4 свещички на тортата горят - АВГУСТинчетата наши бързичко растат

• 30 419
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
# 196
  • В светлината на слънцето
Мац, пис пис пис  Mr. Green Морска, благодарско за поздрава  Hug
Имах такъв котарак и много ми липсва животинчето  Sad

Какъв по-точно - като във ФБ или като в клипа на Миленита?  Whistling Mr. Green

Надявам се днес вече бебките на Димяни да са добре. Praynig
Вчера ни дойдоха снимките от фотосесията - мммм, много съм доволна. Манекените са се справили чудесно. Grinning
Ох, ние вече броим не дните, а часовете до морето. Айде, не остана... Grinning

# 197
Здравейте  Hug
Дано дечицата на Тони са по-добре днес  Praynig

Лу миличка, точно на 23-ти ще имаме панахида на село и ще си пътуваме, много съжалявам, че няма да може да се видим Sad, освен на връщане ако минавате през Търново  Sunglasses. Мен ме отпишете от сбирката, ама Мариетка вярвам си е на линия

Мац, пис пис пис  Mr. Green Морска, благодарско за поздрава  Hug
Имах такъв котарак и много ми липсва животинчето  Sad

Какъв по-точно - като във ФБ или като в клипа на Миленита?  Whistling Mr. Green

Joy Joy Joy

# 198
Васе, жалко. Но нищо де - друг път ще стане. Аз така или иначе замислям за догодина една по-дългичка обиколка на Търново, околности, Рибарица и т.н., та тогава вече ще стане. То ние и сега ще сме реално за половин ден в Търново, защото пристигаме някъде в ранния следобед и заминаваме на следващия ден рано-рано. Thinking
На връщане няма да минаваме през Търново. От морето ще тръгнем директно към селото, дори във Варна няма да оставаме.

# 199
жалко,няма да се видим Sad

# 200
Морска, жалко наистина. Ех, а ми се искаше да видя хубава Елица и на живо. Нищо, догодина, живот и здраве, тъкмо ще е станала още по-хубава. Heart Eyes

# 201
Лулу на Албена ли отивате?

п.с. котарака мммммммммм

# 202
Да, пак ще сме там.  Peace Аз нали си имам афинитет към северното черноморие и по-специално Албена, Русалка и Варна, та пъпът ми е там хвърлен. Grinning Ама Русалка вече не става, развалиха хубавия курорт.  Thinking То и Албена е дълбок соц, но поне има много зеленина, прекрасна плажна ивица, а и започнаха да реновират един по един хотелите. За разните детски забавления от вида източиродителскитепари не искам да отварям дума.  Twisted Evil Там ги има мнооого. ooooh! Crazy

# 203
в кой хотел ще сте ? ние ходим събота и неделя там и заставаме до Елица,даже Теди влиза в басейна на Елица Simple Smile

# 204
Тази година ще сме в Лагуна маре - за добро или за зло. До 31 август сме там.  Grinning

# 205
Тази година ще сме в Лагуна маре - за добро или за зло. До 31 август сме там.  Grinning
Лелеееееееееее цял месец ли бе?  newsm78

# 206
според мен се е объркала Laughing ,но не се учудвам и да е така с техните цени,направо мога да се изнеса на хотел да живея по евтино ще ми излезе Laughing

# 207
Опс, 31 юли исках да кажа. Embarassed Иначе да, сега цените им са доста сносни, а и децата са без пари независимо от бройката, така че може да си откараш и повечко време. Grinning

# 208
  • ГОре на черешата...
Тъкмо завидях грозно и неблагородно Twisted Evil.

Някой знае ли нещо за Димяни и малките, цял ден ги мисля...ох, дано да са по-добре душичките Praynig!

# 209
Тъкмо завидях грозно и неблагородно Twisted Evil.

hahaha

Общи условия

Активация на акаунт