4 свещички на тортата горят - АВГУСТинчетата наши бързичко растат

• 30 420
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Добър деееен  Hug
Ох, Мариета, много ми е неприятно да събирам багаж, било то за заминаване или рпибиране от някъде  Tired
Някой знае ли при Димяни как са нещата  newsm78 Дано вече всички са добре  Praynig Hug

Аз съм на работа  Rolling Eyes Добре, че днес съм само до 15 часа. То не, че има и вкъщи какво да правя  Rolling Eyes Ейййй, няма угодия значи  Mr. Green

# 226
  • София
Благодаря ви на всички ,че ни мислите!  Hug
Днес се рпибрахме по добре са малките но все още не са стабилни и се борим да оздравяваме и понеже тъмната серия няма  край в живота ми аз съм супер зле от през ноща с разстройство и температура за сега Confused

# 227
  • Видин
Димяни, поне вече сте си в къщи. Дано скоро свърши кошмара Praynig Hug

# 228
Ей Димяни, ама наистина край няма. Добре,
 че сте вкъщи. Дано скоро да се похвалиш, че всички сте добре Hug Hug
Или, баба ти как е? Изписаха ли я?
А Бобчето чувал ли е някой, че зачезна
Мариета, вие пък кога заминавате? ИСКАМ И АЗ smile3516. Весело изкарване и на вас.

# 229
  • Видин
Сас, преди няколко стр. писахме, че Бобчето е в Сърбия. Дано се приберат четиримата Praynig Добре че сега не са там. Нали чухте по новините за взрива в Осло и за стрелбата. Просто не знам как има такива хора, но това е вече друга тема Peace

# 230
  • В светлината на слънцето
Ние сме в Търново. Обаче какъв дъжд се лее, че и гърми, не е истина.  ooooh! Дано до утре спре. Thinking Лека вечер от мен, ще се включа от Албена. Grinning

# 231
  • ГОре на черешата...
Ааа, Лу, що не ти харесва нашия дъжд Mr. Green...при нас просто ръми, поне разхлади...

Димяни, сега ти ли Confused? Ох, айде вече да е последно Praynig...

Сас, във вторник рано-рано тръгваме Party.

# 232
Мариета, явно и ти като мен почваш доста от рано с багажа.  Аз се чудя на жени дето стягат всичко в последния момент. Може да е смешно, но даже и списък си правя.
Ния, откакто някой каза, че Бобчето е в Сърбия мина почти седмица. Питах за по-пресни новини. Ама явно няма. Нали съм мара подробната да не изпусна нещо.
Лулу, утре нямя и да има помен от лошото време.

# 233
Добро утро от мен
по кафе...

Лулу,по вода ще ви върви:)))
Сас,аз съм от тия дето стягат багаж в последния момент,но така съм задобряла,че мога и за 1ч да изнеса цялата къща.( преди да се омъжа само скитосвах по курортите,а тук едно лятоа,там зимата) Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Димяни,хайде с теб да свършва черната серия Praynig
Мариета къде сте на почивка,нещо съм пропуснала:)
ох Вале с тия котараци,два дена само са ми в главата Laughing
Четох във фейса,Катето била в болница,сега е добре...някой знае ли нещо newsm78
Или,как е новата работа нищо не казваш Money
Хубав и слънчев ден  Nature Sunny  има ли някои Рд? smile3510 няма го инфото на 1-ва страница

# 234
  • ГОре на черешата...
Валеске, отмъквам си кафенцето Crazy...

На Поморие сме тази година. Багажът още не е почван, просто купувах разни неща, днес ще изпера  и изгладя, ще приготвя хавлии, бански, лекарства, а утре останалата част.

# 235
  • София
Аз днес май съм по добре.... явно при мен няма да е ротавирус а нещо друго!
Вчера изгорях от температура и заспивах права  Rolling Eyes
Малките са по добре но искат само лечебната Хумана,а това мляко на Нестле ал 110 въобще и не помирисват Sick още няколко дни трябва да сме на лечебна храна докато се пооправят напълно и видим нормално ако!

# 236
Димяни, хубаво е, че поне лечебната Хумана приемат. Яни като беше така никаква лечебна храна не можах да го накарам да хапне... Ужасно беше, толкова ревах докато беше болен, не мога да си представя какво ти е било това умножено по 3  Rolling Eyes Мноого прегръдки и целувки и всички да се оправяте  Hug Hug Hug
 Оххх, как искам и аз на моренцеееее  Flutter За тази година морето ми беше 2 пъти за по 2 часа  Tired Лулу, ще се оправи времето, поръчала съм го  Wink Да си изкарате страхотно!
За Бобчето и аз съм със спомена, че в Сърбия щяха да са за около седмица. Дано се включи да се похвали, че са се  прибрали заедно  Praynig Hug
Валеске, мерсаЖ за кафенцето, тъкмо допивам моето  Wink От работата съм много доволна, чувствам се спокойна, отивам с желание на работа, доставя ми удоволствие. Още не съм съвсем запозната с материята, но се уча. Надявам се да стане бързо, защото съм на твърда заплата + процент и е в мой интерес да усвоя нещата по-бързо  Money

# 237
има ли някои Рд? smile3510 няма го инфото на 1-ва страница
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Торта ли ти се яде, ааа ? Joy

# 238
Валески, какво правиш будна в неделя в 6.30 Shocked
Аз не4 съм чувала за лечебната хумана. Но наистина добре, че яприемат. Не се притеснявай Димяни. Скоро ще остане само лошият спомен
Моите мъже отидоха на разходка с мотора и уж ме оставиха да чистя Laughing. Ама ако знаят само как го правя от лаптопа Laughing

# 239
Моите мъже отидоха на разходка с мотора и уж ме оставиха да чистя Laughing. Ама ако знаят само как го правя от лаптопа Laughing
И аз така от компютъра и готвя, и чистя и пера  Joy

Общи условия

Активация на акаунт