Декемврийски мами се разхубавяват, а бебенцата вече шават

• 24 114
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
  • USA
Eee това вече си е да търсиш под вола теле.Не се заяждам ама тук няма да ти дадат бебето от болницата да го изведеш ако не е в столче,а и до сега не съм виждала толкова дребнав човек.Естествено ,че има столче ,а едно време винаги е имало някой отзад да държи бебето или малкото дете,докато сега няма как, ако искаш да излезеш да си търсиш задължително компания Wink Не се заяждам просто пояснявам и пак повтарям колана е личен избор като всяко едно предпазно средство всеки решава за себе си Peace

# 511
  • Sofia
Здравейте мили момичета,
да се присъединя към сладките раздумки. И аз като КиараТиара съм на същия хал - след инвитро - големо треперене е, хем ни е второ детенце и уж трябва да съм обръгнала (то и първото пак е ин-витро ....та беше същата работа). Много се притеснявах, че и на мен от 14 г.с. ми започнаха леки контракции (особено като се преуморя).....ама сега като чета, то често май се случва. Така, че по-малко ще се притеснявам. Пия си нутри-маг още от първия ден след трансфрера та до ден днешен и естествено неизменния нош-па (и още няколко хапа в добавка).

# 512
Благодаря ви момичета за отговорите, виждам, че и други пият магнезии и нож па.

Аз ми е много гаден този магнерич и ще изчакам до края на седмицата, за да видя няма ли да отшуми това състояние от само себе си. Ако не се случи ще пия магнезия какво да се прави.

Лекарката ми обясни, че тези контракции, втвърдяването на корема ми и силните бодежи могат да доведат до преждевренно разтваряне на шийката, което си е голям проблем преди края на бременността. Затова гадно не гадно ще го пия, просто си давам малко време още.

киаратиара видях по-нагоре, че имаше проблем с кръвното и на мен ми се случи няколко пъти дори в легнало положение, кръвното ми беше 90/60, което за мен е страшно ниско, но му открих цаката. Ако хапна месо 2 дена след това нямам проблем с кръвното, после трябва пак да ям иначе гадното прилошаване се връща. Другото, което установих, че ми помага много и на другия ден съм супер са ядките.
Звучи все едно ям отрова, но аз наистина не обичам да ям месо, но явно бебето има нужда, а нали е момче. Joy

# 513
Здравейте, най-сетне си взех изследванията, в рамките на нормалното са, а за БХС ми казаха че стойностите са перфектни и няма проблем. Ех, най-сетне се поуспокоих и аз малко Simple Smile Сега ще гледам да не се вързвам на някои хора които се опитват да ме ядосват Simple Smile

Пижо честито!   bouquet

# 514
Е мами ... скъсаха ме днес на държавния  Cry От 3 месеца уча,паднаха ми се най-хубавите въпроси,всичко си написах,тъй като изпита е устен ,трябваше да стана и да говоря по въпросите.Но една заядлива доцентка седна пред мен и започна да ме пита кви ли не неща,30 минути ме пържи на бавен огън ...Накрая вече вода тече от мен,и тая си измисля някакви глупости от гъза да ме пита , и ми идваше да стана и да й се развикам "Луда ли си ,тези неща въобще ги няма в конспекта !!!! " както и да е ,това беше в 2 часа...е сега в 7.30 ми каза ,че имам 2...Цял ден чакам в тоя скапан университет,толкова ми стана лошо в тези жеги..... И сега ... още 2 месеца учене и чак септември на ново...

# 515
 не се притеснявай и ядосвай изобщо,къде е това къде учиш,аз откакто съм бременна ме изпокъсаха на всички изпити,имам чувството, че съм изкуфяла,сега имам 2 поправки,уча,ама нищо....все още съм първа година, а ти си на финала ....не се ядосвай само Hug Hug Hug Hug успех септември,ще го вземеш имаш време Hug

# 516
  • София
Леле, маринамихайлова убих те!

Ти, първо, да те питам, корема не изпъчи ли ??? На изпит се ходи с прилепнало потниче, особено ако  си бременна!

И ти какво им се даваш? Това е най - лошото на държавните университети - смазват ти самочувствието ! Ах, гадините!

