Нямам още бебе, но си имам тебе - 3

• 15 029
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
ЗУЗЕ туй мойто лапе...нали вънка е горещо..та ми води в къщи други лапета и превземат компа... Mr. Green Mr. Green Mr. GreenА кажи ми ко да прая? ooooh!

# 706
Близнацо, вие не бяхте ли с 2 компа бе? Нали викаше по едно време, че сега не си на твоя комп и не можеш да публикуваш картинки..

Пък, акУ не стИ с 2, да си купитИ ощИ Идин Mr. Green

# 707
оф !то много сложно ЗИЗЕ -единия комп е на друго място и не е наш...на всичкото отгоре е по-сложен и въобще не мога да кача и една бира Mr. Green Mr. Green Mr. Green
та затуй си траях и сега вече ги изгоних-стига им толкова Naughty
Днеска умряла работа ив двете теми...ама нормално...събота и неделя всички спът!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 708
Лоша Близнаца, изгонила ги  hahaha

Аз мъдря какво да правя вече, че то не беше висене пред компа, гледане на филм, малко даже позаспах по едно време. Преди малко излязох да си понагледам китките дали са живи, ама то така пече, че не издържах дълго. Чакам да се поразхлади малко, та да се поразвея тук из най -близкия до нас мол, поне там е хладно Laughing.

# 709
  • Варна
 Айде момичета, ние пак потегляме за село, няма да мога да пиша, но ще ви чета редовно  Hug ви всичките и като се върна искам да видя хубави новини  Mr. Green поне 5-6 бебета да сте направили

# 710
ВиК, айде да те почерпя една диня преди тръгване. А ние няма да избягаме..тук сме, а ти ще се върнеш все някога.

# 711
Айде момичета, ние пак потегляме за село, няма да мога да пиша, но ще ви чета редовно  Hug ви всичките и като се върна искам да видя хубави новини  Mr. Green поне 5-6 бебета да сте направили
абе стига с тез сила бре...стига с тез моретъ...стойти си в къщи на ладну...да си прайм компания! Wink
ВИК айде пускаме те но в понеделник тука на линията...то ши и ма нова тема като гледам мъ ти ши съ ориетиръш....следвай водната нишка Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 712
ВИК  туй ти ли си мъ чедо ooooh!?

# 713
ЗУЗО тъз количка щи стигни ли за МОЛЪ? Mr. Green

МАЙ НЯМА Mr. Green Mr. Green

# 714
Ааа, шИ стигнИ тя, ама друг път. Трябва да направя пак антишоков шопинг, че това мойто куку пак ме ядоса ей сИга.  Crossing Arms Ама катУ му отперя един къч ей сИга и ши види.

# 715
Ааа, шИ стигнИ тя, ама друг път. Трябва да направя пак антишоков шопинг, че това мойто куку пак ме ядоса ей сИга.  Crossing Arms Ама катУ му отперя един къч ей сИга и ши види.

мъри какво е туй смештуту магаренци....???Ей туй да гу ритни чи да видиш...

# 716
 ЗУЗЕ да ти покажамоя снимка кат малка... Laughing LaughingДай и теб да тъ видим...

# 717
То това магарИ много страшно бре, Идин къч и после счупени кокали  Joy Няма да ритам, ади, извиниха ми сА

Ей ма нА!

# 718
То това магарИ много страшно бре, Идин къч и после счупени кокали  Joy Няма да ритам, ади, извиниха ми сА

Ей ма нА!

ух сладур малък си ти ЗУЗЕ!!!!!каква малка пияница...бравос на родителите ти!!!! Laughing

# 719
ЗУЗЕ тука натряскани ли бяхми или заспахми просто..... hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт