Нямам още бебе, но си имам тебе - 3

• 15 189
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Какво ще кажете за тез мойте приятели тука
 hahaha hahaha hahaha единия извършва няква дейност а другите го чакат с бухалки  Joy Joy Joy но защо ли  newsm78

# 646
не спя ЗУЗКЕ... Mr. GreenБях в темата за щастието в семейния живот...зачетох съ...ми те хората  мноу щастливи бе....поне тъй казват... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
туй и то щастливу кату тях...тъй както го гледам... Mr. Green Mr. Green

# 647
пък тука като одих ду англията....тъй литях.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 648
Предавам се

много лошо гледа това коте бе

# 649
бившата ми шефка.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 650
Галке, що нИ спиш ти слИдобед, чИ белким пУрасниш, ма?  hahaha Тоз детУ клИчи там многУ му е "голям" ...кръга, детУ е стъпил на него  Joy Joy Joy

Близнацо, нИ та ли Удраха тез Урли с тез нокти, катУ тА мъкнаха към Англия?  hahaha hahaha hahaha

# 651
Галке, що нИ спиш ти слИдобед, чИ белким пУрасниш, ма?  hahaha Тоз детУ клИчи там многУ му е "голям" ...кръга, детУ е стъпил на него  Joy Joy Joy

Близнацо, нИ та ли Удраха тез Урли с тез нокти, катУ тА мъкнаха към Англия?  hahaha hahaha hahaha

удраха мъ..ни смея да въ погледнъ.... Joy Joy Joy Joy

# 652
аз съ чудя ПИЛЕТУ къде е ...пък то нарамило боеприпасите и отишло да търси гадната колежка hahaha hahaha hahaha hahaha

# 653
Галке, що нИ спиш ти слИдобед, чИ белким пУрасниш, ма?  hahaha Тоз детУ клИчи там многУ му е "голям" ...кръга, детУ е стъпил на него  Joy Joy Joy

Близнацо, нИ та ли Удраха тез Урли с тез нокти, катУ тА мъкнаха към Англия?  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha ама орихчитата ти са виждат ,за разлика от очичките  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Зузу аз досега спах ,ама работното ми време свърши и след малко мисля да си ходя  Joy

# 654
изпрухтях като бременна слоница, заради тебе, Близнацооооо  hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha Joy Joy Joy , като я видях таз последната прекрасна снимка, дето си изтупала тука

# 655
  • гр.София
Ут нея са ти пораснали ушагитИ такива големи и асиметрични

Аз намерих храна за ПилИтУ

настръхнах от таз храна  Shocked

Sick Sick Sick

..момичета аз днес много съм се разготвила....

Сега си правя пълнени чушки...ама кой ще ги яде,аз като съм болна Sad
На моя Зайко пък ще му пека мръвки,че той друго не признава.... Crossing Arms

# 656
  • гр.София
аз съ чудя ПИЛЕТУ къде е ...пък то нарамило боеприпасите и отишло да търси гадната колежка hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 657
Галке, що нИ спиш ти слИдобед, чИ белким пУрасниш, ма?  hahaha Тоз детУ клИчи там многУ му е "голям" ...кръга, детУ е стъпил на него  Joy Joy Joy

Близнацо, нИ та ли Удраха тез Урли с тез нокти, катУ тА мъкнаха към Англия?  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha ама орихчитата ти са виждат ,за разлика от очичките  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Зузу аз досега спах ,ама работното ми време свърши и след малко мисля да си ходя  Joy
брех !орехчета съм имала....?????пък аз да не знам.....божке и туй доживях...
ЗУЗО на коя снимкъ мъри изпръхтя.... hahaha hahaha hahaha hahaha
ПИЛЕ ПИЛЕ стига готви....дай на твоя ЗАЙО един морков да смучи там...кво мисо...той да ней  няква спициална породъ.... Mr. Green Mr. Green

# 658
Ето, видяхте ли? Има фект от готварската книга с лъсккави корици дето пофарих на Пипето  Mr. Green

Пиуе, майтапа настрана, ама и аз шИ готвя днеска ПАК, ПАК и ПАК.
Ама се отказах да правя боб, чИ после пак шИ хвърчат завивикитИИ до тавана от него  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
ШИ сми на пипешки сърца днес  Mr. Green Това е сериозно, не се лигавя.

# 659
Пиле пращай чушките насам

Близ тука за морска храна ли си ходила Joy

Общи условия

Активация на акаунт