Иначе аз съм имала птреди години такива зацапвания, но преди цикъл и доки каза - хормонален проблем.
Надежденце, с цялото си сърце ти желая в очите ти винаги да има поне по 100000000 искри любовни, да се обичате и да вървите заедно, в една посока, по общия ви път!!!!

Ще гледам да разкажа на кратко...
От две год. съм с моя мъж...и от тогава лекувам гъбички....Преди близо година ми се появи една болко от дясната страна на корема ниско долу....(наложи се да си сменя и личния лекар,защото ЖЕната вече изтрещяла и не можех да я понасям.. Сменила съм за този преиод от време 6 гинеколога и така или иначе не можаха да ми ги излекуват тези губи и още си ги имам...3-пъти съм ходила и на гастроендролог за да видим тази болка да не би да е нещо чревно,но и там ми казват,че всичко е нормално и да не се притеснявам!
Та сега Докторите нищо не намират,всичко е нормално,но гъбичките си ги има,болката също... как става тая работа

Хапчета гълтах какви ли не като луда(и мъжо покрай мен и той хапове)...
Пиле, аз бях като теб до скоро, ида ли на море-гъби, пия ли лекарства пак. Постоянно ги лекувах. И понеже преди 2 месеца бях на лекар, а не бях ходила от бая време

Мога да ти дам на лични, ако искаш, тела на моя док, и при него да идеш. Работи със ЗК.