози отзад и другото си дете Rolling Eyes недопустимо.
За бебешките списания те май са пълни с реклами и не чак толкова нужна информация.
Хайде аз отивам на преглед и ще пиша повече по-късно Party

# 504
  • София
На мен ми е толкова терсене без колан, че ми се налага да се държа с две ръце за волана да не падна  Grinning. Обаче едната кола има много кофти колан, хем ти реже шията, хем корема. И аз така, придържам с една ръка долу ниско, но не си е работа.  А за магистрали да не говорим.

Моят мъж са му взели книжката служебно и го возих до Плд и обратно. Във възбудата си съм натискала спирачки, спомням си веднага, една женка как тръгна да изпреварва с 90, а аз зад нея идвах със 180. Не мисля, че в този момент съм отчела какво ми е причинил колана. Е, после влязах в болница за кървене, ама да не търся причината в това сега  Simple Smile. Даже като се замисля и се подхлъзнах и паднах лошо в този период Simple Smile

За себе си прецених да взема самолетни билети до бургас и варна и обратно, а между курортите ще трябва да се полашкам с колата. Вероятно за пръв път съм се изплашила за неродените Simple Smile

# 505
мами вие в амазон може ли да пазарувате. много са 1000 лв. що не пробвате с порьчка от германия. и 100 лв да е транспорта пак много по-евтино става.ето тук има един линк цената е много под 1000 лв. за 1000 лв тук една от наи-скьпите колички Hartan може да купиш

http://www.amazon.de/Haberkorn-Variosport-ALU-Kombi-Kinderwagen/ … 84321&sr=1-22

# 506

На магистралите обичайната скорост е 120-150 км/ч  Peace Честно казано, ако видя някой да кара с 60-70 км/ч извънградско, лично ще го поздравя, но не ми се е случвало последните години /изключвам пенсионерите с москвичи или лади, които просто повече немогат да вдигнат  Mr. Green

Joy Joy Joy
мен лично много ме е страх от високи скорости,затова не искам да съм шофьор

# 507
Не съм съгласна, че колана винаги предпазва. Преди 2г. ако бях с колан, сега нямаше да пиша в този форум. Зависи от ситуацията.

# 508
жива и здрава  Hug Hug
сигурна съм , че бременната в 8ми месец която са я глобили, са я глобили, че детето й не е било в стол за кола  и изобщо са се заяждали с нея,май

# 509
жива и здрава  Hug Hug
сигурна съм , че бременната в 8ми месец която са я глобили, са я глобили, че детето й не е било в стол за кола  и изобщо са се заяждали с нея,май

Измислиха какви ли не щуротии. Мен сигурно едно време в стол за кола са ме возили...

Общи условия

Активация на акаунт