Декемврийски мами се разхубавяват, а бебенцата вече шават

• 24 097
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • Русе
Привет и от мен!
Никак не можах да спя в тази жега снощи,от параноя не пускам климатика и се гърча ooooh!
Аз също си мисля,че часът ми за ФМ е късно,тогава ще съм в 22 -ра седмица,обаждах се да го променят,но се оказа че клиниката ще е в отпуска предните две седмици.Но ме увериха че не било късно.А дано...уж щяло да се вижда по-добре Praynig
Иначе резултатите ми от БХС-то вече 11 дена никакви ги няма,да му се незнае newsm78Да бях отишла на място в София май по-бързо щеше да стане Laughing
Много ми харесаха количките на Чиполино,освен това са в границите на възможностите ми,което също е плюс.
Вероника,честито ти момиченце!!!!

# 556
Zdraveite!!!Vklu4vam se za 1 pat vav forum,sajalqvam 4e pi6a na latinica.....preinstaliraha mi windows-a i vsi4ko se obarka Sad

O4akvam mom4ence terminat mi e na 19 dekemvri i imam dosta strahove ,tai kato prejivqh zaguba na detence v 32 sedmica.Nadqvam se da bada prieta ot vsi4ki v tozi forum. Simple Smile

# 557
На мен количките с 2 дръжки са ми много неудобни . Често се налага да буташ с една ръка , а тези с 2 дръжки не могат да се управляват с една . Освен това са ми леко нестабилни , защото се осукват заради сгъването тип чадър ... Чиполино и Бертони са горе-долу един и същи клас като цена и качество . Зависи дали ще попаднеш на сполучлив модел. Като недостатък отчитам ,че са прекалено тежки ...

# 558
  • Русе
Zdraveite!!!Vklu4vam se za 1 pat vav forum,sajalqvam 4e pi6a na latinica.....preinstaliraha mi windows-a i vsi4ko se obarka Sad

O4akvam mom4ence terminat mi e na 19 dekemvri i imam dosta strahove ,tai kato prejivqh zaguba na detence v 32 sedmica.Nadqvam se da bada prieta ot vsi4ki v tozi forum. Simple Smile
Добре дошла!Ще видиш колко добре ще си прекараме тук и няма да усетим как ще дойде декември Hug

# 559
Добро утро и от мен.
veronika.e, честити розови гащи.
Ох дами вече ме хващат лудите и нищо не ми се прави и искам само на почивка вече. Как ще издържа още 20-тина дни до моренцето не знам.
Ох тия колички явно са голям проблем на всички ни. Аз да си кажа честно мога да си позволя да дам доста парички за количка, но в интерес на истината не ми се дават и ще гледам да се вместя в рамките на нормалните цени до около 500лв., защото с другите парички мога да купя доста по-полезни неща отколкото  количка, която ще ползваме 1г. - 1,5г.  Незнам за мен са си излишни да се дадат 1000лв. Но това все пак си е мое мнение.
pojito11welcome welcome welcome welcome

# 560
  • София
Честити розови гащичкиииии !

И аз се чудя как ще издържа ще 15 - 16 дена до морето! Откачам!

# 561
оххх.. исках за 5 неща да пиша поне и забравих какви бяха..  ooooh! newsm78
За дрешките - вчера ги взех и са приказни, наредих ги на спалнята да ги видя като се прибрах и са толкова сладки. Снимах ги, та мога да ги кача някъде ако искате. Гледам, че и в другите теми си имат отделни албумчета за покупки, за коремчета и после за бебчетата, така че която мама се занимаваше с ФБ групата може да направи още едно албумче с покупки - там и дрешки и колички и други разни можем да качваме.

Аз на държавен ще трябва да ходя в края на Януари... как ще стане това с бебе на 1 месец нямам идея. Дано успея де, че много го отлагам това вече.
crazy_baby  много лесно се палиш, не се стресирай излишно.  Hug На мен пък ми е итнересно да знам какви са практиките на различни места извън БГ, за да сравнявам със ситуацията тук. Освен това ние най-вероятно другото лято ще местим в Лондон или в Бостън, така че ми е ценно да чувам мамите които са там през какво преминават  Peace

# 562
Благодаря ви момичета...още не мога да свикна с мисълта,но живо и здраво да е!!!Всички в семейството бяха с нагласата ,че най-накрая може да се роди момче в родата ,но нееее!!Таткото е малко като замаян от новината ,но ще свиква!
Исках да ви кажа че тази доц.Димитрова не беше особено любезна-малко ме разочарова с поведението си...имаше леко заядлив тон като попитах какъв е пола и като цяло беше дръпната.
В понеделник вечерта бях с доста чести контракции и вчера започна да ме наболява кръста-малко съм претеснена...пия но-шпа и магнерот все пак.

# 563
crazy_baby  много лесно се палиш, не се стресирай излишно.  Hug На мен пък ми е итнересно да знам какви са практиките на различни места извън БГ, за да сравнявам със ситуацията тук. Освен това ние най-вероятно другото лято ще местим в Лондон или в Бостън, така че ми е ценно да чувам мамите които са там през какво преминават  Peace
И на мен ми е много интересно да знам как е по другите държави. И ние живот и здраве, ако не ни мине котка пътя догодина ще се местим или в Брюксел или в околностите, та е хубаво да се споделят мнения и от там.
Та като заговорих за Брюксел, Нединка нещо не съм я засичала тия дни дано при тях всичко да е наред. 

# 564
И на мен само морето ми е в главата.Искам пак.Имаше вариант утре да заминем с детето за 20 дни на едно райско място,но не стана и сега ме избива на рев.Втези жеги по цял ден се чудим каде да се скрием с него и умираме от скука Cry
veronika.e ,честита девойка!

# 565
На мен пък ми е итнересно да знам какви са практиките на различни места извън БГ, за да сравнявам със ситуацията тук. Освен това ние най-вероятно другото лято ще местим в Лондон или в Бостън, така че ми е ценно да чувам мамите които са там през какво преминават  Peace
Аз живея в Бостън  Peace

# 566
Вероника, честити розови панделки  stork-girl
Момичета искам да ви питам дали и вие сте като мен... често ми се случва в последно време да си губя мисълта, чувствам се много неудобно понякога, защото просто има случаи, когато говориш с нотариус и определено не е правилното място да си изгубиш мисълта... Започна да зачестява откакто съм бременна. На вас случва ли ви се ?  

# 567
Случваше ми се постоянно в началото на бремеността . Сега вече сякаш - не . Блея в монитора и се чудя какво правя  Mr. Green

# 568
На мен в началото не ми се беше случвало толкова често, може би се бях стегнала заради изпитите. Сега обаче на 1 часа мога и два пъти да си забравя мисълта.... ух... чувствам се сякаш съм някоя баба, чак взех да се притеснявам.

# 569
Добро утро мами  Hug

Почивката последно я отлагаме за края на Август. Тези дни смятам да резервирам. Даже решихме да я удължим на 5 дена. Надявам се всичко да е наред до тогава.  Flutter

Въпреки че нямам нищо за качване ако искате мога да направя едно албумче за дрешки, колички, т.н. във Facebook.    Ще кача комплекчето което поръчах.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт