Нямам още бебе, но си имам тебе - 3

• 15 140
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Ло, ти какво си завършила..така и така сме се развихрили на образование тука нещо Rolling Eyes
И защо пък си бързала така да завършиш?
На мен студентските ми години бяха страхотни...за храна пари нямаше, но за дискотеки - пуууу, стой та гледай  rotfImao Ама хубаво си беше да му се не види...Изпити, изпити, ама все пак има 2 сесии на година, а сега какво? Гърч всеки ден на работа...Ама карай!

Бу, аз от Варненски Свободен университет знам всичко онова, което прилагам и в работата си до днес. Имахме страхотни преподаватели, най - добрите от цяла България идваха при нас да преподават. Много изискваха, много ни мъчиха, но пък сега имам знания и не съжалявам. Смело мога да кажа, че Свободния не е това, което всички си мислят, че е. Имам впечатления и от ВИНС-а, както се нарича Икономическия във Варна - НЯМА МЯСТО ИЗОБЩО ЗА СРАВНЕНИЕ! Нито база, нито преподаватели..да не говорим, че знания от там нямам изобщо. Просто не насложиха нищо върху бакалавърската. Сещам се за една преподавателка, която каза: "аз за първи път преподавам Международен финансков мениджмънт и не съм много наясно, но колегите от свободния могат да не влизат в часовете ми, защото те вече са го учили това" Познай как се изсмях, за да ме изгонят от залата  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 136
Ауууу и аз съм е образовала във ВСУ  Mr. Green
Учих право, после станах юредически представител във фирмата в която работих.
Занимавах се със съдебно изпълнение....
После започнах работа при съдебният изпълнител и после дойдох в на майка си г*** и се занимавам с какво ли не  Joy ама не и с ПРАВО hahaha

Винаги съм искала да уча журналистика, а след това управление на човешките ресурси.
Реших, че в правото има най-много хляб Blush

# 137
Щом е за паритИ може  Mr. Green
zuzi_79 , повечето хора са с много положителни емоции от студентството си. Аз мога да кажа, че бяха сравнително положителни последните две. Но първите докато вляза в крачка с напрежението зор видях - два университета, по едно време две работи, наеми, щуротии. А това дискотека бях забравила какво беше.  Sick
Искам да ви поздравя с една песничка, която много харесвам и винаги слушам когато имам някакви проблеми. Лично мен много ме зарежда с положителни емоции

# 138
Аз пък , КУ ни бях дошла тук, още нямаше да си изкарам прекрастният задник от дискотеките Joy

# 139
Лоли, това със съдебно изпълнение много неблагодарна работа като цяло (то зависи какво точно си правила де). Аз работех съдебни и извънсъдебни споразумения по банкови кредити и беше нещо страшно....Това не в на кучто г*за, ами незнам къде съм ги издирвала. А като ми идваха на среща едни....миризливи от контингента  ooooh!

# 140
Бу, в работата има много хлеб, ама може да те побърка...Важното е ,че те прави пезкомпромисен!
Честно казано, без да скромнича, имам чувството, че на всеки мога да измъкна кинтити Mr. Green
Колко клетви съм изяла, пък после се чудя що не забременявам  Joy
Буби, ти какво учиш?

# 141
Лоли, и аз много клетви съм изяла - ще знаеш, че в това ни е проблема  Laughing Верно е, че тая работа те прави безкомпромисен. Ма то няма как - не може по цял ден да те лъжат и после да им вярваш. Лошото е, че го отнасят тия които не лъжат  Mr. Green Уча МИО и икономика на индустрията.

# 142
Аз искам да почерпя, на днешния ден 10.07., преди 2 години станах госпожа! Щастлива госпожа! Имам страхотен съпруг, който ме обича, уважава и цени вече 8 години. Да не забравяме, че и ме търпи, освен всичко друго  hahaha hahaha hahaha

Хайде, скромно, но от сърце!

Абе...да нИ сА излагамИ с тез бУмбони, ами направо по една водка да праснем, а Лол?  Joy

Какви клетви, бе момичета? Я стига глупости! Просто не е настъпил момента за зачеването на НАШИТЕ бебета!!! Но този момент идва вече, чука на вратата!  Laughing

# 143
zuzi_79, ЧЕСТИТООО!!! Много да се обичате и да се слушате, и скоро време family6 

# 144
zuzi_79, ЧЕСТИТООО!!! Много да се обичате и да се слушате, и скоро време family6 

Мерси, Бубу, ама като гледам колко чеда си ми наредила, май няма много скоро да ги видя всичките  Joy 4 броя май поне на 2 пъти ще трябва да ги родя  newsm78  hahaha hahaha hahaha

# 145
Аз кат маоумните - вече го беше писала Joy Joy

На скоро правиха репортаж тук за работата ни (като кредитна институция) и събирането ни на дългове.
ЗАЩО СМЕ ПРИТЕСНЯВАЛИ ДЛЪЖНИЦИТЕ?????
Значи, не е крив, този който взема и не връща, а този, който дава и си търси после.....

Зузка, честито! Много скоро да ви търпи още две или двама, а защо не и трима   bouquet

# 146
Зузе, незнам коя е била първата ви сватбена песен, за да те поздравя с нея, затова използвам нашата  Mr. Green

Лоли, ти къде работиш, че сравнително наскоро даваха някакъв репортаж от моята стара работа. Да не е EOS MATRIX?

# 147
Зузке, чудни са, ама я обясни по-подробно. Как тъй ги садя? Ми те твоите поникнали вече? newsm78
На балкона постоянно пече, дали няма да ги уморя? Искам утре да ида и да си купя 2-3 сандъчета с порастнали цветенца, не ми се чакат да поникнат. Tired
Аз понеже съм мноУ зле, преди няколко месеца садих подправки, поливах, накрая мамата им ***х, изгниха, а толкова подробно четох. Tired
Тю, утре ще ходя на пазара за цветя, пък дано не ги споходи същата съдба. Praynig
Големи виШистки тука, голямо нещо. Аз като по-проста нямам виШу, все да го започна, и все ме мързи. Tired
Пък за бебето...незнам....не става и това е. Cry Броя дните, смятам овулации и т.н., гоня мъжо из нас, ама на него хич не му е приятно, че го правя заради бебе. ooooh!
Вижте ми новите обички, много им се кефя, мъжо много ме зарадва  Heart Eyes

# 148
Снарки, много са свежи. А за бебето - споко, ще стане. Искам да те успокоя с всичко, което се казва в песничка, която публикувах преди някоя и друга страничка  Mr. Green
Зузе, защо на 2 пъти - може и накуп. Има едно предаване, незнам дали си го гледала, John and Kate + 8. След инвитро една двойка има близначки и решават, че искат още едно детенце. Да, ама не, излизат 6 заедно  Mr. Green Така, че....мисли му  Laughing

# 149
Ло, мерси и на теб за честитката!

Бубу, нашата песен беше Огън от любов на В, Найденов и С. Кацарова.

СПарки  Mr. Green (Снарки), като отидеш на пазара за цветя питай за сакъзчета, те хората ще ти кажат. Тези на снимките не са моите, моите са по - малки и нямат толкова цвят, защото днес ги купих и аз.  Ако ги бях купила по-рано, след торенето щяха да са такива, като на снимките. Ще си купиш готови, то вече е много късно за семена, пък и си е мъка с тях. Абе като питаш, те продавачите ще ти ги покажат. Около педя са високи моите.
Та, купуваш си примерно 5 броя. Те ги продават в едни малки пластмасови саксийки. Купуваш си отделно и сандъчета и стойки за тях, ако искаш и имаш къде да ги закачаш на парапета на терасата. При сандъче около 50 см се засаждат 5 сакъза, за да стане кичесто.
На моя балкон също много пече, южен е, няма проблем. Ако не ти харесват сандъчетата, може да купиш от онези саксии, които се закачат. Аз си имам една голяма кръгла, която си ми виси, закачена с една кукичка на самия парапет на терасата, от вътрешната страна. Ако има нещо - питай!

Бубу, аз нямам против, ако ще и цяло котило да са, само да идват вече!

Общи условия

Активация на акаунт