Значи, много лоша новина! Много ме е яд! И най - тъпото е, че не можеш да си гаврътнеш 1-2.
Пу, да му се не види!

# 517
  • София
marinamihailova,  това е ужасно!!! Искрено ти съчувствам, на мен ми предстои държавен през септември и скоро трябва да започна с ученето... Кажи майната му на всичко, сипи си чашка винце и горе главата!  Hug
Аз влизам малко да ви се похваля за днешния ден и после се връщам назад да видя коя как е. Днес бяхме на междинната фетална в 16г.с. при д-р Павлова от Марковс, понеже трябваше да огледаме по-обстойно някои неща. Всичко мина супер, след началото на прегледа ни пратиха на разходка, понеже бебчето ни се беше свило на кълбо, ама яко - коленцата в челото му бяха. Laughing Върнахме се след половин час и вече позицията беше по-подходяща. Всичко огледа Павлова общо три пъти - много внимателна и мила е, подробно обяснява. За пола само не беше много сигурна, заради пъпната връв, която пречеше, в последната минута на прегледа изведнъж каза: Вижте!!! И аз:А,  ПИШКА!!!! Laughing  И така - сини гащи ще си имаме, да знаете! hahaha Таткото, разбира се, с усмивка до ушите, но и момиченце да беше, пак щеше да е така.
Толкова за сега, че много дълго май.... #Crazy

# 518
Kalalily дребнава ли ме наричаш??? И защо??? Абе хора вие от шега не разбирате ли??? Всяка дума приемате на 100% Раздавайте го малко по-ведро. Вярно, че повечето ви тресе нервата, ама не е тук мястото да си го изкарвате. Къде тук не ти дават да изведеш бебето от болницата без столче???? В Америка ли? Знаеш ли колко ме интересува там правилата какви са!?!?!?

Марина, не се ядосвай. Септември ще го вземеш!!!

# 519
дидка радвам се за сините ти гащи Hug Hug аз си мисля каквото е наше си е, да са ни живи и здрави бебетата,но тайничко си се надявам да е момиченце
ами моя док каза да мина на ФМ след 20 г.с. а аз си мислех, че е по-рано  newsm78

# 520
  • София
deepocean, какво искаше да кажеш с това, че бебето е момче, а ядеш месо? Аз от няколко дена не съм яла месо и нямам апетит. Не  е типично за мен. Има ли някаква връзка между пола и месата?

crazy_baby, сещам се веднага за рекламата на кока - кола лайт..."Давай по - леко"

# 521
Дидка , много хубаво ,че пак са ви прегледали , а са ви таксували само веднъж Simple Smile Моята докторка като не е в поза ми казва " ееемии съжелявам, другия път "  Laughing

Иначе за изпита, мерси за съчувствието , най ме е яд ,че ще има да уча цяло лято отвратително сложни неща,вместо да си почивам,за нищо друго Simple Smile Така е в УНСС..на толкова субективен изпит не бях ходила до сега  Rolling Eyes

Четвъртък ми е следващата консултация, дано да видим вече бебчето ще има ли пишле няма ли да има  Praynig  Laughing

# 522
  • USA
crazy_baby извинявам се ако така си ме разбрала.Обясних ,че приятелката ми с глобата не са я глобили заради не слагане на детето и в седалка,а защото тя не е носила колан Peace

# 523
абе мами какви са тея нерви какво е това чудо,и мен ме тресе и рева от време на време ей така от нищото,яко си ме тресат хормоните,но тук влизам да се разтоварвам и споделям....
Аз не се заяждам с никого и не искам да се заяжда никой,всичко е споделяне и шега,не взимайте навътре всичко,моля ви Hug Hug
deepocean, какво искаше да кажеш с това, че бебето е момче, а ядеш месо? Аз от няколко дена не съм яла месо и нямам апетит. Не  е типично за мен. Има ли някаква връзка между пола и месата?

crazy_baby, сещам се веднага за рекламата на кока - кола лайт..."Давай по - леко"

мисля, че има връзка така съм чувала, че ще е момче,когато ти се яде месо,на мен не ми се яде месо изобщо, та ще видим дали е вярно

# 524
marinamihailova те някои преподаватели са така, наистина, за жалост... Нооооо септември ще минеш, сега не се ядосвай.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт