Декемврийски мами се разхубавяват, а бебенцата вече шават

• 24 090
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Ох и в началото и сега все още ми се случва. Онзи ден трябваше да се обадя да си запазя час за 4-Д и на хотела, където ще ходим само с мъжо на почивка. Милият ми мъж 3 пъти през деня ми напомня и накрая пак забрави и звъннах вчера. Направо съм по зле и от баба. Иска ми се да минава тоя период, че имам чувството, че скоро ще почна да си забравям и името.

# 571
За дрешките - вчера ги взех и са приказни, наредих ги на спалнята да ги видя като се прибрах и са толкова сладки. Снимах ги, та мога да ги кача някъде ако искате. Гледам, че и в другите теми си имат отделни албумчета за покупки, за коремчета и после за бебчетата, така че която мама се занимаваше с ФБ групата може да направи още едно албумче с покупки - там и дрешки и колички и други разни можем да качваме.

Направих албумче и го кръстих "бебешки неща", но може и да се редактира името ако не ви харесва. Ако искаш може да ги качиш там и ние да ги видим.  Flutter  Peace

# 572
Напълно съм съгласна  с July_Ivka за количките. Да не говорим че 1500-2000 човек може да си купи автомобил  Crazy А и няма гаранция че скъпата количка ще е удобна   Naughty И аз мисля че максимума, който ще дам е 400-500лв. Има Бертони и Чиполино леки (макс. 10кг).

# 573
  • Beyond the Frontiers
Чико Дуо е 550  Peace

# 574
Момичета искам само да ви се похваля, че моята бебка рита вече 2-ри час бих казала, че в последните 10 минути раздава яростни ритничета хахах . Доктора каза, че сме с две седмици напред, може би заради това се усеща толкова ясно Simple Smile

# 575
здравейте момичета,
добър ден от горещ несебър.тук е сауна под небето.
за тези от вас които не могат да дочакат морето само да кажа аз съм на морето но не мога да си топна дупето #2gunfire
доки изрично ми забрани да се гмуркам и плувам,мога само да се топя до бедрата...баси късмета. Crossing Arms
а имаме и басейн пред кооперацията,който се почиства добре,но само до бедрата.и така се ядосвам като гледам как се топят иплуват хората Close.поне да можех да поплувам,ама нейсе.
маринамихайлова,не се ядосвай за държавния,майка ми така се е ядосала на нейния държавен.а комисията е знаела,че е бременна,ами майка ми се е мъчела 48 часа и резултата съм аз в 8 месец и 2кг.така,че давай го по леко!!!майната им на тези от комисията.... #2gunfire

# 576

Има и варинати без кошче за кола за 250 лв http://911.bg/a2/kolichka-simplicity-stroller-4314938.html
Тази пък е 380 http://www.momentofpeace.net/wp-content/uploads/2008/05/chicco_ct02.jpg -

Тук има и други варианти с нормални цени http://www.momentofpeace.net/2008/travelsystem_chicco#

Чикото си е чико и не може да се сравни с никоя от "китайските" марки ...

# 577
аз съм голям фен на Чиполино Simple Smile има много красиви колички и аксесоари.. но мнението ми не е обективно , още не съм започнала да разглеждам останалите марки Simple Smile

# 578
И аз преди малко усетих ритничета, вече знам че е бебчо, от близо седмица усещам нещо, но не бях сигурна, но сега вече Simple Smile
В понеделник съм на преглед и дано да разберем какво е, че се крием и нещо неискаме да се покажем Simple Smile

# 579
За сега съм решила да инвестирам едни 500€ за количка с надеждата, че няма да ми се налага да  купувам повече колички. Но да видим какво ще направя като му дойде времето.

# 580
Момичета, като чета как ви се ходи на моренце и така ви завиждам !!!! То половината лято мина, а ние още не сме планирали почивката. И не знам къде да отидем. Мислех си за Арбанаси. Никога не съм ходила там. Искам да попитам също- за нас басейните са опасни, но ако мъжа ми се къпе има ли пак опасност която евентуално може да се предаде на нас. Т.е. мъжете хващат ли гъбички от басейните и могат ли да ни ги предадат???

Мами вие как решихте да напуснете България.  Чета че някой от вас искат да заминават след раждането. Има ли при кого да отидете и какво ви накара. Питам защото и ние сме се ориентирали така но нямаме смелост да го направим, а и искаме ако ходим някъде да е легално.

# 581

Има и варинати без кошче за кола за 250 лв http://911.bg/a2/kolichka-simplicity-stroller-4314938.html
Тази пък е 380 http://www.momentofpeace.net/wp-content/uploads/2008/05/chicco_ct02.jpg -

Тук има и други варианти с нормални цени http://www.momentofpeace.net/2008/travelsystem_chicco#

Чикото си е чико и не може да се сравни с никоя от "китайските" марки ...
това е количката на сина ми.Много е лека и удобна ,но имам още три приятелки с такава освен мен,и на всички ни даде един и същ дефект-падат предните гуми.Те са на  нещо като щифтове и като се разхлабят започва едно изнервящо падане на гумите.За това ще купувам нова.

# 582
Привет!
Пак сте изписали безобразно много.  Grinning
Като говорим за губене на мисъл,забравяне и т.н,аз съм отчайващо зле Laughing
Вчера тръгнах до счетоводителката ми,забравих си документите,върнах се. После взех малкия от градина,забавих да го преобуя и си тръгна по пантофи...върнахме се,даже забравих и във форума да вляза,а почти цял ден съм в нас и ровя разни бебешки неща в нета. Joy Joy Joy Просто съм ... няма такава шматка!

# 583
А сега друг въпрос чудя се дали има и други мами като мен.... от месец насам сякаш бебето изпива всичко от мен, нямам вече почти никакви бузки, краката ми поотслабнаха и даже съм с кило и половина по-лека от преди да забременея, но виж стомаха ми си расте... Вие така ли сте ?

# 584
А сега друг въпрос чудя се дали има и други мами като мен.... от месец насам сякаш бебето изпива всичко от мен, нямам вече почти никакви бузки, краката ми поотслабнаха и даже съм с кило и половина по-лека от преди да забременея, но виж стомаха ми си расте... Вие така ли сте ?

Нееее аз си имам дупе и бузки  Mr. Green (казвам го с голяма радост и гордост защото преди си нямах )

Общи условия

Активация на акаунт