Декемврийски мами се разхубавяват, а бебенцата вече шават

• 24 110
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Абе мами вие вече сериозно се базикате с мен, днес цял целиничак ден ви чета на работа и няма и няма свършване на тея страници и сега влизам уж да се изкажа по темите който сте засегнали и  Shocked Shocked Shocked Shocked още 5-6 страници, hahaha аааааааа #Bad Talk ЩЕ СЕ КАРАМЕ Joy Joy
Незнам за какво сте говори в последните страници и никой не ме  е питал хахха ама аз съм горе долу добре,само дето ми туптят краката а имам да пържа чушки   chef ... бебко си рита,гаденето още си го имам...и май това е ?!?!?! .
и За ВаС, за БърЗИнаТА ви   bouquet smile3525  party006

# 526
  • Русе
Марина,ХИЧ да не ти пука!!!!Много се дразня и аз ,когато разни хорица си избиват по този начин комплексите.... ooooh!Освен това септември коремчето ще е по-голямо и а да видим ще имат #2gunfire ЛИ ОЧИ ДА ТЕ СКЪСАТ hahahaНе си го слагай на сърцето сега.

# 527
crazy_baby извинявам се ако така си ме разбрала.Обясних ,че приятелката ми с глобата не са я глобили заради не слагане на детето и в седалка,а защото тя не е носила колан Peace

Няма за какво, аз не съм от тънкообидните Wink Камо ли да ме обиди човек, който не ме познава.

# 528
кажете за ФМ ,защо моя доктор ми казва , че след 20 г.с ще го прави,малко ми е притеснено така

# 529
кажете за ФМ ,защо моя доктор ми казва , че след 20 г.с ще го прави,малко ми е притеснено така

Споко, аз имам записан час за 25.07, тогава ще съм в 21-ва г.с.

# 530
Само да споделя,че лично спред мен какво ти се яде няма абсолютно нищо общо с пола на бебето. На мен от началото въобще не ми се яде месо и д-ра каза 100% мъж Laughing ,така че не разчитайте на тия бабини деветини Peace
Айде връщам се да ви дочета..... Whistling

# 531
Здравейте, мами!
Обръщам се към вас или по-точно към тези от вас, които ще раждат в Щатите, със следното запитване:
Можете ли да ми кажете какви изследвания ще ми трябват, за да постъпя в болница там, и въобще различават ли се изследванията от тези, които правят в България? Благодаря предварително!

# 532
  chef Не ви се яде месо ли? Аз пък готвя свинско със грах. Гледам да хапвам всеки ден месце защото бебчо има нужда от желязо, а най-много има в месото.  Flutter

# 533
Добър вечер и от мен  Hug Hug Hug Най-после да успея да се включа и аз.От няколко дни ми остава време само да ви чета,немога да ви смогна на темпото  Simple Smile
За месото да ви кажа от много време еъобще не ми се яде месо,но го готвя заради моя,а го ям заради бебо.Иначе и ние със сигурност чакаме мъж,защото на всеки преглед първо си показва пишката  hahaha така ,че и според мен няма нищо общо с пола.А по този въпрос съм чувла,че ако ти се ядат повече сладки неща,значи ще е момиче.Е аз бая си хапвам сладко/за разлика от друго лято,когато въобще не ми е до сладко/,но си оставам поне с мечтата майстора да направи и едно момиче след 2-3години Laughing
За коланите-/аз не съм шофьор,а и съм прекалено страхлива,така че не ставам/мисля,че при всяка бременна усещането от слагането на колан е различно,както и условията ,в които пътува,така,че всеки сам си решава и преценя риска Peace
За секса-от началото на бременността съм качила мнооооого килограми и се чувствам толкова непривлекателна,а и с това кървене преди месец въобще не смеем Sad

# 534
Не знам аз все още съм в размисъл за количката. Много съм доволна от чиполиното на щерката близо 2 години я използвахме и чак накрая започна да се чупи. Но пък сега не ми се иска същия модел да е, но пък той май най-много ми допада за сега. А за двете дръжки наистина ако говориш по телефона не можеш да я буташ, защото върви на една страна.
Пижо, честито ти момиченце.

Кой точно беше твоят модел?
Съжалявам, че чак сега ти отговарям, но не бях в къщи. Ето този беше, но от по-старите: http://kasida.bg/chipolino-bebeshka-kolichka-pooky-purple-2011-45-11289.html . Дано сега с по-новите модели не са им развалили качеството, но аз съм много доволна от количката на Ива, а не можеш да си представиш пък в коша отдолу колко багаж съм побирала.

# 535
  • София
Марина,ХИЧ да не ти пука!!!!Много се дразня и аз ,когато разни хорица си избиват по този начин комплексите.... ooooh!Освен това септември коремчето ще е по-голямо и а да видим ще имат #2gunfire ЛИ ОЧИ ДА ТЕ СКЪСАТ hahahaНе си го слагай на сърцето сега.

В трети курс, в 7ми месец, е най-големите жеги, сериозно бременна, една преподавателка направо ми разказа играта, последна ме викна да ме изпита, държа ме права през цялото време, заяжда се, луда ме направи, накрая ми писа тройка едва ли не от снизхождение, а си бях пръснала г*за да уча. След време разбрах, че е стара мома, така че всичко е субективно Joy

Иначе държавните си ги взех с бебе на 10 месеца, като намирах време хем да си го гледам, хем да уча, така че споко- има ли желание, има и начин Peace

# 536
Здравейте, момичета, пиша за първи път, така че простете ми, ако не съм на правилното място..
Терминът ми е на 16.12. Интересува някой в Пловдив правил ли е биохимичен скрининг и къде, страх ме е да не пропусна срока, защото така се получи в 14г.с. В Mедикус Алфа ми казаха 75лв за кръв и 55 за прегледа/предполагам 4Д?/ Инфо за ВМИ и телефон?

# 537
Здравейте, момичета, пиша за първи път, така че простете ми, ако не съм на правилното място..
Терминът ми е на 16.12. Интересува някой в Пловдив правил ли е биохимичен скрининг и къде, страх ме е да не пропусна срока, защото така се получи в 14г.с. В Mедикус Алфа ми казаха 75лв за кръв и 55 за прегледа/предполагам 4Д?/ Инфо за ВМИ и телефон?

Разбира се, че си на правилното място. Добре дошла!  Hug

# 538
Мами, знаехте ли че в кивито има два пъти повече витамин C отколкото в лимона или портокала. А от зелeнчуците богат на витамин C е пипера. Хубаво е храните богати на желязо да се приемат с храни богати на Витамин C за по лесна абсорбация na желязото. Сигурна съм че повечето от вас знаят за това, пиша го за тези които не знаят. Който не яде риба, Омега 3 може да си набави от орехите. Прибягвайте към таблетки, само ако не може да си го набавите по естествен път.

# 539
vess17 добре дошла  Hug

Приятен и успешен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт