Нямам още бебе, но си имам тебе - 3

• 15 079
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Пиленце, извинявай, миличка, ама я припомни какъв ти е бил проблема, че аз вече не помня много, дърта съм.

Иначе аз съм имала птреди години такива зацапвания, но преди цикъл и доки каза - хормонален проблем.

Надежденце, с цялото си сърце ти желая в очите ти винаги да има поне по 100000000 искри любовни, да се обичате и да вървите заедно, в една посока, по общия ви път!!!!  bouquet

Ще гледам да разкажа на кратко...
От две год. съм с моя мъж...и от тогава лекувам гъбички....Преди близо година ми се появи една болко от дясната страна на корема ниско долу....(наложи се да си сменя и личния лекар,защото ЖЕната вече изтрещяла и не можех да я понасям.. Сменила съм за този преиод от време 6 гинеколога и така или иначе не можаха да ми ги излекуват тези губи и още си ги имам...3-пъти съм ходила и на гастроендролог за да видим тази болка да не би да е нещо чревно,но и там ми казват,че всичко е нормално и да не се притеснявам!
Та сега Докторите нищо не намират,всичко е нормално,но гъбичките си ги има,болката също... как става тая работа  #Cussing out
Хапчета гълтах какви ли не като луда(и мъжо покрай мен и той хапове)...

Пиле, аз бях като теб до скоро, ида ли на море-гъби, пия ли лекарства пак. Постоянно ги лекувах. И понеже преди 2 месеца бях на лекар, а не бях ходила от бая време  Blush, той ми пусна микробиология и цитонамазка. И докато излязат резултатите, аз си бях 100% сигурна, че ще имам гъби. Преди това бяхме пили АБ и двамата с мъжи заради едни тъпи бронхити. Да, ама не. Чиста съм, а незнам как съм ги преборила. (чакай да не се фаля много, че и сега бях на море и да не съм прилепила нещо.... Tired)
Мога да ти дам на лични, ако искаш, тела на моя док, и при него да идеш. Работи със ЗК. Peace

# 76
  • гр.София
Пиленце, извинявай, миличка, ама я припомни какъв ти е бил проблема, че аз вече не помня много, дърта съм.

Иначе аз съм имала птреди години такива зацапвания, но преди цикъл и доки каза - хормонален проблем.

Надежденце, с цялото си сърце ти желая в очите ти винаги да има поне по 100000000 искри любовни, да се обичате и да вървите заедно, в една посока, по общия ви път!!!!  bouquet

От две год. съм с моя мъж...и от тогава лекувам гъбички....Преди близо година ми се появи една болко от дясната страна на корема ниско долу....(наложи се да си сменя и личния лекар,защото ЖЕната вече изтрещяла и не можех да я понасям.. Сменила съм за този преиод от време 6 гинеколога и така или иначе не можаха да ми ги излекуват тези губи и още си ги имам...3-пъти съм ходила и на гастроендролог за да видим тази болка да не би да е нещо чревно,но и там ми казват,че всичко е нормално и да не се притеснявам!
Та сега Докторите нищо не намират,всичко е нормално,но гъбичките си ги има,болката също... как става тая работа  #Cussing out

Пиле, аз бях като теб до скоро, ида ли на море-гъби, пия ли лекарства пак. Постоянно ги лекувах. И понеже преди 2 месеца бях на лекар, а не бях ходила от бая време  Blush, той ми пусна микробиология и цитонамазка. И докато излязат резултатите, аз си бях 100% сигурна, че ще имам гъби. Преди това бяхме пили АБ и двамата с мъжи заради едни тъпи бронхити. Да, ама не. Чиста съм, а незнам как съм ги преборила. (чакай да не се фаля много, че и сега бях на море и да не съм прилепила нещо.... Tired)
Мога да ти дам на лични, ако искаш, тела на моя док, и при него да идеш. Работи със ЗК. Peace

Не искам да бъда разбрана погрешно,но предпочитам Жена..в смиъл,много съм притеснителна и на този етап не бих отишла при мъж гинеколог...ако някой знае добра докторка с удоволствие ще отида,но вече много съм се отчаяла  Sad

# 77

Не искам да бъда разбрана погрешно,но предпочитам Жена..в смиъл,много съм притеснителна и на този етап не бих отишла при мъж гинеколог...ако някой знае добра докторка с удоволствие ще отида,но вече много съм се отчаяла  Sad
Ок, ходя и при една много добра лекарка (поне за мен), но работи на частно в частна болница. Искаш ли нейни координати?  bouquet

# 78
  • гр.София

Ок, ходя и при една много добра лекарка (поне за мен), но работи на частно в частна болница. Искаш ли нейни координати?  bouquet

Давай ! Ама нали става въпрос за София

# 79
Снарки, след 9 дни е сватбта на нашата поетеса  Laughing

Пиленце, вземи първо си оправи имунната система, подсили се яко...не става бързо, но пък има трайни резултати. Аз бях развалина преди няколко години. Стигнах чак до състояние, в което един антибиотик ми докара гъби в устата, а след това си бях 6 месец с температура 37 - 37.5. Лекарите откачиха с мен, какви ли не работи ми изследваха  - нищо! Накрая попаднах на една свястна жена, коят откри проблема (няма нищо общо с АГ проблемите, имах атрофиращи сливици), изписа ми рибомунил - имуностимулант. Пих го 2 -3 години по схемата и край!
Още след първия прием се спряха болежките и боледуванията. После започнах хомеопатията и лекарства доближавам САМО, ако няма друг начин, като например антибиотика след кюретажа. Иначе  - НЕ!!!

Ако имаш стабилен имунитет, гъба няма как да оцелее в теб!

# 80
  • гр.София
Снарки, след 9 дни е сватбта на нашата поетеса  Laughing

Пиленце, вземи първо си оправи имунната система, подсили се яко...не става бързо, но пък има трайни резултати. Аз бях развалина преди няколко години. Стигнах чак до състояние, в което един антибиотик ми докара гъби в устата, а след това си бях 6 месец с температура 37 - 37.5. Лекарите откачиха с мен, какви ли не работи ми изследваха  - нищо! Накрая попаднах на една свястна жена, коят откри проблема (няма нищо общо с АГ проблемите, имах атрофиращи сливици), изписа ми рибомунил - имуностимулант. Пих го 2 -3 години по схемата и край!
Още след първия прием се спряха болежките и боледуванията. После започнах хомеопатията и лекарства доближавам САМО, ако няма друг начин, като например антибиотика след кюретажа. Иначе  - НЕ!!!

Ако имаш стабилен имунитет, гъба няма как да оцелее в теб!

А този имунитет,сама ли мога да го лекувам или трябва да се консултирам първо с доки,и ако трябва,,,,какъв доктор го лекува това...личния ли?

извинявам се за тъпите въпроси,но съм много зле с тези неща...ама грам нищо не разбирам!

# 81
  • Северозапада
Зузка, аз от една година и настинка не съм хващала (да чукам на дърво, както се казва), ама на - гъби си виреят на моите тайни места. От четири месеца пия някакви лекарства. Първите два всяка седмица по едно, а сега по веднъж в месеца. И мисля на следващия цикъл да пропусна лекарствата и да ида на док да видим дали си се развъждат.

# 82
Момиченца-кокиченца, смях като луда досега, то ня бяха портретните ви снимки, то не бе поезия, та чудо  Joy Joy Joy Joy Joy

После ми стана тъжно заради Пилето  Hug Пиле, Зузи е права, засилвай имунитета... И аз все се каня да изнамеря отнякъде добър хомеопат, но още не съм го направила. Всеки момент съм решила да приключвам с гадната работа за днес и да хуквам на концерт, и без това само там ми е акълът цял ден  newsm68 newsm68 newsm68

# 83
Пиленце, въпросът е да се подсилиш. Това е "лекуването" на имунитета. Моят съвет е да отидеш при личната и да се консултираш с нея. тя ще те насочи най - добре. При мен лекарка уши-нос-гърло ми изписа този Рибомунил, преди това не бях чувала за него даже. След това аз започнах сама да си помагам: плодове, зеленчуци. Започнах да лекувам тогава и кисти на гърдите, които се бяха появили и хомеопатията помогна на организма ми да се стабилизира нацяло. Това е всичко, с което мога да ти помогна. Както казах - никакви хапчета не пия, освен при много, много крайна нужда. Може да опиташ да намериш доказан хомеопат - със сигурност това ще ти помогне, но знай, че имунната система е "нещото" което може да пребори всички бацили и опити за нашествие от тяхна страна.  Peace

# 84
  • гр.София
Момичета извинявам се за тъпия въпрос,но какво е хомеопа  Blush newsm78

# 85
момичета здравейте!!!!!!! Hug Hug Hug Hug Hug
пиша от друг комп защото моя здаде багажа и ще е готов но пък чисто нов най-рано утре... Sad Cry Cry
отделно получих остра циститна криза с кръв и отделно мноооого гъби в изобилие..та моята лекарка найййййййййй-накрая реши да ми пусне микробиология на урината демек стерилна урина за да разберем каква е тая гад която причинява всичко това...и е виновна за това и бебето да не става...
много съм доволна че най-накрая ще стане ясно...само стискайте ми палци да е нещо леко и унищожимо..много се притеснявам да не е хламидия....
ЗИЗУНКА мерси че си пуснала нова темичка...аз просто нямаше как..и се радвам от сърце че толкова много сте се забавлявали... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
аз утре може би вече ще се включа..неудобно ми е да ползвам този..
целувам ви ..и отивам да питам в другата тема какво можеше евентуално да покаже една такава микробиология...и вие също ако можете да ми кажете повече...ще съм ви безкрайно благодарна защото съм адски притеснена..
аз стерилна ще дам - утре с първата урина в болницата и ще имам резултат за микроба в понеделник а антибиограмата ще е готова във вторник и почвам да пием лекарства...че и милото ако трябва...
сего отскачам да се запиша и в другата нова тема на КАФЕНЦЕТО  и после за малко се връщам при вас...
правих тест вчера но е отр. Sad

# 86
Пфффф чак на очурнайста страница Sad
Добре, че правим събрание да се запиша Joy

# 87
  • гр.София
Близначе Всичко ще е наред. стискам палци Simple Smile  Hug

# 88
Близначе, аз имах такива кризи преди години. Излекувах сичко само с мечо грозде, боровинков час и мноооого хисарска вода (по над 3 литра на ден).

Туй събрание няма ли да свършва.

# 89
Момичета само наминавам да почерпя, защото се дипломирах успешно  newsm44 newsm68

Нямам време сега да ви изчета, че излизам след малко да почерпя едни приятели  Mr. Green Утре съм на рожден ден на малкия на кумувете - става на годинка, НО неделя ще имам време да ви наваксвам, че доста изостанах с новините. Благодаря Ви за стиснатите палчета - имаха влияние  Hug

Общи условия

Активация на акаунт